Nki brüt hikayesi ve tahsis satışları biterse az az toplarlar..tabi yil sonu bilançosu da önemli olacak..belliki ciddi zarar yzacak gibi..patron bukadar neden satsın..
Printable View
Yine tam toparlarken caktilar
iyi de hisseyi sırf bir spekülatör 18 e yükseltti diye ve şimdi oradan 5 e düştü diye bu hisse alınmaz ki... belki de adamın ilk günkü derdi 5-6 dan satmak idi... bugünkü elindeki malların net güncel değeri 1 liranın altında hisse fiyatı 5 liranın üstünde... bu sırf fiyat düştü diye alınmaz ki...
mesela ben sahibinden.com a evim için ilan vereyim 1 milyonluk evimi 5 milyona bir arkadaşa satayım...
o arkadaş başka arkadaşa 10 milyona satsın sonra o da diğer arkadaşa 18 milyona satsın...
18 milyondan satan arkadaş dönsün 5 milyondan daireyi satışa koysun ...
ama o esnada çevrede diğer evler 500bin ile 1 milyon dan satılıyor...
siz benim ev daha önce 18 milyondan satıldı diye diğer evler duruken gelip benim evi 5 milyondan alırmısınız???
Benim anladığım kadarıyla, buradan hisseyi almaya başlanmalı. Kendi düşüncelerimdir.
Tahsisli sermaye artışı Kap'ı geldi. Son 8 senenin grafiğini incelersek, çoğu sene sonunda kağıt dip yapmış. Sene içinde güzel yükselişler yaşamış. Bu seneye girişte de aynı şey oldu. Sanırım tahtacı için toplama yerleri buralar. Dibi bulamayız hiçbir zaman ama 5 civarı ufaktan toplanabilir. En sağlam destek noktası bana göre 4.40 ve 4.
Yazılarım yatırım tavsiyesi değildir.SM-M307FN cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Uzun bir süreden sonra ilk tavan geldi. Hayırlı olsun. İnşallah bozmaz tahtacı. Terste bekleyenlere satış fırsatı, alttan alanlara da güzel kar alma fırsatı verir inşallah.
Yazılarım yatırım tavsiyesi değildir.SM-M307FN cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
14.01.2022 14:42:26 Nurol Holding/Kemahlı: Yap İşlet Devlet Projelerinde şartnameden sapmadık, araştırılabilirl-
14.01.2022 14:41:43 Nurol Holding/Kemahlı: Yap İşlet Devlet Projeleri sanıldığı kadar karlı değil-
14.01.2022 14:40:21 Nurol Holding/Kemahlı: YİD projelerinde dolar/TL 12.5'ten fikslendi, bu büyük maliyet yaratıyor -
14.01.2022 14:32:32 NUROL HOLDİNG/KEMAHLI: BİZİM EN BÜYÜK YATIRDIM YAPACAĞIMIZ ALAN MADENCİLİK TARAFI OLACAKTIR-
14.01.2022 14:30:56 Nurol Holding/Kemahlı: (Nurol GYO) Hisesleri satarken fiyatlar biraz geriledi ama Yıldız Pazar'a aday olduk -
14.01.2022 14:30:15 Nurol Holding/Kemahlı: Holding olarak, gayrimenkul tarafı bizim için daha tali -
14.01.2022 14:27:16 Nurol Holding/Kemahlı: GYO tarafında bu seneyi de elimizdeki stokları eritmekle geçiririz-
14.01.2022 14:26:48 Nurol Holding/Kemahlı: 2021'i 12 milyar TL ciro, 3.5 milyar FAVÖk ile kapattık -
14.01.2022 14:25:54 Nurol Holding/Kemahlı: Konutta satışlarımızın % 95'ini yabancılara gerçekleştirdik-
14.01.2022 14:25:09 Nurol Holding/Kemahlı: 2021 ofis doluluk oranlarınn en dibi görüp tekrar çıkmaya başladığı bir yıl oldu- Bloomberg HT
6.44 ile vedalaştım bugün. 5.95-5.83-5.71-5.60 kademeli alım seviyelerim.
Global borsalarda dönüş sinyali almadan ve nugyo daki düşüş durmadan alışa geçmeme kararı aldım. Önceden söylediğim alış seviyelerini iptal ettim.
Nurol Park Sitesi 14 no'lu parsel üzerinde yer alan E Bloktaki toplam 87 adet bağımsız bölüm için düzenlenen 2020 ve 2021 Yıl Sonu Değerleme Raporlarında;
Rapor Tarihi Takdir Edilen Değer (TL)
31 Aralık 2021 287.638.000,- TL
31 Aralık 2020 287.484.000,-TL
Sadece 154.000, - TL bir artış görülmekte.
