adamlar sağlam ********miş. temettüyü nisan yerine martta verdiler. vadeli taşıyanlar kazığı yedi. boşuna hepsinin Bodrumda sıra sıra yatları yok. adiler. 250 kontratta bende vardı. çoluk çocuğunuzdan utanın.
Printable View
adamlar sağlam ********miş. temettüyü nisan yerine martta verdiler. vadeli taşıyanlar kazığı yedi. boşuna hepsinin Bodrumda sıra sıra yatları yok. adiler. 250 kontratta bende vardı. çoluk çocuğunuzdan utanın.
Şöyle Yapı kredi öz sermaye karlılığı %55 İş bankası %44 Sektör %51
Gün gelir yakalar ve geçer yapı kredi (iş bankası hisse fiyatını.)
Gecmis olsun kardes..
Bugun resmen eskiyalar gibi yol kesip soygun yaptilar.....Bu SPK nin yasalarina aykiri degilmi ?
Temettuyu 16 mart GK toplantisinda karara baglayip Nisan ayindan ittibaren odeme yapmalari gerekirdi.
Bende az kontratla yakalandim. -%5 ve -%9 da iken ek alim yaptiktan sonra aksam poz kapattim. Zarari %70 dusurdum.
Hepimize geçmiş olsun. Önceki gün aldığımız yüzde sekizi bugün geri iade ettik 🙂. Sağlık olsun.
Banka endeksi daha yolun başında daha iyi olacaktır Ykbnk
5 mart tarihli yazım büyük ihtimal kaldım hissede ykbnk en kötü düzeltme düşüş yaşasa 10 civarlarıdır buda çok düşük ihtimaldir kar satışı yapmayı düşünmek istemiyorum eğer yaparsam bedava hissemle uzun yıllar beklerim 11,50 civarları önemi yukarıda 12,90 civarları çok önemli dirençtir aynı zamanda tarihi zirvesi daha doğrusu 12,90 civarlarını hacimli geçerse zirvesini geçen hisseler genelde yüksek prim potansiyeline sahip olur şuan için her şey yolunda yapı kredi bankasında fakat daha önemlisi banka endeksidir ilk önce banka endeksine bakıyorum zaten 2 ay kaldı genel seçimlere güneşli günler gelecektir banka endeksine.
Olumsuz yazı gibi oldu olumlu yazı temettü vereceğidir temettünün keyfini çıkarmak gerekir. Hisse fiyatına göre iyi temettü veriyor önemli olanda bu zaten.
abd banka iflası diğer olaylar yarın nasıl etki eder.
15 şubat Ykbnk 8,96 kapanış fiyatı teknik analiz yapan herkes 15 şubat tarihine bakar belki 3 yıl sonra hep bakacaklar 15 şubat tarihine grafikte tarihte yerini alacak yarın için olumsuz olabilir bankalar için fakat yükselen trend yeni başladığı için ciddi düşüş olacağını zannetmiyorum ayrıca ykbnk düzeltme düşüş başlamadı yukarı gösteriyor maliyet yapanlar dikkatli olsun tren yukarı gösteriyor spekülatörler karar verecek ne olacağına yeni mala girenler gene de dikkatli olsun.
Son olarak 15 şubat tarihinden bugüne Ykbnk piyasa kar satışı yapmadı dikkatli olmakta fayda var grafikte net gözüküyor fakat grafik güçlü bozulma filan yok bence yarın düşüş yaşa dahi olsa ykbnk hissesinde yükseliş trendi başlamıştır malda olanlar için en kötü zaman kaybı olacaktır grafikte her şey net gözüküyor maliyeti düşük olanlar için bu ay içinde temettü keyfini yaşamak gerekir temettü tarihini bilmiyorum şaka gibi sinir olmuştum yapı kredi bankası genel müdürüne temettüyü geç açıkladığı için.Daha önemlisi seçimlere 2 ay kaldı Muhalefet genel seçimleri kazanırsa borsada güneşli günler olacaktır sadece tahmin ve beklenti hayırlısı.
