nasılsa biz olmayız, diğerleride bişi yapamasın diye olabilir mi?
Printable View
Kekik yağı içmek yerine çay kaşığına şeker koyup çakmağa tutun sonra absinthi kafaya dikin.
böyle bişiydi bunun olayı ama unuttum lan. taa üniversitede yapıyordu bir arkadaş.
kekik deyince aklıma geldi.
En iyisi gargara yapayım sadece.
İşyerinden arkadaş tatil planı yapıyordu sürekli bu hafta ondan beri bikini reklamları çıkıyor benim her cihazda ben böyle algoritmayı seveyim
https://www.mynet.com/cumhurbaskani-...i-110106982144
İran'ın başkenti Tahran'da Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan ve Rusya Devlet Başkanı Vladimir Putin arasındaki ikili görüşme başladı.
Bi izleyin:
https://www.youtube.com/watch?v=TmdLoZTdmcw
Bayağı kekik yağı muhabbeti olmuş baştan sona okudum. öncelikle geçmiş olsun kardeşim. Bende covid olduğumda aktardan aldım küçük şişede içinde damlatma aleti var onunla bir damla içi sıcak su dolu bardağa damlatıp karıştırıp içmiştim çok zordu. Bir damladan fazla damlatma zehir gibi istersen bir kaç damla da limon damlat.
[QUOTE=Econfin;6011174]Bi izleyin:
Bu tipler 2 yüzlüdür. Hani bazı örgütler için devletin kılcal damarlarına sızdığı söylenir, bu tipler de çıkarı için rüzgara göre yön değiştirenlerdir. Özal ' ın eski danışmanı 55 milyarı müjdeler, sözcü ( neyin sözcüsü belli değil ) bunları haber yapar.
Hatta baş muhalif namıdiğer '' dede '' Memduh bayraktaroğlu nalına mıhına da vurur gibi görünerek iyi para kazanıyor. Bunlar eski kocakulak oldukları dönemdeki gibi haber aldıklarını sanıyorlar. Oysa artık haber sadece tek merkezden ve tek elden....
Elinde dövizin varsa ; dolar, euro, sterlin , leva fark etmez. Üstüne yat unut gitsin. Fazla oynama. Oynayacağın zamanı televizyondan reis sana söyler. İşte o start saatini kaçırma. yatırım tavsiyesi değil elbette dost sohbeti. Para senin keyf senin zaten istediğini yaparsın.
Nebati nin varlığı yani görev basindaligi aslında damadın ekonomi bakanı olduğunu gösteriyor aralarından su sizmadigini sağır sultan bile bile biliyor ,Nebati giderse damat gitmiş olur mu yeni gelen kişi de damatla kebapçıda sabah akşam çorba içerse , hayır damat göreve devam ediyor demek olur .
Vadesi bir yıldan az kalmış borç miktarı 182 milyar dolar. Bunlar gidince işler hoc kolay olmayacak Kılıçdaroğluna söyleyin çok uçmasın bütçe diye bir şey yok.
Cok ucmuyor merak etme.
Ancak bugun eger IMF 50 B dolar verse, onu da alir giderler.
Hayret ettigim, hala faiz artirirmi, dolar duser mi diyen saflar.
Adamin tek derdi kanundan kacmak, ve goturdugunu goturmek, sanki soyle yapsalar daha iyi olmazmi diye dusunenleri hayretler icinde okuyorum.
KYK borclarinin faizini okudunuz, KK parmak basmasa,tumu faiz olan buyuk bir borc issiz gencin sirtinda kalacakti.
Biraz uyanin diyecegim ama, 20 senedir yazarim, kimsenin uyandigina rastlamadim.
Ben olsam bu durumda. Dibine kadar borca sokarım. MB de beş sent bırakmam. Yeni gelen o enkazın altından zor çıkar. Gelen benim atadığım hakimleri savcıları A dan Z ye ayıklayıncaya kadar erken seçime gider.
amk 1.5 TL ekmek oldu 5 TL. dahada ar5tmasın büyüklerimizden ricam.
Benim sistemim şu. Tam yetkili adalet bakanı olmam lazım. Bitlis Muş bölgesine açık sığır besi çiftliği gibi uçsuz bucaksız cezaevi yaparım. Bana bağlı polis jandarma ekibimle kim çalmış çırpmiş yemiş hepsini toplarım. Ailesiyle tıkarım. Ellerine naylon kürek. Yatak yorgan banyo yemekhane yok. Bir seneye 100 milyar dolar gelmezse istifa ederim.
1.Pinokyo sendromu akademik ödülleri.
-En iyi özgün senaryo 55 Milyar.
-En iyi aksiyon yalan F 16 ya kafa atan adam.
-En iyi çocuksu yalan 6 Milyarlık Jelibon.
Her farklı kesimden tepkiler.
Ajda Pekkan - Palavra (Sözleri)
https://www.youtube.com/watch?v=oNtQFOLGFe0
yeliz yalan yaaaalaaaaan
https://www.youtube.com/watch?v=sdfTnVpUfxI
İbrahim Tatlıses - Yalan (Official Audio)
https://www.youtube.com/watch?v=SFwMtAllm7o
Hepsi - Yalan
https://www.youtube.com/watch?v=1JtVanCVAV4
Bundan 3 sene onceydi.
Moddys bir rapor verdi.
Turkiye, ihtiyacinin cok ustunde vergi topluyor diye, hatirlarmisiniz ?
Bunlar kizdilar, ic islerimize karisiyor dediler, millet Moddy's e inanmiyor dediler. Sanki cami cemaatinin Moddy'den haberi varmis gibi.
Demem o ki, azami 2 senede hersey duzeltilir, yeter ki, hukuka gereken mudahale yapilsin.
Eger bunu yapmaz ya da yapamazlarsa, zaten kendi ayaklarina sikiyorlar demektir.
Hukuka yapilacak mudahale oyle olmali ki, hukuk adaminin sebep oldugu tum borc kendisinden alinmali.
Yani meslekten at, caldiklari ile bey gibi gecinsin yok, zaten cogunun cocuklari yurt disina yerlesti.
Adami hem meslekten hem emeklilikten atmak lazim, ABD'nin yaptigi gibi.
Eğer dil bilimci veya bu işlerle ilgilenen birileri varsa öğrenmek istediğim bir konu var.
ARABİSTAN = Arapların yaşadığı yer
Ermenistan = Ermenilerin yaşadığı yer
Afganistan = Afganların yaşadığı yer
Pakistan =
TÜRKİYE = Türklerin üye olduğu yer olarak mı düşüneceğiz yoksa karışık bir toplumun olduğu ülkede Türklerde üyemidir ?
Eğer Türklerin üyeliği söz konusuysa giderek azınlığa düşüyoruz. O zaman Ülkenin ismi değişir mi ? Misal ; İslamiye,
Ümmetiye , Ensariye vb....
Hatirlayin.
Bunlat oyle isler yaptilar ki, hem adami attilar, hem de belediyeler dahil hic bir yerde is bulmasina engel oldular.
Agir ceza reisini attin mi, oyle atacaksin ki, gidip avukatlik yapamayacak.
Yok bunlara dokunmayacaksan, bosuna iktidara filan gelme zaten,
O yuzden devr-i sabik konusu gundeme geldiginde, bu Babacan, Kucuk eniste, destici, ben eski ulkucuyum diyenlerin alayi bunlari korumak icin ortaya cikacaktir, kimsenin suphesi olmasin.
Simdilerde, sifir sac, bir karis sakal, takkeli- cuppeli ne kadar adam varsa, alayi sinek kaydi tras olup farkli cikacak sokaklara, yoksa, bu donemi yasamis olan nesil bunlari sokakta dolastirmaz.
