Teşekkürler
WAS-LX1A cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Printable View
Teşekkürler
WAS-LX1A cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Buralar güzelleşmiş sakinlik iyidir :)
LG-D855 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
o tarihlerde elinde bulunduranlar da bireysel olarak hukuken bir girişimde bulunmasalar bile sizin girişimlerinizin olumlu sonuçlanması halinde faydalanabilecekler mi?yoksa faydalanmak için zamanaşımına uğramamak adına yapması gereken bir girişim var mı?tşk ederim..
***HURGZ*** HÜRRİYET GAZETECİLİK VE MATBAACILIK A.Ş.( Kurumsal Yönetim İlkelerine Uyum Derecelendirmesi
***HURGZ*** HÜRRİYET GAZETECİLİK VE MATBAACILIK A.Ş.( Kurumsal Yönetim İlkelerine Uyum Derecelendirmesi )
İlgili Şirketler []
İlgili Fonlar []
Türkçe
Kurumsal Yönetim İlkelerine Uyum Derecelendirmesi
Bildirim İçeriği
Yapılan Açıklama Güncelleme mi?
Hayır (No)
Yapılan Açıklama Düzeltme mi?
Hayır (No)
Konuya İlişkin Daha Önce Yapılan Açıklamanın Tarihi
-
Yapılan Açıklama Ertelenmiş Bir Açıklama mı?
Hayır (No)
Derecelendirme Kuruluşu Unvanı
SAHA Kurumsal Yönetim ve Kredi Derecelendirme Hizmetleri A.Ş.
Sözleşme Geçerlilik Başlangıç Tarihi
15/08/2018
Sözleşme Geçerlilik Bitiş Tarihi
15/08/2019
Not Geçerlilik Başlangıç Tarihi
19/09/2018
Açıklama
Türkiye'de Sermaye Piyasası Kurulu ("SPK")'nun konuya ilişkin düzenleme ve kararlarına uygun olarak derecelendirme yapmak üzere faaliyet izni bulunan SAHA Kurumsal Yönetim ve Kredi Derecelendirme Hizmetleri A.Ş., kurumsal yönetim derecelendirme notumuzu 10 üzerinden 9,27 (92.67) olarak güncellemiştir. SPK'nın konuya ilişkin İlke Kararı çerçevesinde, nihai derecelendirme notu dört alt kategorinin farklı şekilde ağırlıklandırılması ile belirlenmektedir. Kurumsal Yönetim Derecelendirme Raporu'na Şirketimiz'in www.hurriyetkurumsal.com adresindeki internet sitesinden ulaşılması mümkündür. Saygılarımızla,
Pay Sahipleri Kamuyu Aydınlatma ve Şeffaflık Menfaat Sahipleri Yönetim Kurulu Kurumsal Yönetim İlkelerine Uyum Derecelendirme Notu
Kurumsal Yönetim Uyum Derecelendirme Notu
Ağırlık
% 25 % 25 % 15 % 35 % 100
Alınan Not
90,74 96,87 93,92 90,5 92,67
http://www.kap.org.tr/tr/Bildirim/708580
BIST
(19/09/2018 - 15:57:01)
Verin mahkemeye bimer, cimer, basına ve meclise kadar taşıyalım rezil edelim bu dolandırıcıları
LG-D855 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
10.9.2018 gününden beri düşüyor o gün takasa bakınca finas yatırımın alışlarından sonra vermeye devam ettiler bana kalırsa malı kusturmak için baskı yapıyorlar yoksa şimdiye kadar çoktan giderdi finas o günden beri tahtada yok . bekleyip göreceyiz.
takas bakmak (anlayan için) mantıklı ancak çoğu zaman aldatıcı olur... bu hisse için kısa vade hedefli düşünen bişe beklemesin.... eğer risk alıp bekliyecem diyen varsa bu seviyelerden alıp ekranı kapatır..... sürekli ekran bakan kaybedecektir....
Arkadaş spk adamın emrinde; medya adamın zaten. Mahkeme dersen bu ülkede hiç bir kuruma güven yok. Bunu anlayın artık. Tek seçenek var gidip o şaibe merkezi kurumun önünde eylem yapmak.
