Temmuz ayından beri düşüyor gibi 90lara kadar geldi.
Ancak demokratlar varken devir değişir mi göreceğiz...
Brexit anlaşması da usdyi olumsuz etkiledi...
Printable View
İstanbul'da özel bir üniversitede öğretim üyesi olan Dr. Aylin Sözer, eski sevgilisi olduğu iddia edilen kişi tarafından boğazı kesilip yakılarak katledildi. Olay yerine giden polis ekiplerine de saldıran katil zanlısı Kemal Delbe, gözaltına alındığı sırada linç edilmek istendi. Öğretim üyesinden borç para istediği öğrenilen Delbe'nin üzerinden altın kolyeler çıktı.
:notr: :notr:
Malatya'da çok sayıda suçtan sabıka kaydı bulunan Mehmet Taş (40), eşi Selda Taş’ı (38) başından tabancayla vurarak, öldürdü.
Gaziantep’te Vesile Dönmez, oğlu tarafından pompalı tüfekle vurularak öldürüldü
Ne oluyoruz ??
Sağlık Bakanı Koca, “İnaktif aşılarımızın ilk bölümünü getiren uçak Türkiye saati ile 19.50’de Pekin havalimanından havalandı. Yarın sabah burada olmasını bekliyoruz. Gelişmeleri bildirmeye devam edeceğiz.”
Aşılar geliyor ..
https://uploads.tapatalk-cdn.com/202...016bfea72d.png
Günaydın kafe
Dolar Endeksi, Nisan 2018'den bu yana görülen en düşük seviyeye indi, 89,721
Bazı alacakların yeniden yapılandırılması için başvuru ve ilk taksit ödeme süreleri bir ay uzatıldı.
Cumhurbaşkanlığının konu ile ilgili kararı Resmi Gazete'de yayımlandı.
Buna göre, daha önce 31 Aralık 2020 olan başvuru süresi ve ilk taksit süresi bir ay uzatıldı. / Resmî Gazete
İşten çıkarma yasağı iki ay daha uzatıldı. Buna göre* 4857 sayılı İş Kanunu uyarınca işverenin 3 aylık süre* ile çalışanını işten çıkarma yasağı,17 Ocak 2021'ten itibaren 2 ay* daha uzatıldı
Orası çin şu anda wuhanda olanlar belki bir ay önce taşındılar bilemeyiz.
Ben çinlilerin yerinde olsam wuhanın ismidi değiştiririm. Daha evvel bizim halılara rekabet olsun diye bir yerin ismini hereke yapmışlardı.
Reha abi wuhanın yeni ismi ne olsun.
Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
Reha abin anlamaz o işlerden :)
SİCKTEAM CİTY uygun olur. Logosunu bile yaptım.:kahkah::kahkah:
https://encrypted-tbn0.gstatic.com/i...K0nqg&usqp=CAU
illede birilerine sakal verecekler... koskoca devlet bu işi kotaramıyormu ?
Anonymous'un açıkladığı Terör ve Petrol odaklı yolsuzluklar adlı pdf dosyasından bir bölüm bakın neler olmuş:
https://twitter.com/yrgangelopulos/s...83775886663687
bankalara asılıp yukarı çektiler endeksi...
saray bu anlaşmayı uygun buldu sizde eyyyy TBMM onaylayın yawww...sinir etmeyin adamı
Beşiktaş'ta Ahmet Nur Çebi'nin corona virüs testi ikinci kez pozitif çıktı. Daha önce Mayıs ayında corona virüse yakalanan Çebi, tedavi altına alındı.
Yemen'de hükümet üyelerinin içinde bulunduğu uçağın Aden Havalimanı'na inmesinin ardından, havalimanında büyük bir patlama meydana geldi , çok sayıda ölü var
Türkiye'de herşeyin degişip ters döndüğü gibi,Borsa da öyle oldu..
Eski borsacılar dahil çoğu ( ben bile.) kişi,Yılsonu +Aysonu hesap kapatmaya bağlı olarak Düşecek bir Borsa beklerken,Tam tersine coşan Borsa görüyoruz..
Netice:Yanıldık,Kandırıldık.!!...