Evlerin balkonlarindan protesto icin tencere tava calanlar vardi.
Cikti, sikayet edin bunlari dedi, bicak gibi kesildi.
Ruzgar dondugunde, bunlari fikirsiz cuppelilerini sikayet edeceksin.
Ataturk'e sovmekten tut, laiklige aykiri propaganda yapmaya kadar.
O zaman gorecekler, yandas olmayanin gucunu.
Sekle girme de gor hastanelerin halini, hic rast gelmedin mi, kara carsafi savura savura dolasan, sana bana yuksekten bakanlari.
Bu millet bu hatayi bir kez daha yapmamali.
Yasi basi var diye ses cikartilmayan, meydanlarda nutuk atan cember sakallilari gormedin mi ?
Mezun olan hafizlarin yuruyusunun amaci neydi.?
Bundan sonra bu millet aklini kullanmali, yoksa, 600 vekil gelir, balli maas ve diger menfaatleri kapar, sen ben de filozof oluruz.
Artik yeter..!
ayasofya, naturalistler var adamlar çırılçıplak yaşayıp, böyle gezmekten yana
inanca saygıysa bırakalım adamlar dal tashak gezinsin lakin toplum kuralları, kanun vs diyorsun
ya da kadın hakimler baş örtü takabildiği gibi inancı gerektiriyorsa duruşmada burka da giyebilsin, sınırı nerede çizecen..?
Bir eski AKP'li kadin secmen anlatiyor, o ilin CHP ilce baskanina.
Ben oyle AKP'liydim ki diyor, AKP'ye oy vermedi diye bir akrabami vuracaktim.
Nerden donmus, bir dusunun.
Gaddarligi bir dusunun.
Simdi bunlara, yok hepimizi esitiz mi diyecegiz.
Milli iradeyi pacavraya ceviren MHP'lilere biz esitiz mi diyecegiz.
Kanun onunda esitlik degil dedigim, parti ilce teskilatlarina coken, sabahtan aksama yandas ayarlayanlari diyorum.
Rize'li ihale takipcilerini diyorum.
Issiz biraktigin her gence borcun var.
2o senesi calinmis her cocuga borcun var.
KPSS'de derece yapmis mulakatta kaybetmis her gence borcun var.
Duzmece 15 Temmuz oyununda tutuklanan Harbokulu ogrencilerine borcun var.
Doktor ve saglik calisanlarina borcun var.
Ogretmenlere borcun var.
Emeklilere borcun var.
Politik konularda yazmayı bırakalı çok oldu...Herkesimdini kendine ...İnsanları fabrika malı gibi tek tip olayını unutun...Ahlaka bakın...Ahlaklı ve liyakatlı kim olursa olsun Devletine hizmet etmek istiyorsa etsin...
Bu Muhalefetin kafasıda pudra şekerciler gibi güzel...Ulan Akıllı bir adamda çıkıp Siz Milletin parasını nasıl Başka ülkelere hibe verirsiniz , hadi verdiniz o ülkenin maliye hesabına mı attınız ,MB larına mı yoksa kişisel hesaplara mı!!!!!
Anlayana sivri sinek saz.........
Bu reis Y kuşağı düşmanı kesin .
Üniversitede asgari ücret kadar her dönem harç öde .
Lisede ortaokulda kitap parası öde .
Askerlikte bedelli olmasın git ömrünün bir bölümünü harca sayılı üniversitede derece yaptığın halde .
Kredi öde hemde faiziyle hemde 5 senenin parasını hem üzen başla ve 2 senede tahsil etsinler şimdiki gibi 2 sene ötele 4 senede ödede yok .
Unuttum şimdi annem emekli olduğu için bursu da kesmişlerdi iki emekli maaşı Başbakanlık bursu için çok yüksek dediler
Benim gibi oyu her seçimde çalınan biri olarak ben bile ilk defa kazanabilecek bir adaya oy verebilirim diye düşünüyorum .