Bu forumun kaderi oldu sanki,hadsizlere fırsat verilmemeli, anında müdahale etmeli yönetim,adam gibi yazıp çizenler teker teker gittiler..Bize yazık yahu.. Deniz hocayı bekliyorum dört gözle.
CPH2125 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Printable View
Bu forumun kaderi oldu sanki,hadsizlere fırsat verilmemeli, anında müdahale etmeli yönetim,adam gibi yazıp çizenler teker teker gittiler..Bize yazık yahu.. Deniz hocayı bekliyorum dört gözle.
CPH2125 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Bilinçli yapılıyor. Gerçekleri ve gerçek ekonomik verileri bizimle paylaşarak finansal ufkumuza derinlik kazandıran Deniz bey bilinçli olarak yıpratılmaya çalışılıyor.
Sn Ayhan53 Deniz üstadın keyfini kaçıran 2 densiz kim ? Adını Yazarsanız biz de
eğitimimize ara vermemiş oluruz. Yoksa her hadsiz densiz forumu ve deniz bey i
yıpratır. Kusura bakmayın ama bu forum herkesin bilgi paylaştığı bir yer değil
deniz üstadın sorulara verdiği yanıtları içeren bu yüzden 1000 sayfayı geçse de
başa dönmeyen bir forum diye biliyordum. Saygılar ,
Not : Deniz üstad Canınızı sıkan olursa alttan almayın saplayın geçin .
Bir tanesi germiyan diğeri normal yazıp alttan alta geydiren bi zat güya soru soruyor aldığı cevaba göre kendinin hazır olan cevabını yazıyor.
Moderatörler bizim mesajlarıda silsinler ama şu anda sanırım deniz hocanın bizim için ne kadar değerli olduğunu ifade etmenin tam zamanı.
İnşallah kendisi tekrar geri döner. Bizim vizyonumuzu geliştirmeye, neden sonuç ilişkisi kurmamıza yardım etmeye devam eder.
Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
Yahu şurada ne güzel en son ekonomik gelişmeler hakkında bilgileniyorduk, 2 tane pislik çıkıp bu nezih ortamı da kirletmişler..
Adam hergün bıkmadan usanmadan bazen aynı sorular tekrar tekrar sorulsa bile cevap verip bilgilendiriyordu. Umarim Sn. deniz43 hoca dediğiniz gibi tatilde veya özel işleriyle meşguldür de müsait olunca bize ışık saçmaya devam eder...
adamlar hem kura hem faize basarak, enflasyonu patlattılar. borsada ona göre yükseldi haliyle..sabit kur nedeniyle dışarıdan yüksek oktan da geldi.. ky anlamında ise gözünü karartan girdi çıktı borsaya birşeyler yaptı belki ama hala mal almaya hevesli milyonlar var ..herkesin kendi yatırım tercihidir sonuçta birşey diyemem..
ancak buraya gelip borsayı bu haliyle uzun vadeli yatırım aracıymış gibi satmak çok yanlış..
bakalım zaman ne gösterecek..kimler haklı çıkacak...