geçsinde..
endüstriyel metal..
ne bileyim...
pahalı diye ECG elektrodu bulamadığınız zaman görürüm :p
uçar artık onların da fiyatları :kahkah:
eski usül fıs fıs.. pompalarız. :he: :he:
Printable View
valla atari oyunları fiziki ortama taşıyor...
müdehale gelir..
arada oyarlar o kyleri...
muhtemelen devrim diye yazılıp çizilenin
dönüp dolaşacağı şey
kurumsallar hariç
parakende de endüstriyel ürün(gıda metal) enstrumanlarının kapatılması olur.
arada buğdaya filende de dalsınlar..
10 liradan ekmek yiyelim :he: :he:
Ne kadar mal verceklerse doları iyice aşağı çekti yabancı..
blokajın pek bi mantığı yok.
zaten bu gameover yüzünden aracı kurumların kulağına kar suyu kaçmıştır.
küçük hissede büyük montanlı şort poz açmazlar.
iflaslık da yüksek bir hareket olmadı piyasalarda.
satmıyım mantığındaysa, şifre değiştirip unutmak gibi bişiyse, olanbilenbülür. :he:
Böyle birşey imkansızda gümüş spekülasyona çok daha musait, hacmi altına göre çok küçük. Altında oyun yapmak çok zor ama gümüşte mümkün. Zaten herşeyin spekülasyonu yapılabilecek bir dönemdeyiz dünya olarak bitcoindi, reddit hisseleriydi derken şimdide gümüşü gözüne kestirdiler bence ve ky kamuflajıyla yapıldıgı için kuralları belirleyenlerin de ciddi bir müdahale şansı az(halkı karşısına alacagı için). O yüzden on numara plan bence ve ky ile falan olacak şeyler degil. Önde ky piyade gibi ama asıl güç arkadaki büyük destekçilerinde. Onlar yeterli dedi mi ky ortada kalır her zamanki gibi.
LG-M400 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Dax, dow fena görünmüyor. Bistte aşağı yukarı aynı açar. Bist kırmızı açıp yeşile dönse daha bi güzel olurdu ama direk yeşilde kabulümdür.
+1 GAP +2 kapanış sıkmak portakal isteyen varmı :)
en gerizekalı açılış tahmini yapan kurum kim?
Tabi ki şeker yatırım..!
Future ++ gidiyor.. dolar -0,40...bunları görüyorsun..
açılış beklentimiz düşüş yazarsın.. !!
Bu kadar abartılacak bi mal kıtlığı yok :) ben satıştayım bugün. Şöyle 159x-160x arası bulduğum yerlerden. Herkese iyi sabahlar:)
günaydın.
9.30 da vob açılıyor ama ilk 30-40 saniye işlem yapamıyorum.emirler gitmiyor.
öyleki açıldıktan 40 bazen 60 saniye sonra bile ''emir iletiliyor'' diyor...sonra'' emir iletildi ''diyor.
bu sadece seans başlayınca oluyor.sonraki zamanlarda hemen ''emir iletildi'' çıkar.o zamanlarda bir sorun yok.
bu sizce normal mi?
Emir gitmez sırayla ve sistemsel robotlar var..10 15 sn farkeder seans içinde bile aktif yazıom robot kaldırıo kademe
Çok zayıf kalmadikmi spotun acilisinimi bekliyoz, ben portakal satmaya gidiyim
cümleten günaydın, işte gerçek gamestopcu bu kadın, citibankı bile dolandırmış.
Netflix, ABD'nin en ünlü dolandırıcılarından olan Anna Sorokin'a hikayesi için 320 bin dolar ödedi. Anna Sorokin'in hikayesini anlatacak olan dizinin bu yıl içinde çekilip yayınlanması planlanıyor.
Asıl adı Anna Sorokin olan ama kendisini Anna Delvey olarak tanıtan ABD’nin en ünlü dolandırıcılarından olan kadının hikayesi için Netflix, 320 bin dolar ödedi. Anna Sorokin, kendisine 68 milyon dolarlık bir miras kaldığını söyleyerek bankaları, otelleri ve çeşitli zengin insanları dolandırmıştı.
2017 yılında tutuklanan Anna Sorokin, Netflix'ten gelen paranın 199 bin dolarını dolandırdığı bankalara, 24 bin dolarını ise aldığı cezalara ödeyecek. Citibank'a 70 bin dolar ödemeyi kabul eden Sorokin, City National Bank'e 100 bin dolar, avukatlarına ise 75 bin dolarlık ödeme gerçekleştirdi.
cevap için çok teşekkür ederim.
İddialı yorumlar bunlar hocam, dikkat. Çok sert aşağı beklentiniz var diye anlıyorum ama öyle olacaksa bile günlükte orta bandı öpmeden öyle löp löp düştüğü hiç olmamış.
Benim hala kafam karışık VIOP hacimli pullback yaparken hisseler cansız, iki taraf da kafamda eşit ağırlıkta flat izlemek de rahat oluyormuş :)
Kamyon devrilmiş portakallar gelemiyor,
11e kadar kaç kağıt devre keser
bu haftan 1,400 lerin kırılmasını bekliyorum...
vadeli senetlerde uzlaşmaya gidip hesaplarına senet geçenler satıyor..
Ne kadar? 1,8 milyar TL senet ..!
sabah haberlerden duydukalarımzı.....özel iletişim vergisi 7.5 tan 10..a cıkmıs zam oranı %33.....şekere yuzde 10 dogalgaza yuzde 1 zam....pardon fıyat guncellemesi yapılmıs...
Doları darmadağın ettiler.Nerede MB,nerede BOTAŞ.:)