FED 1 yıl önceden kararlaştırılan gün ve saatte toplantısını açıklamalarını yapıyor (hatta dakikası dakikasına)
bizdeki ilginç bir model !!!!
ekonomi bakanı toplantı yapmayacak sanırım
ya da onu da mı reis yapacak..
Printable View
FED 1 yıl önceden kararlaştırılan gün ve saatte toplantısını açıklamalarını yapıyor (hatta dakikası dakikasına)
bizdeki ilginç bir model !!!!
ekonomi bakanı toplantı yapmayacak sanırım
ya da onu da mı reis yapacak..
6,1325 +0,5826
yakın bi bankacımdan aldıgım bilgi kur sabitlemesine gidilecekmıs. veya sermaye kontrolu gelecekmıs
ERDOĞAN: Her olumsuz ihtimale karşı tedbirimiz var. Faiz lobilerine sesleniyorum boşuna heveslenmeyin. Bu milletin sırtına binemeyeceksiniz.
Dolar geri gelecem diyor adam çıkıyor bir konuşuyor dolar hoop günün en yükseğine yol alıyor....Sizce bunun bir açıklaması var mı!!!!!!!!!!!!!!!!
Dolar/TL kontratlar tavan ..
https://uploads.tapatalk-cdn.com/201...037bb2bf0c.jpg
Tamam
Filmi kopardı Reis
Gelsin 7 ler 8 ler 10 lar
saygılar/başarılar
Konuşunca noluyor anlamıyorum.
Dolarda millette aldı gazı.
Eğitim diyorum başkada birşey demiyorum.
*ERDOĞAN: FAİZ LOBİLERİNE SESLENİYORUM BOŞUNA HEVESLENMEYİN
Beklenen açıklama ..
Vah ülkem vah. ...
bugün 7 olur mu acaba?
Sonunda KENEF BORSASI da buraya kadar sıvadıklarıyla kaldılar o koku yıllarca kalacak üzerlerinde. BETER görülmeye başlandı hadi hayırlı uğurlu olsun .
Bilerek yapıyor harhalde...
Bir bildiği var herhalde...
Başka bir açıklaması olamaz...
Onun bildiği bizim bilmediğimiz ne olabilir ki?
saygılar/başarılar
ABD OUT İRAN RUSYA ÇİN İN dedi resmen reis
Faiz lobilerine sesleniyorum boşuna heveslenmeyin
kayış koptu yine
6,1957 +0,6458 +11,64%
Dolar 6,20 .....
yok abi bu açıklamalarla dolar uçar gider... faiz lobisi diyorlar hala... daha ne kadar gidecek diyordum artık demem.
7 -8 allah ne verdiyse ama korkarım 7-8 olsada bunların kafasında ki plana göre kimse malını yerinde bulamayabilir.
*erdoğan: Türkiye'ye güvenen, yatırım yapan, yol yürüyen herkes mutlaka kazanır
rte nin akıl sağlığı yerindemi yaw .. ciddi soruyorum.
walla hiç iyi olmadı....Günlük 0.xx veya 1.xx le dolar sakindi ve şirketler önünü görebiliyordu...Şimdi ipler koptu
Bitcoin den beter oldu , Bu parayı basan MB nerede !!!!!!!!!!!!!!!!!11
Bizim yaptıklarımız yapacaklarımızın teminatıdır dedi adam ben ne demek istediğini anladım anlamayan kendine kızsın ben ne gerizekalıyım diye...
Bosporos dostum, ayvanın büyüğü heybeden çıktı ama henüz yemedik sanki.
yol yaptık diyor mitingde cumbaba
*erdoğan: Hiç kimsenin gözü kur tablosunda, faiz tablosunda olmasın, asıl o büyük fotoğrafa bakmasını istiyorum
doları sabitleseler yabancı dolara dönüp nasıl çıkacak? öyle bir dolar varmı ki?
Konuşmayı dinledikçe aklım mantığım durdu. rüya görüyorum sanki. inşallah kafayı yemiyorumdur.