Sokak röportajı çeviriyorlar haftada bir oralı olmuyorum ama konuşşam en büyük reis derim çok yaşa seni seviyorum derim sanırım .
Mahpus damlarına aklıma gelir çünkü rasyonel karar alırım
Printable View
Sokak röportajı çeviriyorlar haftada bir oralı olmuyorum ama konuşşam en büyük reis derim çok yaşa seni seviyorum derim sanırım .
Mahpus damlarına aklıma gelir çünkü rasyonel karar alırım
Fikir
Edirnede devasa oto park yapalim
Oraya biraksin bulgar yunan gurbetci arabasini
Iceri sokmayalim Abi yabanci hususi otoyu
Gunluk park Ucretide
12 euro
28 leva
300 drahmi
Olsun be yav
Acitsin azcik Gorsunler gucumuzu
Yoksa muhasebe sistemine gore
Cift e tarife Zor is
Su olabilir
Yabanci plaka ya 10 litre maksimum
Ben memleket olarak ayranımız döküldü derim.
Avusturya’ya bende kılım taşakları bile kontrol etti havalimanı polisi Türk pasaportu var diye .
çin çin dalga analizini sonuçlandırdım...
underage bölgesinde bir şey olmamış
underage teen dönemi hızlanıyor
teende yoldan çıkar
milf e kadar taşırız..
sonra ya estetikle tekrar başa sararız...
yada miras dan pay alırız.
:p hafta başı babası sahip çıkmazsa olacak olan bu.
Fındık gibi kızdan fıstık gibi kıza mı geçeceğiz ben anlamadım
Sn zaf doğu misal apple ın cep telefon fiyat grafiğini koysam bu grafiğe göre bu düşer dermisiniz.Adamlar iki hafta bekledi ,bu dolar artışı geçici diye düşünme aşamasını geçtiler zammı bastılar.Artık bu fiyatlar yerleşiyor.O yüzden dolar işi bence aynen devam.
apple tarikatına gerek yok... enflasyon harlayan yerde düşmez..
paranın kıyafetini çıkarıp, çıplak bırakırsan.. sopayla zaptedemezsin..
hafta başı kredilileri sıkıştırırlarsa belki az geri sarar..
15,35
14,3-5
13,5-75
merkez yıl sonu 13.75 mi neydi..
vazo tava uçuştuysa belki zorlarlar.
altı reel anlamda yok..
Ben bir cigara daha içip, 3. vitesi doldurayım.:yahoo:
Bugün bi teknoloji markete gittim, nolmuş ne bitmiş fiyatlar derken, her bir yerini gezdim, ikiye katlanmış herşey...
Oralarda dolanınca, bi abla düdüklü tencere satmaya kalktı bana, ben de ayıp olmasın bakayım bari dedim, dedim güzelmiş ne vercez buna, 4600 TL dedi, canımı zor kurtardım kaçtım hemen :p
Bulgar lar bize vize uygularken , biz neden uygulamiyoruz , ab adayi bile degil
vizite mi ?.. :p
Birliktelik Avrupayla yillardir
AB üyesi
Yanak yanaga
Schengen geçmez
Bulgar enayi mi
Vize parasini avrupa ya kaptirsin
Gidicen Konsolosluğa paşa paşa alican
En son öyleydi valla
Degistiysede yakin zamanda değişmiştir
Bulgar avrupanin en eski devletidir
Çok oyun bilir
Diğer devletler hep ondan yeni tarihli kuruluşları
Yunan filan ne ki
Ama tabi Bulgar Türk u sever Yunan sevmez Bulgar eyidir
https://i.hizliresim.com/sp9q8y7.jpg
Doğru aday değil, zaten 14 yıldır üye.:he:
Sonra oturayım bari gelene geçene bakayım dedim, bizimkiler geziyorlar. Tam doldurma parfüm standının yanına oturmuşum, kızcağız tırmalıyor gelene geçene sıkayım mı diyor elinde parfüm, kimse de tamam sık demiyor, sonra beni gördü kız, aha dedim şimdi sıkma desek olmaz, sık dedim, güzelmiş, ne vercez buna dedim, 80 TL dedi, ordan da kaçtım, dış kapının hemen yanındaki markete girdim küçüklerden,
Baktım BİM A101 de 6.75 e satılan Milka çikolata 10.75 yazmışlar, ordan da kaçtım, kapı önüne cigara içmeye çıktım.
Ortalık garışık :p
Merhaba Arkadaşlar,
Bir anket oluşturdum, hepimizin ortak görüşlerini bir yerde toplamak için..
Katılımın durumuna bağlı Pazartesi günü sonuçları paylaşacağım.
http://https://www.onlineanketler.com/s/nahjzb9
Çünkü bize döviz lazım, onlar da bize döviz getiriyorlar. Perakende fiyatlardan ihracat yapıyoruz.
Türkiye 150 000 000 USD/gün civarı enerji ithalatı için para bulmalı. Yoksa elektrikler kesilir internete giremeyiz, milyonlarca araç stop eder tarlalar ekilemez, ürünler biçilemez açlıktan akıl almaz vahşet yaşanır.
(Bulgaristan AB üyesi)
Bulgarin cürümü ateş olsa kendi dibini yakmaz. Artık onun parasına kaldiysak mazot almaya dükkanı kapatsak daha karda oluruz heralde :)
Bundan sonra geçen cuma biraz olsa da ne endeksin ne fular in devrinin artık sansasyonel olmayacağını yataya baglayacagini gostertti
Ucuz kağıtlar belki gider
Yatırım tavsiyesi değildir
Apple urunleri yada hamburger fiyati vs çok gösterge olmaz bundan sonraki gidişata
Yemişim bulguru
Öpmüşüm bulgarı
sana sorsan ezine 20, tavuk 8, aylık doğalgaz gideri 5 lira zaten :)
düz hesapla dolar 20-21 tl civarı çıkmakla beraber..
benim son 2 ayda aldığım apple ürünlerle yaptığım orantılama hesabıyla son apple zammı dolar=18 civarına göre..
ekşide bir kardeş bayağı bir uğraşıp 19,70 lerde karar kılmış: https://eksisozluk.com/entry/131264728
ama sen iphone 13 ü 1500 e falan alıyorsundur kesin :kahkah:
not: şu an evde çeşitli yaşlarda 5 macbook, 4 iphone, 4 ipad var. az çok ilgiliyim denebilir :)
Görünürde faiz artisi yokmu simdi? kalan %38 tl mevduatcisi da umidi tamamen keser Dolara gecerse nolur ?
Togg çıkana dek gıda ihracatı durdurulmali
togg çıksın bi
Tutarsa araç
Para ederse
Gene gıda ihraç ederiz
Vay vay vay cidden rakam doğruymuş,allah cümlemize kolaylık versin.