CAS 28 yada 29 Temmuz kararını açıklayacak diye biliyorum. Doğrumu arkadaşlar ?
SM-A705FN cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Printable View
CAS 28 yada 29 Temmuz kararını açıklayacak diye biliyorum. Doğrumu arkadaşlar ?
Hisseler tamamen bir grubun elinden, sabahtan akşama kadar hissede yaprak kıpırdamadı, kapanışa doğru bastılar gaza, hisseyle istedikleri gibi oynuyorlar. Spor hisselerine büyük paralar bağlamamak gerekiyor.
Ağustosun başında uefa kuraları çekiyor TS nin de rakibi belli olacak eğer karar geç çıkarsa ve rakip belli olduğu için bu sene kupalara TS katılır ceza gelse bile bir sonraki sene kupalardan men edilir.
28-30 Temmuz arası CAS açıklayacak bence.ytd
aracı kurum not iletmiş p.tesi endeksten çift sıfır atılaçak diye o sıfırlar boşa gitmesin tsporun fiyatına ekleyin de gönlümüz şenlensin sizden bunu bekliyorum hisse yapımcıları..........
[emoji106]SM-A705FN cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
hissenin 3 hedef vardı 1. kys maçı 2.kupa maçı 3. cas kararı şimdilik argo olarak yazarsak 3/1 aldık. 3/3 Kadar çok su götürür bu hisse tabi ipin ucunda puştlar olmazsa...........
Evet son duruma göre yorumları alalım.
Yarın TS de bir hareketlenme olacak gibi sanki .ytd
Trabzonspor da bunlar olmuş. bereket versin gözümüz yok bizi de düşünün artık yeter bunlar olmasaydı hisseyi galiba yerlerde süpürge yapardınız.
trabzonspor şampiyonluğu kaybetse de finansal anlamda iyi bir sezon geçirdi. Lige katılım payı olarak 37.8, eski şampiyon olduğu için 19.2 milyon TL kazandı. 18 galibiyet ve 11 beraberlik için 64 ve ikincilik ödülü olarak da 28.5 milyon TL aldı. Toplamda ligden 149.5 milyon TL kazandı. Kupayı kazanırsa 25 milyon TL daha gelecek. Rakam 175 milyon TL'ye yükselecek..
Diğer sportifler pirimli,bunun sürünmesinin sebebi CASMI ?
hisse son 6 ay içinde 2 ve ya 3 def 7. 8. 9. tl fiyatlarını gördü. ben bu fiyatları gördükten sonra aldım ve eksi durumda bekliyorum bir çok arkadaşta bu durumda hissede olanların çogunun maliyeti yüksek. yapımcı ters köşeye yatırdı milleti akıl tutulması yaşıyan bazıları yok hisse 1 tl düşeçek yok satın kurtulun cas tan men geldi veya geleçek diye saçma sapan yorum yazıyorlar eeeeeeeeeeeee ne diyelim bu yorumu yazanların kıçı kaşınıyor ve de sürteçek yer arıyor. ağa oğlu bu günlerde karar acıklanacak diyor belgelere göre karar verirse yargıç kötü bir haber çıkmaz düşüncesinde hissede olanlara kupa ve cas haberi hayırlı olur inşallah
Endex neden düştü bilen yazabilir mı?
İktidarın yüzünden düştü desek olurmu acaba !!!,sen ekonomiye ağırlık vermeyip milletlen didişirsen olacağı budur,zaten içeriye sıfır döviz girişi var,aralık ayına kadar acilen 160 milyar dolar dış borç ödenmesi var,merkezdeki dolarları kamu bankalarına ver doları dizginlemek için,üstelik azda değil,100 milyar dolar,zaten ülkede döviz yok,kaynak yok,yabancı pılı,pırtıyı topladı kaçtı,gelmesi mucize vs uzar gider,bakma sen borsanın yükseldiğine,çoğu kağıtların katlamalı gittiğine,sebep düşük faizli kredileri varlık fonu adı altında borsaya yönelttiler,bunları yabancı yapmadığına göre kim yapmış olabilir ?,zorlu bir kış bizi bekliyor,işsiz aşsız bir millet olarak...ytd.
Bence daha bu fiyatları bile arıyacağız.Kağıtta tabana kadar 250 bin lot alıcı tavana kadar 7 milyon lot satıcı var.Dün girenlerin hepsi geri sattı.kağıt artık hiç güven vermiyor.
http://www.fanatik.com.tr/son-dakika...il-men-2161603 Geçmiş olsun..Bakalım nereye kadar yolu var.
