Bilmiyorum,spekulasyon yapmak istemem ancak özellikle yoğun bakımda olanlar için Remdesivir adlı ilacın faydalı olduğu ancak bulunamadığı gibi duyumlar alıyorum...
Printable View
https://twitter.com/QatarWithTurkey/...697092614?s=20
Bu haber dogru degildir sanirim [emoji23][emoji23]
yahu ne yapın edin şu rafine şeker ( ingilizcesi şügar ) işinden bi kere vazgeçin... cepte bir fayda ... sonracıma beyaz ekmek denilen şeyi unut o da = şeker sonracıma tam buğday ekmeği eğer atalık tohumdan değilse onu da unut yeme ... makarnayı uzun süre haşlayıp yeme o da şekere dönüşür... cips falan filan yeme ... patatesi haşla ... kızartmayı hayatından çıkart... meyveyi ye suyunu içme , brokoliyi sev yeşili koru.... vücuduna bir gıda maddesi atmadan önce kendine şunu sor : bunun bana ne faydası var ...
Tamam anladık, hayat tatlı olsaydı pastaneler olmazdı ama o pasta sana geçici mutluluk verir sonra canına okur...
şeker ne yapar vücutta ? ne yapar ? söylesene arkadaş bi şey sorduk yanıt versene eyyy forum ? ....... neyse yazalım şeker vücutta yangı sebebidir ... yangı ne demek ? yangı = iltihap ... iltihap olunca ne olur ? iltihabı önlemek için vücut kendini tamir etmeye çalışır.... tabii vücut kendini tamir etmeye çalışırken durumu abartırsa, şinanay da yavrum şinanay ... anladın mı şimdi kanser niye oluyor , iltihaplandırıyorsun bünyeyi... aglamamak için kendimi zor tutuyorum beni dövdüler abi dediğin zaman seni aracı kurumların elinden aldım... kimse beni aracı kurumların elinden almadı ippraam bey ... işte o an bir fırtına kopar ve sanki o an yer yerinden oynar, hoyrat bir rüzgar eserken sallanan gemi misali sallanır durur içimde dünya... .... eski zamalarda senede bi kilo şeker alırken şimdi moderen insanın senelik aldığı şeker miktarı 70 kiloyu geçmiş..... vücut bu kadar şekeri ne yapacağını bilemediği için sapıtıyor ... aklını kullan
https://galeri.uludagsozluk.com/23/erol-evgin_22487.jpg
Euro dururken neden dolar gitmiş ki?
Endex 130.000 i asti.
TCMB: (Eylülde 2019 yıl sonuna göre)
- Uzun vadeli kredi borcunun 18,2 milyar dolar azalarak 161,0 milyar dolar düzeyinde gerçekleşti
- Kısa vadeli kredi borcu (ticari krediler hariç) 179 milyon dolar azalarak 8,9 milyar dolar düzeyinde gerçekleşti
Cuma günü ilk parti dolar long açmıştım uzak vadede. Bu sabah ikinci parti long açarak long sayısını 2 kata çıkardım. Düşerse 5 kata kadar çıkmayı düşünüyorum.
Lenovo P1a42 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Baba Yabancı Fon lar
Müşterilerine
Traderlarına
Mail ler atıyor, raporlar yazıyor, 1 haftadır
Dolardan , Altın dan çıkın, TL YE geçin hisse alın diye
Dolar, Altın satıp, hisse alıyorlar, yabancılar.
Yerli fon ve bireyseller halen Dolar da , Altın da bekliyor...çok bi çözülme yok mevduatlarda şimdilik..
Bakalım hangi taraf ağır basacak? )
Perşembe günkü veri kritik orada açıklanacak eğer haftalık 500m altı bir giriş olursa hareket bana göre yalan olabilir... ha yalansa bu hareket nasil yapıldı onu inanın bilmiyorum.
Dolar bazlı grafik zaten delik deşik düşerken de çıkarken de, normal zamanlar olmadigi aşikar.SM-N985F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Bıst/atilla: şartlar uygun olursa günlük fiyat marjlarını gözden geçiririz-bloomberg ht
Biz bunlara bosuna bidon kafa demiyoruz.
Dusunen yerleri arizali bunlarin.
Hic aklina gelmiyor mu sormak, Damat, Somali liman'ini 14 yillik kiralama imtiyazi icin, ben neden Somali'nin IMF ye olan borcunu oduyorum, diye.
Gelmis burada akil satiyor.
Buyuk usta bosuna dememis.
Akrep gibisin kardeşim,
korkak bir karanlık içindesin akrep gibi.
İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu hakkında Kanal İstanbul projesine karşı açıklamaları nedeniyle soruşturma başlatıldığı ortaya çıktı.(Sözcü).
Ekonomide, yargıda ve demokraside reform yapacaklar....mış. Kafa aynı kafa. Yaptıkları yapacaklarının delili olmayacak mı? Memleket huzura ermesin diye ne gerekiyorsa yapanlar var.
Hisse alanlar, alacaklar
Bu işin mantığı
Kar eden şirketlere yatırım yapmaktır
Her ne kadar biz de kar eden şirketlerin fiyatlarını düşürseler de
Kar eden şirket büyür, kar eden ve büyüyen şirket değerlenir..
Zarar eden şirket küçülür..
Zarar eden ve küçülen şirket, iflas eder
Kot tan çıkar, tahtası kapanır, paranız ufff olur.
Siz siz olun , habire zarar eden küçülen şirketlere para bağlarken, 1500 kez düşünün. Sonunda bu şirket batar mı? Kot tan çıkar mı? Tahtası kapanır mı? Param uff olur mu diye.
Esas olan, kar eden ve büyüyen şirketlere yatırımdır.
Gerçek, manipülasyonsuz bir piyasada
20xF/K üstü fiyatlamalar balondur.
20xF/K altı , kar eden, büyüyen şirketler, elbet ederini bulur.
Sadece düz mantıkla düşünüyorum.
Vaka / hasta sayısı turkuaz tabloda sadece hastalık durumu kötü ilaç kullanan hastaları veriyoruz dediler.BU mantıkla yola çıkarak
Vefat sayısı sadece cehenneme gidenlerin sayısı olabilir.Sonuçta inancımız gereği cennete gidenler zaten kurtuluyor...
Hazine: Ocak-Ekimde merkezi yönetim
- Bütçe giderleri 967 milyar TL
- Bütçe gelirleri 822 milyar TL
- Bütçe dengesi -145.5 milyar TL
olarak gerçekleşti
Damat nerelerde yahu büyük adammış, istesek dolar gaymeyi düşürürüz demişti sadece istifası 1 gayme düşürdü, bir de fayiz artırıp gitseydi, dolar gayme 5 kaata düşerdi.:he:
Anadoluda %67-68 dolarda olan iller var. Çiftçi dahi dolarda galiba.
https://www.ntv.com.tr/ekonomi/48-il...i0GG8yvjheoAXQ