bi arkadaş avax diye bi coin almış 30 dolardan 140 oldu vermedim diyo, uzun süre 100+ kalmış vermemiş, şimdi 14 dolara düşmüş.. napsın bu çocuk, bu avax nedir bilen var mı ?
Printable View
bi arkadaş avax diye bi coin almış 30 dolardan 140 oldu vermedim diyo, uzun süre 100+ kalmış vermemiş, şimdi 14 dolara düşmüş.. napsın bu çocuk, bu avax nedir bilen var mı ?
normalde fed kararına kadar yurtdışı piyasa satış baskısında kalır, karardan sonra sert yukarı döner diye düşünüyodum, ama artık nötr bakıyorum dönüş ihtimaline
bizim vadeli de hiç umut vermiyo bana.. yurtdışına göre çok zayıf açtı, sonraki yurtdışı atağına da katılmayı düşünmedi bile, 10-15 puanlık yalandan bi yukarı yaptı.. 8.haziran sert düşüş günü 22 bin poz artışı vardı, sonraki üç günde 9+9+4 kapandı bu pozisyonlar ve dünkü rezil günde yine poz artışı gördük.. yani short cover ile anca tutunabildi o üç gün ve dün yine kafaya yedi beyzbol sopasını, bankaların tahvil alma mecburiyeti etkili oldu gibi.. bugün de shortçu gelirse yıkılır ihtimali daha baskın
Dişisini etkilemeye çalışan arizona kertenkelesi gibisin pala, senin yabtığın şu oyunu dişisini etkilemeye çalışan arizona kertenkelesi bile oynuyamıyor. :he:
Paçadan yakalamışım mümkün değil bırakmam
Biden:
ABD Enerji Bakanı, rafineri kapasitesi konusunda petrol şirketlerinin yöneticileri ile acil toplantı yapacak.
Biden, petrol şirketlerinden piyasadaki benzin yetersizliği için açıklama bekliyor.
benzin/mazot fyatları tarihi zirvede ve tedarik bozulmaya devam ediyor, dün büyük bi rafineride yangın çıkmış, en az 3 ay için durmuş üretim.. son aylarda 40 kadar büyük gıda fabrikası/deposu yanmış abd çapında, çocuk maması kadın pedi falan gibi pek çok üründe kıtlık başlamış
avrupa merkez bankası olağanüstü toplanıyor bugün- italyan tahvil faizlerinin yüzde 4 üstüne atmasıymış telaşın sebebi, yunan portekiz tahvilleri sırasını bekliyor.. yani sadece çeyrek puan faiz artışı düşünülmesi bile euro bölgesinin ipini çekmeye yetecek gibi.. yüzde 8-10 enflasyonu baskılayacak faiz artışı nerde, sıfırdan 0.25 yapma ihtimalinin yarattığı piyasa kaosu nerde ?
kışkırtıp durdukları savaş başladığında büyük bi iştahla yaptırım silahına sarılan batılılar kendi topuklarından vuruldu, hem tedarik zorlukları hem finansal piyasalar bağlamında.. rusya ise çok rahat, daha az petrol/gaz/maden satıyor ama daha çok hasılat topluyor, herhangi bi zorluk yaşadığına dair işaret yok.. oysa hesap, yaptırımların rusyayı vurması ve halkın isyan edip putini devirmesi idi.. neymiş, evdeki hesap başka çarşı başkaymış
Son dönemde Ereğli'de olan olayı anlamak kolay. Yabancı ıvır zıvır tüm hisselerde portföyü boşalttı. Şimdi sıra koc,sahol, fors, Tofaş, Ereğli gibi klas hisselere geldi. İşin kötü tarafı bizimkiler bunları hantal bulup almak da istemezler...
