Cuma günü dünya borsaları %1.5 yükselirken,bist,yalan haber manipülasyonu ile %2.5 düşmüştü.
Pazartesi bunu telafi etmesi bekleniyor.Gün içinde %3-3.5 primler görebiliriz.
Printable View
Cuma günü dünya borsaları %1.5 yükselirken,bist,yalan haber manipülasyonu ile %2.5 düşmüştü.
Pazartesi bunu telafi etmesi bekleniyor.Gün içinde %3-3.5 primler görebiliriz.
Günaydın,
https://twitter.com/karun_f7/status/...aPjeSgOocRpayw
Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
selamlar iyi haftalar herkese, amerika'da seçimler sonuçlanmadan sanırım sektörün ne kadar sürüneceğini öngörmek çok güç. uzun vadeci de olsam, sepette beni yormayacak miktarlarda da bulunsa alternatif maliyet nedeniyle can sıkmamak gittikçe güçleşiyor şu son 3-4 yıldır. bu psikolojinin gündelik hayatıma etkisi neredeyse yok diyebilirim ama bunları paylaşmak istedim diğer hissedar arkadaşlarla. şirketin değerinin farkında olsam da özellikle 2017 sonrası iktidar eksenine girmiş bir yönetim anlayışı da beni rahatsız eden diğer şeylerden.
Fedor endekse yatırım yaptı endeks resmen tarihi bir cokus yaşadı
EREĞLİ hak ettiği yerde değil 2022 fiyatlamasında
Bu sabah Çin de ve Asya da demir cevheri fiayatları yüzde 3.5 yukarı açıldı. ABD faiz indirimlerinin dünya büyümesine fiyatlandırması yapılıyor. Altın / Gümüş /Bakır gibi değerli metaller şahane yükselişler yapmışlardı. Şimdi Demir- Çelik -Çinko -Nikel vs gibi yarı kıymetliemtialar yükseliyor. Avustralya da demir cevheri çıkarma maliyetleri karşılamağından üretim durma aşamasında.
Ayrıca ülkemize Çinden ve Güney Asyadan gelen ucuz çelik için Anti Damping uygulamsına geçiş kaçınılmaz bir milli mesele halindedir. Şimşek efendi, ABD gibi elini tez tutup yönetmelik çıkarmalıdır. Bu ülke için hayati bir meseledir.