:))))))))))))))))))))
Printable View
https://sputniknews.com.tr/20221009/...062119818.html
Ilginç bir haber...Alıntı:
Selanik-İzmir feribot seferleri başlıyor.
Fransa'da akaryakıt krizi❗️
▪️Fransa'da akaryakıt istasyonları petrol tedariğinde sıkıntı yaşıyor.
▪️Akaryakıt almak isteyen Fransızlar istasyon önlerinde uzun kuyruklar oluşturdu.
▪️Yaşanan tedarik sıkıntısı, sağlık hizmetlerinin aksamasına yol açtı.
İsrail Hizbullah'ın tehditlerine rağmen Karish sahasından gaz pompalamaya bugün başlıyor
İsrail Ordusu Hizbullah ile savaşa hazırlanıyor.
Alıntı:
1-Kılıçdaroğlu'nun adaylığını alevilik üzerinden tartışmanın yanlış olduğunu, kaybedeceğini çünkü geçmişte kalan küreselci/etnikçi/mezhepçi Atlantik kaynaklı fikirlere saplanıp kaldığını, bu toplumun ve aslında dünyanın büyük bölümünün bunları reddettiğini mayıs ayında yazmıştım
Prof.Hasan Unal'in analezi...Analez temam.Alıntı:
2-KK ve ekibinin açıkça söylediği veya satır aralarına sıkıştırdıkları düşünceler Türkiye'yi milli-üniter yapıdan çıkararak çok milletli bir yapıya sürüklemek amaçlı. Anlamadığı şey mevcut hükümetin ilk zamanlarında tepe tepe kullanılan bu fikirleri halkın reddettiği gerçeğidir
3-Son çuvallamasının ardından başarılı olamasa bile bu uğurda mücadeleye devam edeceğini söylemesi ilginç çünkü şu anda Türkiye'nin içinde bulunduğu durum bir ana muhalefet partisi açısından iktidara gelebilmek için oldukça elverişli
4-İktidara gelebilmesi için bu küreselci, etnikçi vs fikirleri çoktan çöpe atıp ekonomide de genel hatlarıyla kamuculuğu ön plana çıkaran bir üçüncü yolu Atatürk merkezli bir söylem ve buna uygun bir kadroyla topluma anlatıyor olması gerekirdi
5-KK toplumun büyük bir kesimindeki RTE karşıtlığı ve ekonomideki bozulmayla artan hoşnutsuzluğu kullanarak küreselci, etnikçi fikirleri iktidara taşımaya kalktı ama anketler ve son günlerde yaşananlar halkın RTE ve hükümetten soğusa bile KK'ya mesafeli/karşı olduğunu gösteriyor
6-Ekibiyle ayrılıp Atatürkçü çizgide karma ekonomiyi savunan, dış politikada çok kutupluluğu merkeze koyan bir grubun gelmesine fırsat vermek ülkeye yapacağı en büyük iyilik olur. Küreselci fikirler uğruna vereceği mücadelenin kendisine de TR'ye de bir katkısı yoktur. Olamaz. SON
#SONDAKİKA
💥| İGDAŞ: Patlama olan dairede doğalgaz bağlantısı yoktur. Kamuoyunun bilgisine...
Ücret karşılığı yapılan hiç bir iş ve meslek "kutsal" değildir..
Aywaaa....
İBB'de mezarlıklar müdürlüğü hangi partinin kontenjanına verilmişti? :party:
https://www.sabah.com.tr/gundem/2022...rucu-yakalandi
:)))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))Alıntı:
‼️ Kırım Köprüsü saldırısı ile ilgilimiz yoktur.
- Ukrayna Savunma Bakanlığı
Bugün Ukrayna'nin geri aldik dedigi yerlerden Wagner videoları geldi.
Batı basınına bakmayın. Yalan dolan.
Putin; "Bu,Rusya Federasyonu’nun kritik öneme sahip sivil altyapısını yok etmeyi amaçlayan bir terör saldırısıdır. Bunu düşünen, gerçekleştiren ve sipariş eden Ukrayna istihbarat servisidir.”o
Bu kadın haklıdır Abi...Nereden biliyorsun diye sorulabilir?Alıntı:
11 yıllık eşinin ikizler burcu olduğunu öğrenen kadın, kocasına boşanma davası açtı.
Tabii ki kendimden biliyorum. Ben de ikizler burcuyum. Yükselenim de yay...
Uzak durun. Sağ gösterir sol çakar...
Hadi len urdan. Üçkağıtçılar.Alıntı:
Rusya'nın Ukrayna şehirlerini vurmak için kullandığı 83 seyir füzesinden 45'i, 17 kamikaze drone dan 9'u imha edildi
Rus füzelerinin büyük kısmı hedefleri ıskaladı
▪️ Ukrayna Savunma Bakanlığı
Putin çok sabırlı bir insan. Adam gibi adam.
🔴Ukrayna güçleri TürkAkım’ı havaya uçurmayı denedi.
