Geçmiş olsun oyunagelen abi, sirkeli sarımsak yeseydin hergün bağışıklık sistemin güçlenirdi. Bende henüz siftah yok, o kadarda virüslü kişilerle temas ettiğim halde
Printable View
Geçmiş olsun oyunagelen abi, sirkeli sarımsak yeseydin hergün bağışıklık sistemin güçlenirdi. Bende henüz siftah yok, o kadarda virüslü kişilerle temas ettiğim halde
Bu badem spor hareketlerini az çok tanıdığım için dün kapanışa doğru eregl,yonca şort kapatıp ,bugun spota dalacaktık :)
Badem spor ne yaptı benden 1 tur önde olduğu için RTE nin faiz çıkmadı ağzından hikayesine dün akşam vıop bugun pıst di gapli açtı.Bulut dön dolaş diyor :)
Semptomu olanlara aşı olmuş da olsalar test yaptırmalarını öneririm.. Semptomdan kasıt illa öksürük nefes darlığı yüksek ateş degil, burun akıntısı ,boğaz ağrısı, hapşırık ,ishal da çok şık karşımıza çıkıyor artık.
GEÇMIS olsun .kendı saglıkcıydı .mutlaka yaptırmıstır..önemli olan aşıdan sonra hastalıgın gercekten nasıl seyrettıgı
MB,faizi artırmaz.
kanımca %80 aynı bırakır ve piyasa bunu satın alıyor.
tekniği zorlarsan 5 daklıklarda TOBO var(sarkma var ama ????)..1436 hedefli...(1426 üzerinde 10 puan kadar yükseliş)
oraya kadar gidebilir...sonrası ne olur....??????
burada saatliklerin dünden sat olması enteresan...
yani endeks yükselip saatlikler de al verirse problem yok....
ama 1436 dan itibaren olur da sat gelirse biraz sert olur...
eldekı verılere göre......153650.......sortorler................15 6 longorler bekleyebılır......gorunen avantajlı olan longcular....bugun işleme gırmedım.....
3 motor ustası arıza konusunda ittifak halindeyse inanırız.
Tıp dünyasının %90 üzerinde hem fikir olduğu aşıya direnen halkımı anlayamıyorum.
Nufusun yarısı 2. doz olmamış.Onların PANDEMİSİNİ yaşıyoruz.
Çoğu konuda tek başına ,kimseyi dinlemeden karar alan otoritelerin bu konuda sınırlama getirmemesini anlayamıyorum (KİŞİSEL HAKLAR,FARKLI GÖRÜŞLERE SAYGI DUYACAĞIMIZ TUTTU.:) ). .Aşı olmayanların bazı sosyal aktivitelere ve toplu alanlara alınmaması gibi kararlar olmazsa 20.000 altı vaka zor gibi.
Eylül de okullar açılıyor ve havalar soğuyacak..Bence aşı işi bir şekilde yapılmalı.
başkan pcr teste güvenmem asla ama adını koymak için bu şekilde olmalı idi tat alma bozulduğu için 2 defa verdim 3. de pozitif çıktı.!!
çevrem için yaptım kendim için değil.!!
2 doz sinovac oldu rapel 3. doz omamıştım.!!!
c vitamin takviye alıyordum.!!
herhangi bir ilaç kullanmıyorum şuan.!!
bence sende bir baktır ben alerik rinit diye düşündüm ama covidmişiz.!
tek tek alıntıladım konuyu böldüm kusura bakmayınız efenim.!!!
cevap yazma ihtiyacı hissettim.!!
sıkıntı yok iyiyim ..sadece tat alma bozuk o kadar.!!!
c vitamin takviye ve bol su içiyoruz başka bir şey yok.!!
bakalım aşı hafif atlatacak mı bize.!!
teşekkrler iyi dilekler için ..delta cidden bulaşıcı sizlerde dikkat ediniz.!!
