Haberi bende okudum.KERVT ý bir haftadýr izliyordum yukselen kanal alt desteðini bir iki gün hafif ihlal etti tuzak olarak kullandýlar.6.80 uzeri kapatýnca pozitif baktým.MIPAZ sizinde ilgi alanýnýzda sanýyorum...YTD.
Printable View
CEMTS ýn ikinci taksit temettüsünü almak isteyen bügün ve yarýn taþýmýþ olmasý gerekiyor.Bilgi paylaþýmý sadece YTD.
Sayfa 782 de yazmýþtým
25 Aralýk iþlem haftasýnda 703 milyon dolar artarak 234,805 milyar dolara çýkarak rekor tazeleyen yurt içi yerleþiklerin döviz mevduat hesaplarý 1 Ocak iþlem haftasýnda 856 milyon dolar artarak 235,661 milyar dolara çýkarak tekrar rekor kýrdý.
Millet yine dövize saldýrýyor.
Ytd
Hocam sngyo için tekrar bi deðerlendirme alabilir miyim teþekkür ederim
KLMSN ý izlemeye aldým.Kesinlikle YTD.
Ve MIPAZ gitti... YTD.
hocam rica etsem ozgyo ve martý .bakabilirmisiniz .þimdiden teþekürler .saygýlar hocam ...
deðerli prof.üstad ve deðerli adem esselocan esma ve sayamadýðým bütün arkadaþlara selam olsun. Prof üstat ege gübre jant ve ardyz i tekrardan yorumlarmýsýnýz. Yazdýðýnýz destek ve dirençleri geçti. Yorumlarýnýz benim için çok deðerli ayrýca diðer arkadaþlarda maþallah çok güzel yorum yapýyorlar. Þimdiden tþk ederim. Allah hepimizin kazancýný helal bir þekilde birini bin etsin. Baþta saðlýk huzur mutluluk daha sonrada kazancýmýzý arttýrmayý nasip etsin. Ýyi akþamlar saygýlar Y.T.D
[QUOTE=Tarros25;5065433]deðerli prof.üstad ve deðerli adem esselocan esma ve sayamadýðým bütün arkadaþlara selam olsun. Prof üstat ege gübre jant ve ardyz i tekrardan yorumlarmýsýnýz. Yazdýðýnýz destek ve dirençleri geçti. Yorumlarýnýz benim için çok deðerli ayrýca diðer arkadaþlarda maþallah çok güzel yorum yapýyorlar. Þimdiden tþk ederim. Allah hepimizin kazancýný helal bir þekilde birini bin etsin. Baþta saðlýk huzur mutluluk daha sonrada kazancýmýzý arttýrmayý nasip etsin. Ýyi akþamlar saygýlar Y.T.D
Merhaba hocam Endeks ve Tektu için bi deðerlendirme alabilirmiyim.Hayýrlý akþamlar.
TEKTU ; 2.35 kapanýþ yaptý...
Bugün en düþük ; 2.14 desteði çalýþtý...
2.32 kanal direnci önemli demiþiz... Þimdi,önemli destek konumunda Desteklerse ; 2.35 - 2.47 - 2.56...
DESTEK ; 2.35 - 2.32...
Yukarýda ; 2.56 yükseliþ dalgasýnýn son kanal direnci... Saðlam geçer desteklerse yeni bir trend baþlar... Geçerse devamýný yazarýz...
2.35 destek direnç konumunda...
ENDEKS ; son yazdýðým seviyeler...
15 Mart 2021 tarihine kadar geçerli...
Bugün kapanýþ bingo; 1522.24...
Gündemde aksilik olmazsa ; 1640.00 hedef direnç...
Y.T.D.
Hocam inveo 51.20 geçerse tekrar bakarýz demiþtiniz bugün geçti ve üstünde de kapattý. Durumu nasýldýr sizce destek direnç olarak
Saðolun hocam. Size ve diðer arkadaþlara paylaþýmlar Ýçin teþekkür ederim. Emeðinize saðlýk.
