Okul tatil olunca peder sağolsun işe koydu bizi, tarlada çapa işlerine yardım ettim . Para kazanmak zor.
Bende inanmıyorum şişman kadın hikayesine Teksas kardeş. Boş laf bunlar ,ama hikaye iyiydi.
Nurhan Damcıoğlu çıkınca belki, :) ha.ha ha ha
Printable View
Okul tatil olunca peder sağolsun işe koydu bizi, tarlada çapa işlerine yardım ettim . Para kazanmak zor.
Bende inanmıyorum şişman kadın hikayesine Teksas kardeş. Boş laf bunlar ,ama hikaye iyiydi.
Nurhan Damcıoğlu çıkınca belki, :) ha.ha ha ha
Bizim spek Robota bağlamış 1-2-3-4-5 Krş. çuf çuf yapıyor. Evet Robot Probram, yada katları..
Yani şişman kadınla alakası bile yok.
Yani sonunda anladın fakat geç oldu biraz galiba...😉
Spekin herzaman bir hikayesi vardır onlar bilir işini..
O şahıs Senin baban büyük borsacı ve siyasetçi yalan dolan iftira herşey var...çıkarları için herşeyi yaparlar,bunun gibileri.....!!!!
Bütün istanbulu karış karış gezip oy topluyor....
Okadar çok gereksiz yalan dolan yapıyor.....
Genel kurul toplantısına katılması gerekmiyormuydu sizce hemde İstanbul’da kalan biri yarım milyon lotum var deyip hava atacağına...
Şişman kadını sorsana sahneye çıkmadı diye vb...
Nurhan damcı oğlu değil Asena’da çıksa mondi istemeden hiç birşey olmaz nokta atışı kardeşim...
İstesin bak neler oluyor şenlikmi ne istersen..faka bunu ne yazık şuana kadar göremedik...anahtar burası bence ozaman gerçek değerine gelir yoksa sittin sene böyle yaptıkları gibi dalga geçer dururlar...!!!!
Sen sen ol babana dahi güvenme borsada....!!!
Tabiki istisnalar kaydeyi bozmaz...
Sana iyi çalışmalar para kazanmak gerçekten zor ve para tutmak daha zor kardeşim....😉
Saygılar....
Asla yatırım tavsiyesi değildir...!!!!
1.47 mal gibi duruyor
Bollinger bantları sıkıştı, ağırlıklı ortalamalar sıkıştı... seçeneğin yok Tire yönünü tayin edeceksin o kadar!
Bağlamışlar yapay zekaya hisseyi illa diretiyorsunuz 45-46-47.
offff.. offfffffffffffffffffffffffff of of ya
Hissedaşım yönünü beğenelim beğenmeyelim bir yöne gidecek illa, sürekli yatay gitmesi mümkün değil, indikatörler de bu şekilde sinyal veriyor bunu söyledim sadece yönünü söylemedim ki kimseyi ne üzeyim ne de beklenti içine sokayım.
Hisse otomatik pilotta gidiyor, sonumuz hayrola inşallah