31 Aralık Pazartesi için,
RUZE: 91.064
Printable View
31 Aralık Pazartesi için,
RUZE: 91.064
Aletede takılmayan kalmamış,ama beni en çok madeni memnun etmişti.3 den alıp 1,5 gibi çıkmıştım.o zevk bie başkaydı be ya...3,5 günde halledivermişti.hele 22 yıl önce envercimle tanışmış olsaydım artık,bilmiyorum ne olurdum .Sevgili MR&MRS paylaşmıştı yanılmıyorsam 1 resim yakın zamanda ,onun gibi olurdum herhal....aman ben ne diyorum ya,sanki diğerleri yüzümü güldürdü de.ama ben fantazi yapmış oldum en azından. Enver,sonra müco 22 yılda çok sıkıcı gelirdi[emoji38] [emoji14] [emoji7] [emoji38] [emoji4] [emoji12] [emoji35] [emoji34] [emoji109] [emoji9] [emoji56] [emoji9] [emoji39]
Kimler takılmadı ki... Bizim iletişim fakültesinden bir arkadaş bunların haber ajansı iyi çalışıyor diye gazetesine dürtüldü bunların. 2011de bir yıl içinde 4'ten 1'e düştü gazete. Bizim adam uzun bir süre öğrencilerine ödevlerinde bunların kaynaklarını kullanmayı yasakladı...da enverin umrunda olmamıştır bu durum....
Alet deyince kalbinize kötü şeyler gelmesin.
https://red-dot-21.com/content/uploa...tleri-Logo.jpg
Özellikle buradaki arkadaşlarım İlyas Holding'e ve Aletlerine çok değer veriyorlar. Sanırım bir kez alınca bağımlılık yapıyor. Sonrasında tutku ile vazgeçilemiyor. Geçen buraya gireceğime yanlışlıkla İlyas topiğine girmişim. Bizim ekip çökmüş oraya. Resmen kamp kurmuş. İlginç geldi bana. Çünkü 28 yıllık borsa hayatımda bu hisseyi hiç aldığımı hatırlamıyorum. :oleyo:
avcı:92.929
Benimde hiç işim olmadı, yaş ilerledikçe yeni bir şeyler bulurlar mı diye bakıyordum :) Keramet ilyas topiğindeymiş onuda bulamadım:kahkah::kahkah::dvr: