Damıtma sistemi kurmak gerekiyor :) internette bakır imbik satıyorlar sanırım onunla da yapılır :)
Printable View
-Yılda 350 litreye kadar fermente alkollü içki (bira, şarap) üretmek yasal.
-Distile alkollü içkileri miktarı ne olursa olsun (rakı, viski, votka) izinsiz üretmek suç.
4733 sayılı kanun
MADDE 8 -" Ticari amaç olmaksızın, kendi ürettiği ürünleri kullanarak elli kilogramı aşmayan sarmalık kıyılmış tütün elde eden veya üçyüzelli litreyi aşmayan fermente alkollü içki imal edenler haricinde, Kurumdan tesis kurma ve faaliyet izni almadan; tütün işleyenler veya tütün mamulleri, etil alkol, metanol ya da alkollü içki üretmek üzere fabrika, tesis veya imalathane kuran ve işletenler bir yıldan üç yıla kadar hapis ve beşbin günden onbin güne kadar adlî para cezası ile cezalandırılır."
Newstr kardesim
Serefine kaldiriyorum...🍷
Ev enust kat
Bir odada camin ust kenarinda 1 damla su var ama damlamiyor asili kalmis durumda
O damlanin etrafida biraz islak gibi
Bu terlememidir
Yoksa cati akintisimidir?
Mustafa
Tcd son 1 yillik aylik dagilim kapta var demistin
Bulamiyorum
Link atarmisin
https://www.kap.org.tr/tr/fon-bilgil...y-degisken-fon
Sağ taraftaki bildirim sorgu tıklanır , çıkan penceredeki seçeneklerden portföy dağılım raporu seçilir.
Aylık aylık incelenir.
TCD fon içeriğini değiştirmiş 85 civarına yükseltmiş hisseyi ve yabancı hisse eklemiş o zaman ben gidim hisse senedi fonu ya da direk hisse alim neden endeksle paralel getirdiğini anlıyorum şimdi
Hisse durumunu yükseltmeye ne gerek var aynı portföye yüklen gitsin ben pazartesi veririm satışı endeks düşerse hızlı kayıplar yaşarız
Mustafa sen bana ekim ve kasimi indirip atarmisin
Websterrinki@gmail.com
Kardesim virusle ilgili uzunca yazmistim
Bisti viruse baglayan bir sizsiniz
Avrupa arti 1.5 yapti cuma gunu
Asil virus olsa onlari vururdu
Bistin dususunu anlamsizca yukselen dolara bagliyorum
Bence tahta yapicilar parayi vurmak icin yapti bunu...
Dolar cikacak havasi verip ky ye hisseyi sattirdi
Simdi dolardan cikacaklar agalar
Cift tarafli kar elde ettiler
Dolar 5.76 olacak kacari yok