Minareyi çalan iyi saklamış.. bizim günahımız Ne?
SM-N920C cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Printable View
Minareyi çalan iyi saklamış.. bizim günahımız Ne?
SM-N920C cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Batısöke nin Bedelli sermaye artışı ile tüm alacak-borç-stok kalemleri aynı kalırsa hisse dd.1.45 cıvarı olacaktır.(değişkenler farklılık gösterecektir)
Evet Batıçimin arazileri değerlidir fakat Batıçim hemen taşınmaz,çimento fabrikası ha dediğin zaman bozulmaz.(işletme yatırım değeri arazi değerine yakındır sanıyorum)
Zannımca Batısöke çavdır'ın kiraya verilmesi ile bölgede rakipleri tarafından boğuldu rekabet edemedi,maliyeti düşürmek için çıkışı yatırımda buldular ama döviz ve borçlanma zamanlaması biraz yanlış oldu gibi.(bence)
B.Sökede Yeni yatırımlar Hayırlısı olsun diyeyim.Yatırım yapıldığına göre kısa vadede arazinin değeride pek anlam kazanmıyor.(fabirakalar dışında atıl kalan arazileri varsa bilemiyorum)
YTD
Sayın İki Gözüm burada ben faktörünü dikkate almıyorsun kırıldım doğrusu hala arsa şu bu beni bilirsin bu konularda dersimi çok iyi çalışırım.
Sayın Ali Sami Yen o yazım sorduğunuz soruya cevap değil zaten.Ama içeriğini çok iyi düşünmeniz gereken bir yazı.Her iki şirketinde ederinin yüksekler olduğunu düşünmesem buralarda ne işim var.BSOKE özelinde 1,67 geçmesi lazım en kısa sürede geçerse orta uzun vadeli pozisyonlar daha getirili olur.Siz siz olun zaman ve fiyat verenlere dikkat edin.
Ben sadece şunu diyorum.Bu iki şirket eğer hareket ederken birbirinden eğer ayrılacaksa bu ayrışma BTCIM tarafında olur.Aksini iddia edecek olan bu resimde veri bile ortaya koyamaz.Herşeyi geçtim BTCIM de kapı gibi bedelsiz potansiyeli var.Ama doğrudur ortada mal yok olmaz da.Şimdi bekleyeceğiz göreceğiz.
Mesela bakalım tesis kaç ayda açılacak ne olacak falan.Çok bile yazdım buralarda.
Dostum o düzeltme burada sana bana düşmez ben bilerek düzeltmedim.Zira burada bizden çok önce o yanlışa uyanması gerekenler var.Bir de yapılan yatırımın parasını veren ceremesini çeken BTCIM yanlış anlama künyesinde BSOKE yazıyormuş.Acaba BSOKE nin künyesinde ne yazıyor.:):):)
Üstat size sözüm yok.yanlışım varsa özür dilerim.
Kebir adlı vatandaş yanlış paylaşımda bulunmuş sizinde gözünüzden nasıl olduysa kaçmış.kendisine düzeltme yapması için uyarıda bulundum.
Ayrıca hisseyi kötülemedim gerçekleri yazdım.(borçlarından söz etmedim)
YTD
http://www.hurriyet.com.tr/demirtast...rkezi-40540387
Bakın bakalım bu bahsedilen lokasyon nerenin karşısı.