Terminator gibisin ya kitapci.
Printable View
Valla demedi demeyin.
MedwiG tapancasını almış gelmiş, HALK malk demeyip bu Cafe'de bi daha silikondan bahsedeni vuracakmış. :oleyo:
https://ayb.akinoncdn.com/products/2...cropCenter.jpg
Konumuza dönecek olursak şayet. Yarın bist nasıl açılır. Nasıl devam eder.?
yazdığınız cümlelerin içinde bir kere 'halk'ismi geçerse sorun olmaz bence.
devleti yaşat ki halk yaşasın .
bazen cümledeki bazı kelimelerin yeri yanlışta yazılabiliyor.
örnek cümle
Subay olduğunu bilmiyorum, ülkeye faydadan bahsetmedim, üretimden bahsettim. Onların ayaklarına taş değdirmesin Rabbim.
Katılmak katılmamak farklı bir konu, onu anlayışla karşılıyorum bugüne kadarda karşıladık.Bu güne kadar hangi siyasi konu gündeme geldi bu sayfada? Taki birileri burayı babasının çiftliği zannedene kadar.
Hakaret aşağılama hoş olmadı ve bu insanlar hala aktif yorum yazabiliyorlar bu forumda paylaşımda bulunabiliyorlar.
Tek yazdığım sayfaydı, onada bu vesile ile yazmayacağım artık sebep olmuş oldu.
Sana boş şans...Ben kaçar.
Devamli yaziyorum son 2 senedir kriz var, degerler dustukce dusmustu zaten diye. Sey butun dunyayi tabi ki etkileyecek bir sure, ama kac kere anlatmaya calistim borsa 1 sene sonrasinin realitesini fiyatliyor diye. Cok da fazla para pompalaniyor piyasalar devletler tarafindan.
osisa bana da "vatan haini" dendi kac kere. Ne yapalim yani, oluyor boyle seyler. Moral bozma, sana da yazanlarin hepsi vatansever insanlar, sadece dusunce ayriliklari olusuyor.
Ne yazılabilir ne yazılamaz diye bir şey yok burayı Halkbank icin açtınız bende Halkbank başlığı var hissenin asil başlığındaki hareketi bozmayalım , insanlar önemli Bilgi ve paylaşımları hisse başlığından alsınlar , hisse başlığındaki alakasiz paylaşımları buraya alalım , sohbet muhabbet vs buna göre bir ayar tutturalım ortayı bulalım dedim , ne güzel sorunsuz gidiyordu ama bir kaç gündür şikayet çoğaldı burayı siyaset meydanına cevirmeyelim, , siyaset ısın içine girdi mi tartışma bitmek bilmiyor siz sürekli buradasiniz ortayı bulun
onun ortası 333
siyaset nedir.
içinde yaşadığımız bizzat ögesi olduğumuz şeyleri yazıyoruz.
bey efendi siyasi parti başkanının avatarıyla geliyor.görmek zorunda mıyım
Kabaca hesabıma göre; bist 98-99K civarı ayı piyasasına girdi. Bu koşullarda boğa piyasasına girer mi? Bence de girmez.
Virüs olayından dolayı birçok sektör önümüzdeki süreçte ya takla atacak yada durgunluk yaşayacak. Büyük ekonomiler için ciddi enflasyon ve resesyon riski halen devam ediyor.
Avrupa güzel bir örnek. Can korkusu birlik falan bırakmadı. Herkes kendi derdine düştü. Bunların sonuçları olacaktır izleyip göreceğiz. Bu süreçten inşallah karlı çıkanlardan oluruz..
Teknik açıdan bist100 için saatlik Negatif uyumsuzluk oluşma ihtimali görüyorum. Bu oluşursa bu hafta düşüş öngörülebilir. Hali hazırda bu oluşmadı. Yüzde 1-2 düşüş bunu başlatabilir. Çok ani düşüş olduğu için biraz daha bu bölgelerde gezinmesini beklerdim doğrusu.. 87K altı ise sıkıntılı...
Emekçi askerim ben. Salt bir yeri övmem ve oncu olmam. Hep sorgularım. Sende öyle ol. At gözlüğü takıp bir yöne gidersen gözün hiç bir şey görmez ve dikine gidersin, önündeki çukuru da görmezsin. Gençliğimde İGD liydim.. ( ilerici Gençlik) diğer sol franksiyonlar bize lümpen derdi, düşük bulurlardı solculuğumuzu... Bilirsin o yılları sen. Kapitalist düzen işte. Kim hırsız, kim çalıyor, kim emekçinin sırtından kaymak yiyor, kim eziyor, kim dini alet ediyor hepsinin karşısına dikilip sorgulayalım.. Başta en büyük hırsızlar, din istismarcıları fettöşler. Her şeyin farkındayız. Rant kavgasını esefle izledik, izliyoruz. vs. Sorgula kardeşim sorgula. Neyse yazacak çok şeyim varda, uzar gider bu iş vs. Biz aynı gemideyiz halk bankası hissesinde yani... Düşüncelerimiz bizde kalsın. Sen hulk hakkında görüşlerini yaz da faydalanalım... Ne olur bu hulk? Trent sanki 6 liraya gider oralarda dinlenir oyalanır gibi geliyor bana.
sayfamız renklendi. kimse kimseye hakaret etmiyor sadece görüşünü farklı olarak öne sürüyor o kadar.
Bence sayfa böyle daha renkli.:)
Selam arkadaşlar, silikonunuzu ayrı derdinizi ayrı .... :) Herifçioğlunun biri çıkıp ne IMF si arkadaş biz bize yeteriz derse görürüm ben bist 100 ü. Silikon ile ilgili son kelam benden olsun. Eskiden malumunuz meftalara pamuk tıkarlardı. Teknoloji orayıda etkiledi. Artık silikon tabancasının ucunu mabada sokup bir tık ile olayı bitiriyorlar. Bu bilgide benden olsun :)