Biden telefonu çaldırip kapatsın Pts sürü ile ABD ye gideriz.
Printable View
Biden telefonu çaldırip kapatsın Pts sürü ile ABD ye gideriz.
Thodex çok bakan milletvekili götürecek deşdikçe pislik çıkıyor. Bu sosyal medya kötü bir şey hiç bir şey unutulmuyor.
Sizin aksine Bu forumda nadiren siyasi konulara giriyorum. Ne muhalefeti nede iktidari savundum....Kim hangi tarafi tutarsa tutsun bir ittirazim yok....
Ittiraz ettigim tek nok gerceklerden uzak asiri abartili beklentilerdir. Iktidar degisince ulkede her seyin cozulecegi ve ulkenin duzluge cikacagi soylemlerdir. Ulkesinin refaha, duzluge cikmasini istemeyenin ocagi sonsun. Yuvasi yikilsin.....Kim bunu istemez ki...?
?...Ama gercekler farklidir. Bugune kadar kac iktidar gittiyse o kadarda muhalefet partileri iktidara gelmistir.. Degisen, duzelen, cozulen pek bir sey olmadi bu ulkede.
200 yili askindir Ulkenin kronik sorunlari hemen hemen aynidir. 300 yildir ulkenin dunya ekonomisinden aldigi pay hemen hemen aynidir. Bunlar malesef bizim gerceklerimizdir..
Maliye bakanlığı istifa etti dolar kafadan düştü. Düşünün ki aynı kişi Naci Ağbal olsaydı ve istifa etseydi dolar sabah kaç ile açılırdı. Acı olan bir ülkenin maliye bakanı gidiyor pıyasa bunu kutluyor. Bir çok hükümet geldi gitti. İyi yaptı kötü yaptı. Ama ülkede hukuk vardı en azından. Ha siyasi baskı vardı ama bu kadar değildi. Uyuşturucu Baronu bile yırttı o kadar hukuk var
açıkçası ifaden anlamsız kaçmış. benim yazdıklarıma bakarsan ben arbitrajdan opsiyona kadar her konuda yazıyorum, siyaset de yazıyorum piyasa ile direkt ilgili olduğu için ama herkes yazıyor ben diğerlerinden daha fazla yazmıyorum, her konuda yazabiliyorum dediğim gibi opsiyon konusu mesela, span algoritması veya vadeli ile ilgili diğer teknik konularda dahil. hatta işlem biçimimi bile yazıyorum. ama esasen siz ağırlıklı olarak siyaset yazıyorsunuz bu başlıkta, isterseniz geriye doğru tarayın ve sonucu yazın buraya.
diğer yandan.. "böyle gelmiş böyle gider" şeklinde ifade ettiğin konuya katılmıyorum, iyi bir yönetim mümkün. ama şu anda Türk devleti tamamen ilkel bir zihniyet tarafından yönetiliyor ve potansiyelinin çok az bir kısmını kullanabiliyor. öyle abuk konulara vakit harcıyoruz ki. kanal istanbul saçmalığı dahil bu saçmalıklara. yapılan hatalı icraatlerin ülkeye maliyeti trilyon doları rahat bulmuştur..
Bu ülke yada dünyada bu kadar MB başkanı görevden gece alınmış mi yok. En basit her ilde vali var. Herhangi bir ilde akp il başkanını mi sözü geçer valinin mı.
Şuan totonla tavana vur dünya da güveni kaybettin. Ucuz bir ülkeyiz cennet bur ülkeyiz ama güven hukuk insan hakları adalet yok.
Abdüllah gülü dtcf sinin koridorlarında dekan kovalarken hatırlarım bide her 29 ekimde 10 kasımda kulağının ağrımasındanha bide atadıpı tüm adamların fetöcü çıkmasından hatırlarım. Başkada meziyeti yoktur.