Bu düldül neyi bekliyor yaw
bir ihtimal demeseydiniz daha iyi hissedecektim :)
1.65 den sattığımız kağıda yeniden girdik bu sefer okadar yükselmez ama ekmek yeriz gibime geliyor
Ne oyaladın milleti be tahtacı mecbur kaldıracan inat etme
arkadaşlar bu katarlılar Demirören gurubuylada yakından ilgileniyorlarmış bu haberler doğru çıkarsa ciddi hareketler ola bilir belkide bu kadar baskı ondandır . not buradaki haberler bilgi amaçlıdır yatırım amaçlı kulanılmaz.
Ah bi babayiğit çıksa alsa milyon milyon 1 liradan bu amk spekleri it gibi bakakalsa ah ah. Gerçi canıma minnet, elimi 100 TL geçse bile bu fiyatlardan alıyorum.
komili 32 li rulo tuvalet kağıdı 28.5 ten 58.5 e...6 ayda....
hurgz 1.7 den 1.0 a 6 ayda....
tuvalet kağıdına yatırım yapsak 4 kat verimli olurdu buna göre:D
Piyasa cezasını kesmiş, fişini çekmiş gibi görünüyor.
Ettemüsselaaaaa
SM-N910C cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
0,99 Alış 1,18 satış hedefiyle pozisyon açtık bakalım tutacak mı?
62 yaşındayım çocukluğumdan beri aldığım Hürriyet Gazetesi basın dünyasının amiral gemisi sandal olmuş sallanıp duruyor...
Bedelli yaparlarsa bu fiyattan kimse girmez...d.ö anaortak olarak rüchanları kullanır.. hisse oranını arttırmış olur...hele bir de %95 üzerine çıkarsa...kottan çıkarır...%98 üzerine çıkarda da ortaklıktan da çıkarır...ben de 1.7 den veririm eline...
Bunlar malı daha toplaymadı yoksa çoktan gitmişti birilerine kusturmak için inanılmaz baskı kuruyorlar tahtada hep aynı guruplar al gülüm ver gülüm .Bizede sabırdan başka yapacak bir şey yok .yalınız benim merak ettim bu herifler doğandan kaça almışlardı hurgazı bu fiyatı bilen üstatlar yazarsa memnun olurum. herkese bol kazançlar
1,40 TL civarı bir rakama anlaştılar 0,36 USD. Şu an için 2,16 TL ye takabul ediyor USD bazında
Merak ettim baktım.Internet alışverişinde solo tuvalet kağıdı 32 lik 34.89 tl…. yani 34.89:32=1.09 bir rulo tuvalet kağıdı...Yorum serbest...
Dalavereye gerek yok aslında...çıkarsın 1.85 e satmayan kalmaz muhtemelen...sonra da al git çift hanelere....ne güzel ...öyle değil mi?
Aylık kapanış 1 tl altında olmaz umarım çok ciddi baskı var 0,99 1 tl aralığında çok ciddi satış yapılıyor. Ya al sat malı döndürüp dökmeye çalışıyor ya da önceden haberi alınmış olumsuz haber mevcut. ytd.
pek olumlu bakamıyorum.... günlerdir bu fiyatta... bilerek 0.98 altına sarkıtmıyolar sanki destek çalıştı taban çalışması yapıyo algısı yapılar gibime geliyor.... ben ky olarak buradan alıp zengin olacam ? bi de kuşlu sitede bi tanesi yazıp duruyo yok arkadaşına 500k daha aldırmış da yok bi kişinin üstüne oynanıyomuş.... böyle yazılmaya başladıkça kıllanıyor insan
Artık iyiden iyiye şüpheye düştüm bu kağıtta maliyet 1.33 e çekebildim anca ama param olsa bu iki haftada 0,98, 0,99, 1 liralardan milyon lot alabilirdim. Yani adamlar net mal kitliyor gibi. Eğer bu malın bir sahibi varsa hiç isteyen herkese bu fiyatlardan kaptırır mı?? Ah spk ahhh , devlet eliyle yıktın dağıttın vatandaşı. Ytd.
hisse arkadaşları
aşağıdaki haber artık hürriyettin değerli olmadığının tescilidir.
lütfen artık kabul edin bu gazete artık bir çöp değerinde (ucuzun ucuzu hisse)dir
http://brandfinance.com/images/uploa...y_100_2018.pdf
marka değeri 9 milyon usd
Bu hafta 1,06 olmak zorunda ytd.
0.98aşağı kırılırsa nerede durur bu gazete kağıdı...eskilerde 80 li rakamlar var...