TUKAS ; 9.55 kapanýþ...
DÝRENÇ ; 9.60 - 9.84 - 10.02 - 10.15...
DESTEK ; 9.23 - 8.61 - 8.12...
Aþaðýda ; 9.23 desteði önemli... Üzerine çýkýnca biraz rahatlamýþ...
Yukarýda ; dirençler önemliyken normalde biraz güçlü dirençler...10.15 kanal direnci saðlam geçilip desteklese bile esas takip edilmesi gereken direnç ; 11.07 olacak... Temel bir açýklama olmasý þart yýksa önündeki kanallar dikenli yol... N.þ.a...
Y.T.D.
Prof Hocam Nasýlsýnýz ,bu günlerde yine yoðunsunuz sanýrým...
MERKO ; 8.77 kapanýþ...
0.65 den 27.77 lere...oradan tekrar 6.94 lere...
Gerçekten meraðýmdan soruyorum,nasýl bir duyum alýyor arkadaþlar bu hisse hakkýnda veya bilmediðimiz temel bir veri veya söylentimi var...? Bu hisse ile ilgilenen okadar çokki merak etme sebebim o yüzden...Neden MERKO...?
Sakýn yanlýþ anlaþýlmasýn kötü veya gitmez diye birþey söylemiyorum,,, hiçbir zaman da söylemedim...
DÝRENÇ ; 8.78 - 9.10...
DESTEK ; 8.34 - 8.25...
Valla 27.77 ye kadar hangi direncini yazsam bilemedim...
Y.T.D.
PETUN ; 22.90 kapanýþ...
DÝRENÇ ; 23.14 - 24.29 - 25.16...
DESTEK ; 22.56 - 21.82 - 20.82...
Aþaðýda ; 22.56 önemli kanal desteði... Üzerinde kaldýðý sürece ; 25.16 direncini zorlayabilir...
Y.T.D.
11-12 TL fiyatlardan bu yana doðru hektas hissesi çok dillendirilmeye baþlandý. Sermaye artýrarak 1 mly çýkmasý da hissede cazibe yaptý. Önümüzdeki 3-5 yýla kadar her yýl %35-40 prim vermesi bekleniyor. Hele ki topraksýz örtü altýnda tarým diyerek yýlda 3-4 parti üretim yapýlacaðý ve ihracat rekorlarý kýracaðý belirtiliyor. Þu an ki fiyatý 22,16 TL . 2021 yýlý için hedef fiyat 40 TL.
Olur mu? Neden olmasýn. 12 TL den 22 ye çýkan 40 TL yi görmez mi?
Yazdýklarým kesinlikle yatýrým tavsiyesi deðildir.
Elinde hekts olanlar bu konuda ne düþünüyor paylaþýrsa sevinirim.
Teþekkür ederim. Ýyiyim. Siz de iyisinizdir umarým. Ky olarak yükselen pistte (Bist te) ayaðýmýn kaymamasý için çabalýyorum. Beklentimi karþýlamayan usak, tknsa var, sizdeki ostim gibi. Endeks rekor yaparken bunlar yerinde sayýyor.
Yine de nasip. Burdan çok bilgi paylaþýyoruz ama elimizdekileri çýkaramadýk.
Sayýn Adem bey sizde var mý yeni bir yýldýz adayý, biraz da biz baksak, izlesek. Belki bize de gülümser kör salih 🙂
OZGYO ; 2.31 kapanýþ...
DÝRENÇ ; 2.34 - 2.42...
DESTEK ; 2.24 - 2.10...
Aþaðýda ; destekler önemli özellikle ; 2.10 desteði kýrýlmasa iyi olur... Üzerinde kaldýðý sürece ; 2.42 gündemde kalýr... Burayý da saðlam geçer desteklerse ; 2.73 kanalý takip edilecek... Geçerse devamýný yazarýz...
Y.T.D.