https://s12.directupload.net/images/200504/vjqau8p9.jpg
Printable View
Afyon twitter'da 16. tt olmuştu biraz önce gördünüz mü :) şimdi çıktı geri ilk 20'den.
millet şehirden dolayı sanıp kaymak, sucuk falan paylaşıyor sabahtan beri :) :)
Kapanışta tavanda alım bekleyen kaç lot vardı, gören bir arkadaş yazabilir mi, şimdiden teşekkürler.
8.692.393
hisse.net kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
Kuşlu sitede afyon diye aratinca kendimi farkli ortamlarda buluyorum, en son Tire ve Escomda yaşamıştım aynısını sonuc malum [emoji16]
Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
Daha önce de yazmıştım tekrar yazıyım afyonun bu yeni sermayesi, yeni teknoloji fabrikası, kapasitesi ve geçmiş fiyat hareketlerine bakarak şu an olması gereken eder fiyatı 6/11 lira arası yanlış anlaşılma olmasın, bu fiyatları görecek demiyorum, borsada 50 lira olması gerekip de 5 lira olan veya tam tersi pek çok hisse var. Bana inanmayın, hayalciyimdir.
bilanco -11.967 zarar artmiş.Onceki -7
Mi Note 3 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Bu bilançonun etkisi nötr olur diye düşünüyorum.
Böyle bir dönemde zaten beklenen bir şeydi zarar açıklamsı ayrıca geçen yıla bakınca fena değil bile denilebilir. Çimentolar 3. Çeyrekte iyi bilanço açıklarlar ama bu sene o da zor.
Afyon Çimento ilk çeyrekte zararını azalttı
https://m.borsagundem.com/haber/afyo...zaltti/1488706
Rüchan kullanımı sonrası sanırım acılış fiyatı; bugünkü 2,94 e göre 1,48 civarı bir rakam ediyor
O kadar bedelli paraları ne oldu !
CASPER_VIA_M1 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Şaka yapıyorsun herhalde bedelli yeni bitti biloncaya nasıl yansısın
2.bilanço da gözükür BLA-L09 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Teşekkür ederim.
CASPER_VIA_M1 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
3.19,Peşi 2.91,neyse hedefimiz 3'dü,önemli olan oydu,üstü sizde kalsın:wave:
%1 ile devre kesici olurmu ?,galiba 3.19 gösterip 2.91 yaptı diye,bunların ne halt yaptığı belli değilki,oturdukları yerde SPK milletlen maşak geçiyor.
açılışın %5 altı oldugu içindir:D
Nereye kadar salarız acep
https://uploads.tapatalk-cdn.com/202...cd330fea10.jpg
2.66 gep var inşallah doldurmaz
SM-N910C cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Dahada asagiya salarsa malliada kaptirir..
Satis tarafında A1 ve Meksa var baska kayda deger bir kurum yada lot yok, nedendir acaba Refaba abi ?
Mal bosaltiyor bence
MI 9 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Nasıl mal boşaltma anlamadım ki
şimdi açığa satıs serbest olsaydı o zman afyonu görürüdünüz:D ne açıkçı denk getirirdi...
Bende cozedim
AFYON.E işlem sırasında sürekli işleme ara verilmiş, tek fiyat emir toplama başlamıştır...SPK,demekki macera buraya kadarmış,çok sağol SPK,iyiki varsınız,bu şekil sistemlen borsayı ne kadar götürürsünüz:seyt:
IZTAR 1.50 fiatlan 4.73 yapmış...TACTR bir ara tahtası kapanmıştı bildirim yapmadı diye 1.67 fiattan şu an hala tavan gidiyor 5.65...bu 2 hisse mimli hisse,eti butu yok,yazık bula,bula afyonu buldu SPK,üstelik rahat alım,satımdada sıkıntı yaratmış oldu:notr:
Abi ne olur bu afyon mal cikiyor silkeliyor mu
Belki yarının fiyat algısı üzerine çalışıyordur. Yoksa dünkü ağırlıklı ortalamanın altına yani zararına mal boşaltmaları mantıklı değil. Ytd
Gep kapandıSM-N910C cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
kagıdımızın sahibi diyor ki;
siz %10 marj verin ben marjımı %20 cıkartırım