zabahın köründe uyardık sizi daa :oleyo::oleyo::drunk::drunk:
Printable View
Havacılıkta kurallar kan ile yazılmıştır deniliyor ariston abi
Borsada şüüüle bi yazıya denk geldim.
"Kurtlukta düşeni yemek kanundur"
Bundan mütevellit borsada da kan ile yazılmış kanunlar var mıdır sence :)
Son longlar da döküldüğünde hedef cumhuriyetin 1100. Yılı olan 3023.
Şaka şaka. Pozum yok aldım elime çekirdeği izliyorum
Longlara ilave.
amele sümüğü gibi 2950 den 2900 e çarptı pala.
2800 bekliyoruz seans sonuna, başarabilirsin.
Bozuk saat bile 24 saatte 2 kere doğruyu gösterir...:)
Ne işlemler olduğunu bir görsen...
maliyet 2917 (ortalama)...iyi kardan zarara geçmek,ilk defa başıma gelmiyor...
A-B-C planları var...
Burada KAZANMAK-KAYBETMEK MESELESİ DEĞİL...bir günde 80 puanda kazandım -kaybettim de..mesele o değil..olayı bu anlamsız konuya çekmeyelim..
POZ. YAZACAKSAN YAZ AMA BUNU 100 KERE SÖYLEME..1 KONTRAT açınca tekrar short açtım deme..
2900 den aşağı bu saat içinde deneyecek.
Geçemez ise bence zirve tazeleme ihtimali %80 olur.
Su an %50 görüyorum.
Nasip.
cini longlayıp para kazanılır amk bende imkan olsa longlarım
Yorum yapamayacağım, ayağına gelen fırsatı tepmemek lazım, burası borsa. Bizim borsayı bizim kültürümüze göre düzenliyorlar. Sürekli kaldıraç oranları ayarlanıyor ve sıfırlanıp veya küsüp gitmene izin verilmiyor, bir dahaki sefere şansını dene daha akıllı ol deniyor.
ABD borsası daha vahşi, orada tuvalete gidip gelene kadar sıfırlanma ihtimali var.
Çin, Tayvan boğazı hava sahasını kapatmış.
Sputnik Türkiye
@sputnik_TR
·
4d
Rusya devletine bağlı medya
Çin, Tayvan Boğazını sivil uçaklara kapattı: Tayvan'da Pelosi'nin inmesi beklenen havaalanında uçaksavar silahlarının kamuflajları kaldırıldı
çekik gözlüler ne yapıyorsunuz uşağum:)
rus haber kanalı olduğu için temkinli davranmak gerekli
İzleyelim :)
Korkkulcak birşey yok canım ne olacak
Görüntüye göre boğazdan değil adanın doğusundan yaklaşıyor uçak.
#SPAR19 bu tag ile twitterdan bakıyorum. Bir de #SPAR20 var esas uçak o olabilir deniyor. Bu sağ salim iner ise esas o uçak ile gelebilir de denmiş.
Flash Flash ,uçak alçalmaya başladı.32.000 Feet
Son 100 mil.
Bundan bir şey çıkacağını sanmıyorum millet 3. dünya savaşı falan diyor acaba 3. dünya savaşı çıksa borsa mı kalır? Shorttan para kazanmaya çalışıyorlar yav bir de.. Buhar olur uçar gider para falan..
Yürü be peluşi kim tutar seni kurtar ayıcıklarımı
Gerçekten Çin'in uçağa müdahale edeceğini düşünen var mı
birde kadının programında tayvan yok diordu millet program felan dinlemedi bam bam
yerden bitme pigmeler karış kadar boyu var türlü türlü huyu var indirin la uçağı sıkıyorsa :oleyo::oleyo::drunk::drunk:
Pilot la konuştum bizim borsada heyecanlı arkadaşlar var fazla taksi metre yazmadan indir dedim.
Oda Bulut abi 20-30 dk sonra iniyoruz dedi.:drunk:
bugun keyfim 12 numara .
Uçağa müdehale çok zor. Karşılıklı bel altı vuruşlar başlar bence.
ABD'nin çıkaracağı chip yasasını beğenmemiş Çin. Onlar da başka şeyler bulur.
16 000 feet.
Son 40 Mil.
Cin j16 hazir bekletiyomus. 50 ucakla koruyolarmis, cinli ne yapacak direk bam vura bilirmi :)
Mart ayında Ruslar Ukrayna'daki bir nükleer santrale saldırmıştı haftasonu, ben de shorttaydim. Bildiğiniz nükleer santralde yangın filan çıkmıştı, oo demiştim yarın zenginiz. Pala ertesi gün fena kamcilamisti beni
Dayu kızıl gotlu İngiliz buna Dick vawing der yani dalgayı karşılıklı dalgalandirirsin kiminki daha büyük ise o kazanır şimdi durum bu şekilde ama tabi ne olur belli olmaz.
bence 15 dakşka devre kessinler topluca ne olur ne olmaz
Gökhan Uskuay
@guskuay
·
10d
18:30 TSI
*Tayvan Dışişleri Bakanlığı: Önemli misafir yerel saatle 23.30'dan sonra Taipei'de havaalanına varacak
boğanın en büyük kısmı benim ha ona göre
Eğleniyoruz değilmi gençler
korkmayın bişey olmaz
Arka sağ budu da benim olsun :cheers: