çok meraklısı varsa kademeli jeton atmaya başlayabilir.
shorta yani.
Printable View
çok meraklısı varsa kademeli jeton atmaya başlayabilir.
shorta yani.
129,3Xx ortalama Viop30 shorts da burada yaptık.. Aylar sonraki ilk short pozlar..
Dow tepeden 90 puan dustu neler oluyor
Çizdiğim Spx kaması bana monte edildi.
Etkilediğim arkadaşlar varsa kusura bakmasın.
Ben short pozisyonlarımı tutmaya devam edeceğim.
kovboylar mı en çok artacak bugün panzerler mi yoksa aradan sambacılar mı sıyrılacak
Paragöz sana inat 3💓1 aktif 129.275 den short kudur paragöz
650 jeton iyi geldi makineye..[emoji173]
Borsa zirve yolculuğuna çıkarken banka almayan adam ne düşünüyorsa artık
1 jeton da benden, bugün hiç siftah yapmadık. Oldu 6 dene
gaza geldim
şimdi biri gelip yoncayı 8.40 kadar sürer mi
Onca zayıf veri açıkladılar da dow tınlamadı bile, istihdam verisine nasıl da gazladı hemen...
Aylık gelirlerdeki düşüşü kimse görmüyor mu ? Ya da kişi başı aylık gider harcamalarının azalmasını?
ABD deki olaylar 10 güne yaklaşıyor artık. Corona sayılarında da ciddi bir artış bekliyorum. Portföye gram altın kontratları ile beraber pay vadelideki shortu arttırıyorum...
tarımdışı istihdam verisi iyi gelirse borsalar satardı önceden..para gelmeycek diye..acaba borsa veriye inanmadı mı:)
Saatlik macd sadece akbankta al yönüne dönmüş. Diğerleri hala belirsiz. İşc de mubarek sürekli geri çekilip gel gel der gibi. Akbank iyi durdu. Onunda 5,91 de 50 günlük ema direnci var.
Global PALA LONG ise; değil aşı sihirli iksir bile buldurur bu gidişle :halay: :halay:
Almanya Başbakanı Merkel: Aşı veya ilaç henüz yok, hala salgının başındayız
https://tr.sputniknews.com/koronavir...in-basindayiz/
80 binlerde iken nakit bekledik... pala buradan yukarı sürüp millete bedava para dağıtmaz dedik ama dağıttı... şimdi de buralardan aşağı basıp bedava para dağıtacak mı bakalım :)
kaçgündür short açmayın diyorum burada.
halen dönmedi.
daha 27.300e kadar gidebilir.
sinyal dönünce short derim
Ereğlide iyi gitti bu hafta çaktırmadan...
Dow 26350 26840 arası boşluk bıraktı bu sağlıklı değil 27100 direnç dedik 27072 görülmüş dowda buralardan bir miktar satış yiyip ve boşluğu doldurup yoluna devam edecektir gelelim bize dow buralardan dönecek ve sert düşüşe başlayacak olsa idi bizi en azından 113100 e götürürlerdi ucuz kaldık ve bugün işlem hacmi rekoruda yok bu göstergeler bize buranın zirve olmadığını bir miktar düzeltme ve dinlenme ile yola devam edileceğini gösteriyor herkese bol kazançlar esen kalın.
shortçular hevesini gelecek haftaya saklasınlar.
belki sat sinyali gelir o zaman.
Birazdan biri PETKM i 4.00 e kadar alsada bizde para ve neşemizi bulsak
Ralli de ttspor en önde koşuyordu birkaç gündür ne zaman görsem taban taban gitmeye başlamış
Bende para kalmadı. Yoksa ben de atacaktım.
pazartesini beklicez artık. :he:
Gerçi pazartesine kalmaması lazım dowun. :he:
dow da sert zatış bekliyorum.
nefes kesen bi satış.
niye?
Şu şekilde olabileceğini düşünüyoruz.
Ben ve şortlarım yani.:he:
https://i.hizliresim.com/GV65FN.jpg