Dow un şoförü atladı galiba kamyondan :he:
Printable View
Dow un şoförü atladı galiba kamyondan :he:
Çok fena verdi Garan'a 6 kademe
23150 var reıs atlaması için....
İlk defa pay vadeli işlem yaptım.
Pgsus 4 tanecik 50,97 ort.ile
Bakalım ne kadar girecek:oleyo:
Bizim şoför Sercannn abi atlasam mı atlamasam mı DİE düşünüyor olmalı, sanırım o da atlıycak :drunk:
Yok yahu...70 e kadar gitsin isterim...ben hiç bir zaman en dipten alıp en tepeden satma heveslisi olmadım...spot 50 tl hedef fiyatım vardı, spot 50 tl den itibaren her %10 harekette 1 lot short...51-56-61 gibi...spotta her 5 tl lik harekette 1 kontrat short yaparım ( o serada vadeli fiyatı neyse artık)...tavan tavan giden bir hissede de 10 kontratı geçecek kadar da enayi değilim..50 bin lik pozisyon yeter de artar bile short lamak için.
Pgsus 51.5 short devam. 50.60 50.80 51.50 ve son bir sikimlik tavandan var.
Yavastan bende şortluyum tavandan pegayı, bakalım
BIST dusmuyorsa Dow ve SP bu aksam yukari tepebilir.
Çin'de Kovid-19 aşısı için klinik denemelerde ikinci aşamaya geçildi
Çin'de yeni tip koronavirüse (Kovid-19) karşı geliştirilen bir aşının klinik denemelerinde ikinci aşmaya geçildiği bildirildi.
China Daily gazetesinde yer alan habere göre, Çin Askeri Tıp Akademisi Biyoteknoloji Enstitüsünden araştırmacılar tarafından geliştirilen aşının ikinci aşama klinik denemelerine, perşembe günü salgının ortaya çıktığı Vuhan kentinde başlandı.
Vuhan Üniversitesi Zhongnan Hastanesinde yürütülen ikinci aşama denemelere, en yaşlısı 84 yaşındaki sağlıklı 500 gönüllü katıldı.
Aşının güvenliğinin dar bir denek grubu üzerinde test edildiği ilk aşamanın ardından, ikinci aşamada, aşının geniş bir denek grubu üzerinde test edilmesi amaçlanıyor.
Aşının klinik denemelerine 17 Mart'ta onay verilmiş, ilk aşama mart ayında tamamlanmıştı. İkinci aşamanın başarılı olması halinde aşı üçüncü aşamada 1000'i aşkın denek üzerinde test edilecek.
- "Alt birim" aşı
Çin Askeri Tıp Akademisinden biyolog mühendis Tümgeneral Çen Vei önderliğindeki araştırma ekibinin hazırladığı aşının bir "alt birim" aşı olduğu, koronavirüsün hastalığa yol açmayan antijen kısımlarını içerdiği belirtiliyor.
Genetik mühendislikle üretilen alt birim aşılar, hastalığa yol açan patojenin güçsüzleştirilmiş bir versiyonunu içeren "birim" aşılara göre daha güvenli ve istikrarlı ancak patojen içeren aşılara göre daha zayıf koruma sağlayabiliyor.
Çin'in Vuhan kentinde ortaya çıkan Kovid-19, 200'ye yakın ülke ve bölgeye yayılarak pandemiye dönüştü. Dünya genelinde vaka sayısı 1 milyon 800 bini aşarken, virüs nedeniyle 110 binden fazla kişi hayatını kaybetti.
Kaynak : Anadolu Ajansı
23150 altı 22800 goruluyor kırarsa....
pozısyonda olanlar bu swap olayını unutmayınız......her turlu uckagıda acık 113800..............112800.......asagıda 112 800altı kesınlıkle dıkkat edılmelı yukarda spot 116 var .....makastan dolayı vob 116750 gıbı
onun bunu bilmem..112 altı stop ..arkama yaslanırım izlerim stop olana kadar.... gün boyu kavga... yok yukarı yok aşşa.... özeti bu arkadaş.... uzak bakın uzak... elma değil ..ağacı görün..... gerisi hikaye.....
Tüpraş, Garan, Ak kapanışlar çok kötü..Para çıkışı var.
ve altında yeni tepe.
Ben ise palanın zıtirez testindeyim.
ben test dübüne sığarmıyım pala?:he:
Short pompalayana herşey serbest long pompalayınca uyarıyomuş... Dinleseydin 1 ayda 15 bin puan almıştın
vadeli altin kapanis...%+2,71
spot ons 1.700 direncinde...gectiginde direk...6.900
kuyumculuk guzelmis yahu...:)
bir kaç haftadır pay vadelide işlem yapmıyordum,
bugün Thy 10,15 ve Garan 8,50 ort ile short girdim geceye.
Paskalya bitti yarın avrupalı gavurlara TL lazım olur da biraz hisse satarlar diye düşünmekteyim.
merak etme longtan da para aldık. Ama senin gibi şuursuzca, yok Soylu istifa etti etkilemez piyasayı, sonrasında da istifayı geri aldı ralli olacak yazmıyorum. Tarzına bir şey diyemem ama hadi bizler yıllardır viopta işlem yapıyoruz. Yeri geldi anahtarı verdik, yeri geldik deve yükü para kazandık. Yazdığın mesajlar çok yanıltıcı, eğer gerçekten piyasa yukarı gidecek gibiyse, bunun için done paylaşmalısın. Yoksa forumda milletin daşşak muhabbetine gidersin. Sen bilirsin.
$ 6,80 bu akşam veya yarın gün içi kırarsa buralar fena karışır...şu an tek gösterge $ kuru
bizi sadece imf anlaşması kurtarır...işimiz zor !
https://i.hizliresim.com/NnJ6kt.png
1710 oldu.