Yapıyorsa vardır bi bildiği
Pala ABi bu karışmak olmaz
Printable View
BEHZAT Ç Sezon 1 Bölüm 23 Daha çok var. Ben gelene kadar hepsini utulmeyin gelince bana utulursunuz :halay
bir milyon ölüm
bu olacak maalesef
yeterki
şeffaf olalım
saygılı olalım
yardım sever olalım
bilime önem verelim
sonrasında hepsi düzelir zamanla
Dolar saatlikte RSI nu vardi. Sonu ne olacsk onemli olan o.
Parası yeten özel hastanede düzgün servis alacak, yetmeyen maalesef devletten ne çıkarsa bahtına... İtalya'da ispanya'da abd'de her gün 1000 kişi ölüyor şu anda, dile kolay... Gelecek hafta 2-3 bin olmayacağının garantisi yok...
Bunların sorumluluğunu kim alıyorsa o ülkelerde, bizde de o alacak... Tabi halk bir fatura keserse zamanı gelince... Kesmezse de kendi bileceği iş...
24.03.2020 - 03.04.2020 arası tam kıstırmış...
https://i.hizliresim.com/FMF5YJ.jpg
herkes teknikçi oldu
dar bantta hareket ettiği için oraya gider oradan döner :)
herkes temelci oldu
mb'ler para basıyor şirketler temettü vermiyor bilanço açıklamıyor :)
herkes biliyor
bir ben bilmiyorum yada bilemiyorum
ama yinede diyorum ki
sırayla
bir gün temelci bir gün teknikçi kazanır.
saygılar
Daha fazla bu soytariliga katlanacak degilim. Flat.
Kar zarar yok.
Sabah yukaridan satmadik pisman olduk
İtalya cok guzel bir ornek olacak. Gelisime bakilirsa egriyi asagi donduren tek ulke. Digerleri icin daha vakit var. İtalyanin normallesme icin atacagi adimlar muhim. Hepimizin gozu orada.
bak mesela
dohol
spot:1,47
nisan vade:1,48
mayıs vade: 1,44
resmen ateş seni çağırıyor değil mi :oleyo:
al mayıs vadeliyi malak gibi yat 2 ayda kaybedeceğin 0,50 kuruş kazanacağın 1 tl
ne dersin :oleyo:
Balkabağı tatlısı güzel olur üzerine rondodan geçmiş ceviz serpiştirirsin.Bugün endeks balkabağı gibi ama şekerini koymayı unutmuşlar.
Pala emmi biraz şeker ilave etsen iiiii olacak.
şişede öyle
spot:4,22
nisan vade:4,23
mayıs vade: 4,16
ne yapak
yeme atlayalım mı? :oleyo:
Turkiyede nisan sonunda beklenen vaka sayisi 380 bin olum ise 20 bin civari.
Yayilim hizina gore
Desperadoya fikri acidan katiliyorum. Aylar surecek bu zorunlu ya da gonullu karantinalari hicbir ekonomi kaldiramaz. İtalyanlar bile hemen gevsedi. Birkac kisit kalkti. Halbuki yeni vaka sayisi hala gunluk 4-5 bin arasi.
Hani bir ilac bulunur, sicaklar, gunes isini vs virusun etkisini azaltir vs bunlari bilmiyoruz. İnsallah olur bunlar. Ama bunlar olmadan mevcut durumda insanlari sokaga salmak kuresel intihar olur. Gunluk 1 milyon vaka gelir. Cok bulasici meret.
dowda trade ettiğim için pek bakmıyorum buraya...
aldığım hisselerde duruyor ellemiyorum...
şimdi petkm gördüm maskeydi eldivendi güzel mal geçirmişler...
petkm niye sevmiyorum ortada...sahibinin gözü borsadaki rakamlarda olan hisselerden uzak durmak gerekir...
bunlardan biride petkm...azeriler size paramı yedirir...bir haber çıkardılar...sonuç ortada...
TDİ 12 milyon bekleniyor
hisse.net kullanarak iPad aracılığıyla gönderildi
ulkede tıbbi malzeme, ventilator, perseonel vs gibi hazirliksiz olunan durumlar icin senaryolar gelistirilmesi icin su anki onlemlerin alinmasi cok dogal. onlemlerin sıkı olması ulkelere zaman kazandiriyor. sonrasinda bu yasaklar sinirlandirmalar azalacak. onemli olan gecis surecini en az hasarla atlatmk. evinde bu hastaligi atlatmaya calisan bir yasliyla, hastanede atlatmaya calisan arasinda daglar kadar fark var.
Corona sonrasi AB buyuk ihtimalle dagilacak. Italya eski Basbakanlarindan birisi ABye fena saydirdi. Ispanya da tepkili. Degilmasi bizim acimizdan da iyi olur. AB hayali ugruna surekli taviz vermekten kurtuluruz. ABye aday olacagiz diye Kibrisda vermedigimiz taviz kalmadi.
Normal sartlarda paket servis ya da gel al ile acik olabilecek restoranlar vs de kapatiyor. Buradaki simit sarayi acikti. Kapattilar Carsamba gunu. Evin civarinda iki pideci, bir pizzaci, bir donerci birde hamburgerci var. Gecen hafta hepsi acikti. Su anda tek bir pideci kaldi hepsi kapatti.
Zorunlu kapatilmasa da is yok. Kapatiyor el mecbur.
https://www.takvim.com.tr/ekonomi/20...ede-yok-ediyor
BU DOĞRUYSA OLAY BİTMİŞTİR
her sokağa uv ışın kabini:)
Pala olursan değişiyor
Vip yanıSM-G975F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Sasa cildirdi.