SM-G975F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Cas , Trabzonspor’un Avrupa kupalarından men cezasına yaptığı itirazı reddetti . Böylece Trabzonspor Avrupa kupalarına katılamayacak .
Ligde lider iken maçlara ara verildi diye 1.80 gördü şimdi şampiyonluğu kaybetmişken 4.00 lerde geziyor avrupa kupalarından men edildi şimdi de 8 olurmu acep[emoji848]
Redmi 4X cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
1 Yıl Avrupa'da yok...İyi oyuncular kesinlikle tutamaz ve bütün yıl hüsran....Bu sene olan şans 30 Yilda bir gelir.. Ne Fener Ve Gala önümüzdeki sene kesinlikle sağlam gelecekler bana göre. 2nin altında bekliyorum seni..Ondan öncede elimi sürmem sana... Benim şansı fikrim akil var mantık var. Ama yatirim tavsiye etmiyorum düşüncemi paylaşıyorum...
SM-G975F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Avrupa'dan bir yıl men cezası alan Trabzonspor'un CAS'a yaptığı itiraz kabul edilmedi.
Trabzonspor'un finansal sebepler dolayısıyla UEFA'dan aldığı Avrupa'dan men cezasına yönelik yaptığı itiraz, Spor Tahkim Mahkemesi (CAS) tarafından reddedildi.
CAS'tan yapılan açıklamada UEFA Ceza Mahkemesi'nin, Trabzonspor'un 20 Mayıs 2016'da imzalamış olduğu anlaşmanın şartlarına uymadığını belirlediği ve UEFA'nın kulüp turnuvalarından bir yıllığına men edilmesine karar verdiği belirtildi.
13 Haziran'da ise Trabzonspor'un CAS'a bu kararı bozmak için başvurduğu ve tarafların 16 Temmuz'da video konferans ile dinlendiği açıklandı.
Fakat CAS, tarafların yazılı görüşlerinin ve sunduğu belgelerin incelendiğini ve inceleme sonucunda Trabzonspor'un 2019 mâli yılı için UEFA ile imzaladığı anlaşma kurallarına uymadığını ve bordo-mavililerin itirazını reddettiğini duyurdu.
Buna göre Trabzonspor, gelecek sezon Avrupa kupalarında yer alamayacak. Ligi ikinci sırada bitiren bordo-mavililer yerine ise Şampiyonlar Ligi eleme turuna üçüncü sıradaki Beşiktaş katılacak
Kurban bayramınız mübarek olsun
2020/2021 sezonu takımların harcama limitleri :
https://uploads.tapatalk-cdn.com/202...8a813ae14b.jpg
Ts sen daha çok sürünürsün küme düşte rahatlayalım sen bist e yakışan bir şirket değilsin.SM-J610F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
C.B. Cuma namazı çıkışı açıklama yapmasaymış, P.Tesi 2.63 'e yaklaşacakmışSM-J810F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Gsray dan sonra TSPOR dayım.........!!!!!!!!
Bundesligadan maskeli taraftar uygulaması ile haber gelirse anında fiyatlarız bu da dip not olsun herkese , bol kazanç
Lig başlasın yeter bize.....Seyirci alınma beklentisi kimsede yok ...
Üç beş tane toy tahtayı yönetmeye çalışmakta , 3,50 altı tahta çizilir seve seve 5,50 üstü verilir , Saygılar
Çok güzel TOBO oluştu , göme göme her kademeden alıyorum
Çaylaklar tobo yu tamamlamaya çalışmakta biraz sabır . Biraz daha sal lütfen . Burası biraz pahallı )):
syn barbi tspor un birde usd bazlı grafiğine bakar mısın orada tobo biraz daha farklı. Ona göre aşağı salmaması gerekir.Çünkü zaten aşağı salmış gözüküyor.. Salarsa da 0,52$ aşağısında dolar bazlıya göre tobo bozulur. 0,60$ üzeri önü açık
çok baskı var her an volkana dönebilir
Salmaz oraya salar ama hemen toplanır. Lige en hazır takım tspor ve Başakşehir şuan Fener iyi gidiyor operasyon var sadece fikstür çekilsin hareketler netleşecek. Lig başladımı Fener ve gsaray satarım tspor üzmez kadro oturmuş
Kazayla Fener 5de 5 yaparsa hisse 40 I görür demedi demeyin ama bu işler nasip kısmet hırs yapmaya gelmiyor sadece benimkisi ya olursa hesabı . Tspor bu sene adam satmaz bu sene daha sağlam yürür ama ben bekleyemem sabit kalmak ruhuma aykırı...