-Putin
Ukaryna Siber Polis Departmanı başkanı Albay Yuriy Zaskoka, Kiev'e yönelik sabah saldırıları sırasında öldürüldü.
‼️Sbu, Rusya Dışişleri Sözcüsü Maria Zaharova’yı ölüm listesine ekledi.
Buğday fiyatlarında %6 civarında günlük yükseliş gözleniyor.
#WHEAT
#SONDAKİKA
Kiev'e atılan füzelerden birinin Almanya elçiliğine isabet ettiği resmi olarak doğrulandı.
Irak'ın başkentine yönelik "Şok ve Korku" operasyonuna
"özgür dünya"dan 31 ülke katıldı ve alkışladı..
Putin bunu daha Kiev'de yapmadı...farkı anlayın..
O gece 72.000 kişi öldü.. Rusyanın bu titiz saldırısında 13 kişi.
Halk vurulmuyor.. altyapı cezası bu.
Ukrayna'da bütün konsolosluklar vatandaşlarını uyarıyorlar.
Sağlam bir bombardıman daha geliyor olmalı.
💥SONDAKİKA
Rus askerlerini taşıyan trenler, Orsha'dan Belarus'a girmeye başladı.
‼️ Belarus Ordusu gerektiğinde Rusya Ordusu ile entegre olmaya hazırdır.
- Lukaşenko
Dr.Ahmed Şahidov diye birinin twiti bu. Twitter değişmiş, nickler kopyalanamıyor.Alıntı:
NATO öyle kritik bir noktaya geldi ki, üye ülkelerden biri örgütten çekildiğini açıklarsa ardı gelecek ve ABD sahada yalnız kalacak...
https://www.yurttansesler.org/m/ista...ma-h18163.html
IBB masum çıkmış...
Sadece mesajlar kopyalanıyor. Bu tweette birinin işte. Albayrakların uyuşturucu işi yaptığını sanmıyorum.Alıntı:
Şamil Tayyar, bu habere alıntı retweet yaptığı paylaşımı silmiş.
Çünkü Aracın sahibi Albayraklara ait Platform şirketine ait çıkmış.
Yani uyuşturucu işini "aileden biri" yapınca geri adım attı.
Bunlarda omurga bu kadar işte.
Ama sorumluluk onlarda, masum olduklarini kanitlamalari lazim. Zor tabii. Artık yapıştı.
#Killnet Uluslararası hack grupları ile birlikte ABD'nin Havaalanı/Deniz terminali/Lojistik tesisler/Hava izleme merkezi/Sağlık sistemi/Metro/Borsalar/Çevrimiçi ticaret sistemlerinin tamamına saldırılacağı duyurusunu yaptı.
Şimdilik Havaalanları kısmı gerçekleşiyor.
Uğur Kayahan atmış bu twiti.Alıntı:
Siyasal islamcı mafya ülkemizdeki belli bir bölgeci grubu ve sığınmacı Arap ve Peştun kalabalığı da yanına alıp düşman olduğu Türklere ve Kürtlere korkunç tuzaklar kurmakta.
Bugünkü saflaşma budur.
Said Sefa....Alıntı:
Sedat Peker'e bilgi/belge aktardıkları gerekçesiyle (paranoyasıyla da denebilir) eski, yeni birçok emniyet mensubuyla ilgili bir çalışma yürütülüyor.
Sözüm ona çok gizli (!) yürütülen bu operasyonda Hanefi Avcı da Peker'e "bilgi veren" şüpheliler listesinde yer alıyor!
Başsavcı, Devlet Başkanı’nın devlet hazinesinden 700 milyar dolar çaldığını söylemiş. Mısır’da.
“Konformizm bir hapishanedir ve bu hapishanede esas olan bilinçsiz bir rahatlıktır.”
Kemal Kılıçdaroğu;
"Hiç korkma kaçaksa kaçak. Sigara satmaya devam et kardeşim. Ben senin arkandayım."
‼️🚀 Karadeniz Filosundan 10 tane Kalibr ateşlendi az evvel.
Mehmet Ali Çelebi, AK Parti'ye geçti: Cumhurbaşkanımız Erdoğan'a şükranlarımı sunuyorum.
Meksika'dan İstanbul Ambarlı Limanı'na gelen bir gemide 1 ton 580 kilo uyuşturucu ele geçirildi.
#Sondakika
ABD hava kuvvetlerine ait nükleer bomba taşıyan B2 ağır bombardıman uçaklarının Polonya 'ya geldiği söyleniyor.
Ben uzun zamandir nukleer savaştan bahsediyorum. Bu forum 2017'de başladı. Diğer forumda nukleer savaşla ilgili mesajlarım var.
Şuan Cnn'de "nükleer savaş çikarmı" konusu tartışılıyor. Taktik nükleer silah kullanılabilir falan diyorlar.
Ben işte buraya yaziyorum. Milyarlarca insanın öleceği bir nükleer savas çıkacaktır.
4 miyar insan ölecek. Termonükleer bombalar şehirlerin 600-800 metre üzerlerinde patlatılacaklar.
Falan filan işte.