Kısa bir ralli alameti abi. 100 bin kabaca. Taktik maktik yok. Bam bam bam.
Printable View
Piyasanın da sağlığı bozuk, boşuna çizgi falan çekip alım satım yapmayın.
kapatın gitsin 5-6 ay. yoksa testerede biteceksiniz...
İspanya 443 ölüm açıkladı. Akşama doğru en az bir açıklama daha yapacak. Bugün zirve noktası gelebilir oradan da.
Full flat'S still been muazzam..
All reverse long
Thyao garan pgsus
Dünkü şişmiş göstergeler gereği Aşağıdaki gapı kapatmayabilir ama epeyce de yol alır gibi duruyor
Ralli başlamadan boğa resmî atıp
SAğlam karda kar al yapan ben
Bugün benden malı alan boğa laf çakıyor
Nerde eksi GAP DİE
Bende sanıyorum ki ben gibi malı verdiyse eksi GAP ile uğraşmadan işi bitirir diyorum meğersem kitlemesi bitmemiş 😊😊
Kimse kusura kalmasın nakit cash bekliyorum
YTd değildir
20 dakkada işi bıtırdı
Dow 20500leri 4 sefer denedi kıramadı en son kırar gibi yapıp boğa tuzağı yaptılar teknikerleri çok fena avladılar dün gece tavan bu gecede taban olursa şaşırmam bi kriz diğerlerine hiç benzemiyor para ile çözülemeyecek hala anlamıyorlar anlayıncaya kadar tarihten silinecekler bi laf vardır öğrende gel herkese bol kazançlar esen kalın.
Trump, Putin, Merkel telefon ile görüşmeler askıya alınmış olmalı.
Tercüman, dış işleri, MİT derken 4-5 kişi bir telefonun etrafında riskli durum.
TUPRS da ML alıyordu ama vatandaşın satışlarını karşılayamadı.
Yurt dışında vefat eden Türk sayısı 32. Yurt içinde 44. Muhtemelen fast food tarzı falan beslenmeden dolayı bağışıklık sistemi zayıflıyor yurt dışındaki Türklerin de. Kelle paça çorbası, kokoreç, sarmısak falan tabi Taşköprü falan nereden bulacak.
All flat.
Iki islemde isi bitirdim. Bu kadar basit.
Yok tam tersi tekniği kullanacak diyorum abi. Sadece kesişime değil fiyata bakmak lazım. Ana holar ve kesişim noktaları fiyatı gerektiğinde iter gerektiğinde kendine çeker. Bugün takıldığı yer zaten 1500 üssel günlükte. Endeksin temel destek ortalaması. Onu aştığı an önce 10000 sonra 500 üssele kadar gitmesini beklerim. YTD. Şahsi fikrim.
Herif bu ayı en düşükten kapatıp Nisan ayında yükseliş için marj açmak istiyor bence.
106400 gecemedıkce 105 ister
en pahalı gördüğüm senetler eregl petkm ve bimas.
Bakalım akşam kaç kapatacak
Çok ateşli bir kapanış bekliyorum
Akşama doğru Amerika açılırken gelirim
İyi vuruşmalar dilerim
Vob da işlem yapanlar tek tek siliniyor...
İki ay önce çıktığımda uyarı mı yapmıştım...Dinleyen bir kaç arkadaş özelden teşekkür etti....
Her gün olmasana sürekli takip ediyorum burayı..
Daha önce de bahsettim..2008 den bu yana sanırım 5-6 tane dip görmüştük ..dikkat edelim kriz demiyorum sadece dip diyorum; aylık bazda ortalama 7-8 ay düşüş barı görmek lazım.. daha 2 bar gördük..tabiki her ay düşüş barı görecez diyemeyiz ama Corona virüsün artan bir trendde olması Borsadaki tepkinin aylık bar halinde olmasına izin vermeyebilir.. belki çok ucuz olursa bunu neden olarak kullanıp aylık bar şeklinde yükseliş görebiliriz.. özetle dip için aylık bazda 6 düşüş barı daha görmek lazım benzerse
UEFA, resmi kanalından unutulmaz maçları yayınlamaya devam edeceğini açıkladı.
Bu pazar, Euro 2008’deki Türkiye - Çek Cumhuriyeti karşılaşması yayınlanacak.
Gıda ve ilaç şirketleri sakinleşti.
Sabahki uçacaz kaçacaz bitti.
Endeks yer yer yeşil hisseler dışında kırmızı.
Hani ABD yardım paketi gayreti ile bu kadar oldu.
İşin garibi şu an BİST 100 de yeşil bir kaç şirket içinde bulunduğumuz durumu özetliyor:
Pegasus + % 7, TAV % 9, THY % 3....
Hayırlı uçuşlar.
Komedi tadında bir dram...
Bu arada başlıkta da yazı sayısı inanılmaz düştü.
Keyif bırakmıyor insanda piyasalar.
Benim şahsen Ereğli...
Muhteşem bir kağıt , Harika temettü veriyor tamam ama yurt dışı kankaları son 1 ayda 50-60% düşmüşler... Sadece temettü ve geri alım kurtaramaz , bir şekilde HRC fiyatları ortada, piyasa malum...
Tüpraş 15-20 lira temettü verirken 110 dan indiremediler...
Ya durumlar kötü gider de seneye temettü veremez veya çok az verirse...
Bilemedim, belki de düşse de alsam şunu diyen iç sesimdir...
Dowda 20500 bizde 88000 teknikçileri avlama yerleri gel gel acıtmayacağım diyor palalar.
Eregl yuzde 4 e yakin dusmus. Tamamen sacmalik.
Normalde flat oldugum pek gorulmez ama su anda piyasanin nereye gidecegine dair hicbir fikrim yok. O yuzden el mecbur flat.
gooo goooo....