Aşı olarak bionteci tercih edin derim, sinovacı 2 doz oldum hiç yanetki yapmadı, kolum bile ağrımadı, 3 doz u biontec oldum sabaha kadar kolum ağrıdı, ateşim çıktı. heralde dedim sinovac steril su gibi bişi, zaten Avrupa aşı olarak saymıyormuş sinovacı, doğrumudur bilemem ama üüüle duydum kulaktan dolma asparagas haber de olabilü
moduma döneyim eregl de 19,6 ne ise endeks 100 de 1428 odur efenim ..!!
grafik atmıyorum ama eregl de hala cros var.!! 19,62 üstüne bar saymadan eregl dönmez.!!!
endekste isen spotta mal taşıyan olarak durumu 1428 üstünde pozitif görüyorum.!!!
kardemire gelirsem ne demiştim 7,84 yani ne yaptı salınım aşağı olsa bile mcginleyi kıramadı yani 8 üstünde hala boğa.!!
enerjisa ya gelirsek 10,46 spot fiyat üstünde kalınca sabah açılışta kapattım shortları spot elimde var.!!
10,6 geçilirse enerji sa da boğa devam eder.!!
işdemire gelirse kte 12,38 ütünde hala sıkıntı yok ..
özetle eregl hala shortta ancak tepki güçlü ve fibo 0,5 seviyesinden döndü dikkatli olunmalı..
kardemir long stop
enerjisa long stop .!!!izlenmeli..
Hemen hemen hergün endekse etkisi yüksek hisselerden
bazıları alımda bazıları satımda olur
yükselişlerde bile
bugün farklı bir gün
tüm sılahlar devrede
27 temmuzda başlayan son yükselişte
bir sefer sert sayılabilecek yükseliş oldu
diğer günler yükselişler hafif oldu
bu son yükseliş hareketi x30 hareketi olduğundan
normalde endeksteki hareketlerde sert olmalı idi
sanırım dünkü hareketler ile satan sattırıldı
ve işlem tamam
şayet böyle ise
hazırlık safhası bitmiş ise
endeks bazında
vede viop bazında
hareketler çok sert olabilir
Şöyle daha net anlaşılır
bir gün ereğli %6 falan yaptı
ama aynı gün Bim ciddi eksi idi
İki gün önce ereğliye ciddi satış oldu
ama bim aynı oranda artı idi
yanı
Ereğli
Bim
Garantı
Turkcel
ile yükselişler frenleniyor idi
burada çoğumuz tecrubeli
yaş itibari ile
fakat
yinede çok çok uzun zamandır
endeks yükselişleri olmadı
bugün böyle bir hareket olabilir
ve bir kaç gün devam edebilir.
Buda bir kaç gün %3- 5 ler gibi yükselişler olabilir
aklınızın bir köşesinde olsun
MB sonrası hareket yukarı sertleşir ise
2-3 gün şhort işini unutmak lazım
biraz fazla hayal gibi
fakat bir tarafta akılda olsun
https://i.hizliresim.com/fc61cv1.PNG
bıontech tabıkı daha etkılı....zaten oyle olmasa sınovac olanlara 2doz. nıye 3. bıontech yapılıyor...bencede ası olun ...
Şimdilik treda yapmıyacam 14.00 dan sonraki hareketi ve MB konuşma metnini bir görelim.
3 gün önceki sinyal onun notlarının arasında yer alacak mı :)
yoksa oyun bir süre iyi polis kötü polis modunda mı devam edecek.
Allah bütün hasta olanlara şifa versin .
kolay gelsin.
Yonca tahtaravalli durumunda : , tam orta yerinde salınıyor .:(
Swap anlaşması güney kore ile bu doğrumu..
O zaman faiz düşer mi haberim yok ne alemdeSM-N935F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Sinovac kaldıracaklar ilerde katılıyorum..turkovac geliyor zaten.. aslında ilk 2 doz biontech 3 rapel doz sinovac türü olmalı..SM-N935F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Ağzına sağlık süper tespit..
Katılıyorum..
SM-N935F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
çok hacimsiz bir hareket oluyor. dün sat sinyalini gören şortçuları iyi sıkıştırdılar.
asıl hareket öğleden sonra olabilir.
tofaşı güzel gömdüler bu arada.
Bugün siftah yapmadık, bende yukarı bekliyorum levyelemek için, bakalım gelicek mi
bu arada karadenız bolgesındekı selde 6 kısı ölmüş ama yapılan ropartajlarda bayagı kayıp varmış.kötu haberler gelebılır
hukumet super teklıf vermıs memura....
Aynen büyüme refah payından bize düşeni alacaz gibi duruyor yine :)) SNE-LX1 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
yuzde 18 enflasyon.........................yuzde 11 zam.......:halay: