Neredeyse 8 aydır bütün forumlarda aynı şeyi yazıyorum jonathan dostum.
Ne yazıkki..
Bolunun pazarı bitti
Eşşeği niğdeye sürdüler !
Printable View
Neredeyse 8 aydır bütün forumlarda aynı şeyi yazıyorum jonathan dostum.
Ne yazıkki..
Bolunun pazarı bitti
Eşşeği niğdeye sürdüler !
Brisa, Türkiye’nin en çok satan hibrit aracı Toyota Corolla için Bridgestone Ecopia EP150 çevre dostu lastikleri geliştirdi.
jonathan hocam bu haberin etkisi ne olur, kuşlu sitede bir vatandaşdan alıntıladım. Birde 2022 MART ayında BRİSA için temettü tahminin varmı ?
Araç üreticileriyle birlikte çalışması gerçekten güzel. BUnun bir etkisi olacaksa bence anlık olarak olmaz, ama bütüne etki eder.
Temettü olarak net bir düşüncem yok. Yıl sonu açıklayacağı karı görmek lazım, ancak o da yeterli değil. VUK tablolarında ne açıkladığı önemli. Çünkü kar ona göre dağıtılıyor. Mesela yıl sonu kar 900 milyon gelsin. Ama VUK tablosunda 600 milyonsa, dağıtım bunun üzerinden oluyor. Önceki yıllardan bir şeyler dağıtır mı bilmiyorum; ancak dağıtırsa yine problem. Çünkü faiz-finansal giderlerimiz hala daha yüksek ve bu giderleri kasadaki nakitimiz ile baskılıyoruz. Eğer yüksek temettü verirse nakit azalır ve yeniden borcun negatif etkisi yükselir.
Son günlerde umduğumdan güzel hareket etti. Bir şekilde endeksin hareketini yakalamaya çalışıyor görüntüsü var.
21 yıldır Türk ve Amerikan şirketlerinevyatırım yaparım.Düzey 3 lisansımı aldım.Kendimce amatör olarak yapmaya çalışırım bu işi.Ben 21 yıldır bu kadar yanlış ekonomi politikası görmedim..
Borsada kazansan neye yarar bu durumda bi cebimize 5 lira giriyor diğerinden 10 lira çıkıyor..
Türk lirasi / Dolar bitcoin gibi oldu ülkemizde yazık..