Çıkartıyor musun ana parayı?
GM 5 Plus cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Printable View
Hisseler baya bir dib gördü bea ! .. inşallah toplar
Biraz da yukarıya devre kesseler alıştık zati :vk:
Bak Başbakana çukur dan çık , topu başka saha taşı talimatı geldi.
Başbakan bugun Merkez bankasına topu attı , gereken neyse yapar dedi.
Dolar aşağı borsa 4 .000 puanı geri alıyor.
Aslında bazı şeyler çok basit de , herşeyi çok biliyorum dersen böyle günlerde en çok sen dayak yersin:)
En Berbat safhadayız şuan ufak tefek karı gören hissesinin kafasına tekrar tekrar vuruyor -.- Yoksa çoğu yukarı Devre kesecek te işte dibine dibine vuruyor millet zararına maliyet ile boşluğa giden para devasa olacak anlaşıldı ...
Sacro hocam; ben bulunduğum hisseyi (YÜNSA) bir müddet satmayı düşünmüyorum. Altını kaybettiğin yerde aramak diye tabir edilirse bu doğru bir eylem olur mu?? Al sat al sat yukardan ver aşağıdan al imkanı olmayan biri için... [emoji848]
Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
Şimdi TV ye merkez bankası başkanı çıkıp gerektiğini hamlemizi yaparız desin 4.00 lere gelir bu dolar veya Cumhurbaşkanı çıksın Merkez sorumlu gereken yapacak odur desin yeter.
Ama bunu yapmıyorlar neyse ilk mermiyi Başbakana attırdılar bu sözlü müdalaler gerekli böyle zamanlarda.
Tek sorun dolar oyuncusu hükümetin elini gördü , nedir 4.20 de rahatsız olunduğu kaos dvam ederse bunu bir daha kullana bilirler.
Yaş arkadaş euro 5.1950 ye yaklaştı millet yine dolar 4.19 oldu diyor ...takmış millet dalir a. ..eee euro ?!
Ula bi gemi kirmizi yaliya daldi.Basimiza gelene bahhhh :kahkah:
Vatandaşın birisi geçen hafta, merkez bankası arkamdan iş çeviriyor, ben yüksek faiz sevmiyorum dedi. Şimdi başbakan merkez bankası gerekeni yapar diyor. Merkez bankasının resmen eli kolu bağlanıp, piyasa oyuncularına teslim ediliyor. Dayağı yiyen vatandaş oluyor. Merkez bankası başkanı değişti. Suçlama değişmedi. Cari açık rekorlarda, dış borç nerelere dayanmış. Dolar tutulamıyor. Her yükselmesinde enflasyonun ateşi yükseliyor. Sonra merkez bankası başkanı faizi düşürsün. Gerçekten buna inanıyorlar mı, yoksa sadece bizim inanmamızı mı bekliyorlar çözemedim.
ykgyo 30 luk kesti 60 lık da yarın keser roketler uçuşmazsa..[emoji2]
SM-N920C cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Trump füze geliyor derken Ayıları kastetti de biz mi anlamadık... Neyse iyi toparladı ama MB çıkıp konuşmadan bulut üstadın dediği gibi bunun sonu gelmez...
Gerekirse her türlü enstrüman kullanılacak desin ama sanırım kendi de inanmadığı için çıkıp konuşmuyor...
sacro hocam kenarda 30.000 param var.eylüle kadar yatırabileceğim getirisi sağlam bir hisse söyle de çoluk çocuk sana dua etsin.aklımda benim thyo var. sen ne dersin:)
2 gunde 2 devre yedim :))
Bole bi rahatlik coktu :))
Acaba 3 de 3 olurmu
Kozal primli olmasına rağmen fırtınaya güzel dayandı. Fikri olan?
GM 5 Plus cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Trump: “ya bizim torun, bilgisayarı açık unuttuğum için yanlışlıkla twetlemiş” derse şaşırmayın
Yazdıklarım kesinlikle yatırım tavsiyesi değildir
Tupras macd en basta kapatti berbat :)
Sakin toplanıp konu komsu 500 kişi gelmeyin hisseye :kahkah:
İşi altın zaten hocam gayet normal diye düşünüyorum. Bistte uzun zamandır beklediğim alım fırsatı oldu bugün, kiler ve vestel güzel yerlerden alım yaptım yarına kadar turp kafa rahat durursa sıkıntı bitecek sanırım. Selamlar ytd.
[device_name] cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Xauusd 😃
ONEPLUS A5000 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
https://uploads.tapatalk-cdn.com/201...07f98b4fca.jpg
CELEBI saatlik
Günlük : pozitif bölgede
Haftalık: başlangıç bölgesinde
Hocam şaka mı bu. Elde kaldı. Daha fazla dusmese bari. 2,50 den aldı insanlar Garanti ralli yapacak potansiyel var diye. Şimdi 2. Daha ne diyelim.
Ykgyo gerçekten müthiş bir ralli yaptı. Çok alan oldu. 2,50'den.....!!!
Darbede malda yakalandım bugünkü kadar korkmadım bu darbede ki dususude geçti bugün satmaya elim varmadı yarın satar geçerim uzuncu olmak kötü 3 yıldır tuttuğum hic trade etmedigim hisse dolar maliyetime geldi lanet olsun böyle borsaya
ozgyodan sonra pis gaza geldik napalım.
2,26 maliyetle bana çok zarar yazmadı diğer senetlere baktığımda.
bütün kağıtlar eksi 20 25 yedi.
yani yunsanın yanında koray taş gibi ben yunsada 1 lira marj yedim mesela.
Bide yunsayı satamıyosun kademe yok en azından korayda kademe var istediğin kademeye 20-30 bin lotu rahatlıkla verebiliyosun.
Yunsa kademe izleyin tam korku filmi :D
https://uploads.tapatalk-cdn.com/201...1e48b00338.jpg
Endeks; Haftalık dolar bazlı grafik.
TOBO formasyon var.
Yorumlarınız nedir?
Bence bugun kisada dip goruldu.
Bugun gorulen en dusuk rakam artik ana stop endekste.
Sayın hocam Ykgyo ralli beklentiniz çöp mü.
https://i.hizliresim.com/Rn5jLj.png
Kırarsa 4.12 - 4.08 doğru geri çekilme yarın devam eder.
Endeks haftalık 200 günlüğün 10.300 üzeri kapatsın yeter.:)
yarın eccük daha düşelim üstad cuma jubileyi yaparız :)