Teşekkürler bilgi için akşam bakarım banka endeksine mecbur kar satışı yaptım.
15 şubat banka endeksi 4053,98 şuan 4870,18 banka endeksi Ykbnk 15 şubat kapanış 8,94 şuan 11,14 böyle bakıyorum aslında 15 şubat borsa kapalı kaldıktan sonra açılmıştı o yüzden 15 şubat tarihi önemli neyse maliyetim düşük çok kötü kapanış yaptı yarında düşüşe devam edebilir umarım yataya bağlar ne diyim.
Xbank 4,939 Ykbnk 11,36 kapanış ayrıca Ak yatırım hedef fiyatı 16,90 endeks üzerinde getiri bekliyor.İş bankasının gerisinde kaldı fakat önemli değil gerisinde kalması yükselen trend devam zirvesi 12,90 hisse fiyatına göre iyi temettü veriyor daha ne olsun satan niye satar böyle bedava dev banka hissesini çok tuhaf gerçekten.
Xbank % 1,20 prim Ykbnk % 2,16 bence pozitif ayrışma daha kuvvetli olacaktır sabırla beklemeye devam.
İş Yatırım hedef fiyatını 16,28 Tl olarak güncelledi.
Yarın temettü günü şuan ki hisse fiyatından brüt temettü oranında ykbnk düşük açılacak brüt 0,93 kuruş şuan 11,25 açılış fiyatı 10,32 olacaktır çarşamba günü temettü ödemesi olacaktır.İlk defa banka hissesinde temettü alıcam normalde yıllarca banka hisselerine mesafeli durmuştum fakat xbank grafiğine bakınca tahminim önümüzdeki yıllarda banka hisselerinin yılları olacaktır en iyi temel özel bankalar arasında Yapı kredi bankasında İş bankası teknik daha iyi fakat piyasa bu belli olmaz özel bankalar arasında en iyisi ikisi.
Doğrusu temettüden sonra yükselişine devam etmesidir bedava hissede mezarcı aç gözlü olmamak gerekir.
temettü de vergiler vb işin içine giriyor....
Benim tahminim temettüyü düşünmemişlerdir temettü versin yada vermesin 16 civarlarını düşünüyorlar.
Biraz ıkınsa yeşil kapatır seansı :)
bugün güzel çaba verdi....
Piyasa beklentimi canlı tutuyor çöp olmadı yazım.Çarşamba temettü hesaba geçecek bana alım fırsatı vermemesi gerekir çarşamba günü belli olacaktır daha önemlisi bist 100 de psikolojik 5000 seviyesi aşağıya kırıldı kapanış 4,975 testere devam iyi kapattı ykbnk seansı kırmızı kapatması önemli değil bu piyasada.Diğer beklentim Xbank zamanla daha iyi olacaktır.
İyi olacak ykbnk bu fiyatta kalamaz yoksa sonumuz akıl hastanesi olur net olsun :)
Borsa testerede 4500 5500 arasında git gel yaşıyor Ykbnk hata yok borsaya güneşli günler gelirse ralliye bankalar başlayacaktır ve banka endeksi ralli yaşayacaktır zor ve sabır testi 1 lot dahi alamazlar benden o kadar net yazım.Yarın temettü hesaba geçecektir alım yaparım alım fırsatı veriyor normalde alım fırsatı vermemesi gerekirdi.kötü günlerde güneşli günleri bekliyorum kısmet.
Enseyi karartmaya gerek yok insanlar 30 F/K yada 20 F/K arsa yada daire satın alıyor Yapı Kredi 1,65 F/K sözün bittiği yer. Ayrıca testere borsada sürdüğü sürece bankalarda daha az prim kaybı olacaktır diğer sektörlere göre.Eleştiriyorlar bankacılık sektörünü gerçek olan en sağlamı banka sektörüdür piyasada biliyor hangisinin sağlam olduğunu sırf çakallık JP MORGAN yabancı kuruluş bugün rapor yayınlamış 14,80 hedef fiyat veriyor umarım hiç payları kalmaz defolup giderler.