Son bir yılda gayrimenkul sektöründeki değer artışları göz önüne alındığında;
Sanki takdir edilen değerlerde bir çelişki var gibi gözükmekte.
Eğer takdir edilen değerlerde bir çelişki var ise bu neden kaynaklanmakta?
Hisse senedini taşıyan yatırımcıların aleyhine bir durum söz konusu mu?
Ya 2020 Yılı Değerlemeleri yüksek gösterilmiş ya da 2021 Yılı Değerlemeleri düşük gösterilmiş.
Sebebi ne olabilir?
Paranın değerini hızla kaybettiği bu dönemde Metropollerde satma söz konusu ise kim gayrimenkulünü bir önceki yılın fiyatından satmaya yanaşır?
Yatırım Tavsiyesi Değildir.
5.50 den ilk parça alımı yaptım. 5.35 den ikinci parça alımı yaparım gelirse. Ikili dip ihtimali gelebilir. Eğer kırarsa 4.80 civarı toplarım. Fedden sonra veya en geç ay sonu tekrar borsalarda bir ralli bekliyorum.
Info 2 milyon lot alıp +3 yaptırdı sonra hepsini sattı. Olan garibana oldu yine. Kumar hisseleri yıllarca süründürür sonra kimse kalmayınca uçar. Bu bok hisse de ayni
Kumar hissedince spegin eline verdim. Yuzde 3 çıkınca eline vermek gerekmis. Çıkarsa alan kazansin. Ama düşüşte 4.8 desteği var. Oralara gelmez umarım gelirse yeniden takiliriz. Size bol kazançlar.
5.44 desteğinden alış geldi. Borsa daha beter olmazsa buralar dip diyebiliriz. Aksi taktirde ikili dip yaşayabiliriz 5.33 ihtimal dahilinde. Onun altının geleceğini kısa vadede düşünüyorum.
Sayın karamizah 4.30 test etmeden gitmeyecek gibi puslu hava bekliyor..
CPH1951 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
4.30 gelmesi için endeksin sağlam bir düzeltme görmesi lazım bence. En kötü ikili dip gelebilir. Onun altı da ayı tuzağı olarak kalır gibi geliyor bana. Yan tahtalara giriş geldiğinde bu da gidecektir.
5.58 den sattım. 5.4*ve 5.3* civarından toplayacağım yine.
Hisse gibi bu bölümü de üzerine ölü toprağı serilmiş gibi.
Patronu malum ekonomi kanalında bir süre önce bir programa konuk olmuş borsanın en gözde GYO biz olacağız vs söylemiş sonrasında mi öncesinde mi bilemiyorun ama Grafigine baktım da acımasızca satmışlar... içerde kalanlara sabırlar dilerim.tahsisli yapmışlar yine kendileri katılmış burası ilginç geldi.
Biraz izlemek istiyorum.nedir neyin nesidir.
Kırbaç yağlanmış, geliştirilmiş, acıtırken zevk verir hale gelmiş. İnsan bağımlısı oluyor ister istemez. Allah elinde bu kağıt olanlara sabır versin.
3.75 gelecek mi bakalım. Savaş krizi daha ilerlerse görmesi yakındır.
Grup mu girdi yoksa mal kakalama işi mi?
Gözünü yine 5 altına dikti bu
Nisandan itibaren yıldız pazarda olacakmış. Olumlu yansır mı bilmem ama en azından yan tahta olmaktan çıkar herhalde
Nugyoda bölünme mi var,neler oldugunu bilen arkadaşlar bir bilgi verebilirmi.
1 Nisan itibariyle yıldız pazarda işlem görmeye başladı. Güncellenmesi gerekmez mi?
Vizontele.... '' enteresaaan''' 0.37 dolar ilgimi çekti.. ama az daha beklemesi lazım.. adam olacak çocuk 0.3944 ve üzeri
Döşebank gelmiş demeki çok yukarı gidecek yukardan döşeyip çıkacak
İleriki günlerde bo of da gelirse şaşırmayın
6 lardan 5.50 lere geldi yine. Borsa düzeltmeye girerse 4 ler yine radara girebilir.
25,148,000 tahsisli sermaye arttırımı
pay başına:6,76
170,000,000 milyon kasaya girmiş
herhalde buralardan daha aşağı gelmez!