alt kademeye alım yazıyoruz yazdığımız kademe destek oluyor vermiyor
Printable View
alt kademeye alım yazıyoruz yazdığımız kademe destek oluyor vermiyor
Halk ödediği vergilerle kendinden kesilen ücretlerle eğitim imkanını tüm yurttaşlarına tanır.Kişilerin halka borcu vicdanı eksendedir ve mecburiyeti yoktur.Kaldı ki ülke dışında da doğru şekilde bizi temsil etmesi gurur kaynağımızdır.
Bu siyasi otoritenin şark kurnazlıklarından biri de kendi basiretsizliklerini belli bir gurubu şeytanlaştırarak hedef şaşırtmaktır.Sen maaşların satın alma gücünü neden hiç ettin?Nitelikli insanların dahi bir ev bir araba alamadığı bir ekonomik düzeni nasıl oluşturdun?Hiperenflasyon ve gizli devalüasyon ile halkını nasıl bu hale getirdin onu sormazlar.
Sen ne iş yapıyorsun.
Ürettiğin mal veya hizmete son bir yılda yaptığın zam nedir.
Halka hizmet yalnızca doktorun görevi mi
Mesela ürettiğin mal ve hizmete son bir yıldaki doktor maaş zammından daha fazla zam yaptıysan
ve bunları yazıyorsan kendini ahlaki sınıflamada nereye koyuyorsun.
Bana özel mesajla dediler ki, bu adam troldür, cevap vermeye değmez. Ben de bıraktım, size yazan olmamış diye yazayım dedim. Şimdi onu ret listeme de aldım, gereksiz saçmalıklara ayıracak zamanım yok zira.
Maliyete az ustundeyiz , tek hata full malda olmak uçacak kaçak heyecani oldu yine.
Herkese kazandiriyo adam para dağıtıyor.
Onlarla basetmek için biz de imparatorluk kuralım. Nasıl olsa idmanliyiz bu konuda. Islak rüyalar biz de görelim. Dünya değişiyor.. Avrupa Birliği gibi hümanist ideal, felsefe ile kurulmuş bünye kötü bir sınav verdi. İhraç edemedi kuruluş felsefesini, belki de bir oyundu. Yine mutlak güç silah felsefesine geri dönülüyor. Hiç hoşuma gitmedi. Redmi Note 9 Pro cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
BİM'e bu cuma asistan doktor gelecekmiş.
https://pbs.twimg.com/media/FNWJJe2XsAUngIR.jpg