Dalda çık be pala. Rahatla
Bozkurt,
buralardamısın geçen sormuştun kontrollü borsayı nasıl yapıyorlar diye SASA nın dünkü hareketine bugunkü hareketine bak .
dün badem bofası her kademeyi çize çize 1.5 milyon lot artı ile %5 yaptı , aynı bofa bugun 1.5 milyon satışta bugun ama tahta aşağı gelmiyor.Neden ortalama yaparak yerli milli kurumlara dağıtılıyor.Gün sonu karar verecekler .Aynı oyun bugun hekts da
Bu makina hareketleri ile sasa ve kuş un dünkü hacimdeki yeri 7 milyar.
şablonu 12-15 tahtaya oturttuğunda sıra ile böyle dönüyor.
para hiç bi yere gitmiyor, de-leveraging yani krediler kapanıyor
piyasalar arası hareket olsa, hisseden tahvile gitmesi gerekirdi yada tersi, ama hepsinden çıkış var, coinler zaten buhar oldu.. emtialarda ise kağıt üstündeki spekülatif arz/talep dengesi belirleyici olmaktan çıktı, fiziki mal kıtlığından ötürü yükseliş var, daha fazla küresel durgunluk/resesyon da gelse emtiaların düşmesi çok zor..
NE güzel akıyor...Tutmayın küçük enişteyi...
Futurelere rağmen negatifiz.
Ereğlide piston iniyor gibi iyice.
2795 ek lonk bi denecik cetonyanus
SM-N985F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
2790 da verms bi dene daha. Piramit yabdim palajohn gele aşağı SM-N985F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Durumu dengelemek için ben de 1 tane daha short jeton attım...
Bence bugün düşüş bitmesi lazım
kapanışta güzel olmalı
Insallah abi ağzından bal damlıyor. Bi 50 dene cetonlanabilir isem daha da güzel.SM-N985F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Eregl nin içinden bugunde iş geçmeye devam ediyor.
Noldu abi
yok bişii
var bişii süüle hadi
agbi dediğin gibi oldu
noldu
ben aldım düştü
sağlık olsun yeğenim sıkma canını borsada fırsatlar hiç bitmez
ama abi alır almazda meletilmez ki, çok vicdansız bunlar
Shortta mazot olduk... Bi de haklı çıktık düştü bizi stop edip.
Longda da mazot olur bi de haklı çıkarsak...
Memedabim haklı dices ne dicesSM-N985F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Makas 50 puan, kalmış 11 işlem günü...
Ne savaş oluyor karşı mahallenin çocuklarını getirmişler :kahkah:
bakalım kimin eli kalın
Abi önden beni gönderdiler tükürdüm müstehcen hareket filan yaptım.
Pala kudurdu.
Bugjn -5 filan kapatırsa tek suçlusu benim.
Stopumu olur efendi gibi kalkar giderim nasip :)SM-N985F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
2495 altına gelirse hızlanabilir ama iyi tutuyor adamlar hakkını vermek lazım.
Bugun sabahtan işim vardı hekts ekmeğini yiyemedik .
yiyen olduysa afiyet olsun yarasın.:)
Short beklentim gerçekleşmedi. Israra gerek yok, longa döndüm.
Şimdi longçular düşünsün :)
son günlerin en düşük dalga boyu, ama pala milleti ikide bir ya shorta dönderiyo yada longa
eskiden ziya böyle oynardı tahtalarda, sabah açılışta biraz yukarı biraz aşağı, sonra hesabını yapardı millet almışsa bas aşağı, millet satmışsa al yukarı.. ziya 20 ayrı tahtada 50 ayrı aracı kurumdan aynı anda işlem yapmasıyla meşhurdu.. değişen hiç bi şey yok, eskiden manuel yapılan işler şimdi yazılım üzerinden
Sasa, Hektaş gibi hafif tahtaları kaldırarak endeksi yükseltip ağır tahtalarda satış yapıyorlar gibi görünüyor.
Long pozisyonla tuzağa düşmüş olabilirim. Yarın anlarız...
bankaları almaya başlamaları hayra alamet
long için