Arjantin gibiyiz zaten dolar baskısı olmasa bence dolar 100 bile olurdu ytd
Printable View
https://www.tradingview.com/x/aKRqyZYX/
Orta çizgi üçüncü dalganın hedefinin 5000'ler olacağını söylüyor valla. Bir kerede mi gider, dinlenip mi gider kim bilir..
Biraz daha yukarıdan geri gelip orta çizgiden sekip devam edebilir.
demek ki borsanın çıkması için ekonomik kriz savaş gerilimi gibi ortamlar lazımmış..biz yanlış anlamışız bunca zaman..
Vadelide yk makas %1 diğer bankalar %3 sebebi hakkında fikri olan var mı? Yeter günlerdir eziyet etti neyin ne olacağı belli değil zaten, karını alan aldı dün tavan bugün de yukarda hepsi, nereden buluyorum böyle lanet hisseleri hep 2 3 tane arasından da bulurdum aynı grubun hisseleri 2 si gider benim aldığım gitmez zarar açıklayan gidiyordu, bu sefer 5-6 tane arasından yine buldum bölmeyi de sevmiyorum aynı sektörde olunca.
Vob tavan olurmu
Biraz gevşese alım yapmak için çevrem bekleyen o kadar insan var. Gram gevşemiyor hedef nerelerse artık. Yolcu almamaya çalışıyor
Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
https://i.hizliresim.com/a89cd4x.png
utanmıyorsun senin gibi gazoz kapağı ile oynamıyoruz.
stratejiyi yapar yakın stoplosla mal taşır , treda ederiz hep oyundayız.
tarihine bak grafın 3450 gördü bugun ama senin gibi düştüğünde kaybolup yükseldiğinde gelmiyoruz.
bu pazarda sokağın başında bozkurttun tezgahının yan tarafında adresimiz sıkıntı yok :)
2008 kriz dibi 2 dolar ediyor 36 gayme
Şimdi dayı gider mi gitmez mi buyrun analizciler
Ne oldu halk vs tavan tavan gidiyor ?
Bu isler böyle dayı..
Adios 9.
Pıst 100 de dolar bazlı günlük grafta 1.86-87 üzeri kalamazsa buralarda düzeltme beklerim.
Çevremde borsa konuştuğum kişiler
a. Malı olanlar ..satarsam tavan tavan a kitler iyice..Aman satmim modunda..
b. Parada kalanlar ..Abiiii çakacaklarrrr..Modunda..
Mantık olarak buralarda aşşa çok çok sert bir basış gelmeli ki YENİ MÜŞTERİ ÇEKSİN ..Yoksa kimse kalmayacak..
Hem LONG abananları da GÜZELCE SOYMUŞ olur..
Mantık bunu diyor ama kafasına ne var bilinmez tabe...
Çok enteresan ve farklı bir dönemdeyiz.
Geçmişe bakarak dönüş yeri, tepe avcılığı yapamayız şayet macera arayıp tepeden satalım dersek yanılmış oluruz gerçi bir yerden risk almakta gerekiyor geriden stop koyarak, kârdan bir miktar zararı göze alarak, destekten piyasayı izlemeye devam.
Trend e karşı durmak küçük yatırımcının işi değil, hele kaldıraçla bunu yapmak hiç değil.
Güçlü olan piyasadır unutulmamalı.
Arkadaşlar tekrar soruyorum yk vadeli neden makas %1 yahu ne yapmaya çalışıyor bu şekilde mal mı toplanır toplayacağını topladın aylardır 2 günde ne alabilirsin? Bu geride kaldıkça daha fazla almıyorlar mı özellikle vadelide? Gerçekten büyük bir eziyet bu!!!! Vadelide birileri büyük pozisyon mu açtı nedir aklıma başka bir şey gelmiyor. Bu kadar ayrışma nasıl olabilir. Hepsi taban yapsa bu kadar uyuz etmez insanı, bu nedir amaç nedir bu şekilde yani bilen arkadaşlar var mı?
Arkadaşlar bu işe heves edenlere müptelası olanlara sesleniyorum
Teknik analiz diye birşey yoktur
VOB yapmayin hayatınız kayar.
Bu VOB grafiği buraya bu dalgalar ile nasi geldi uzayarak görüyorsun tövbe et.
Selametle..
oo memedabi gayzeri kontrole gelmiş... :he:
3450 endeksde ilk direnç burdan satış gelir ihtimal
geçerse 3770 ytd
şerro...-30 puan verip, +120 puan yükseltiyor....
2015-2016 da falan bazen vobta poz açıp gidip uyurdum valla...o zaman vadeli 100 binler civarıydı...lan derdim ben uyurken çok çok %1-2 gider terse o da bişey değil hallederiz bi şekilde...
şimdi adam 5 sn lik barda 2.150 puan zıplatıyor...sadece 5 sn de...şimdi değil uyumak wc ye gidemezsin...
bu şekilde giderse vadelide işlem yapacak adam kalmaz...kontrat fiyatları yakında 4.000 TL olur sanırım üstüne bir de aracı kurumlar %50 falan ekliyor...6.000 TL desen 10 kontrat için 60.000 TL bu sadece poz açmak için gerekli eee birazda boşta nakit olmalı...100 bin TL desen...la kaç kişide var 100 bin nakit...o da 10 kontrat için sadece...
adam gider spotta takılır...
Kuzu evliya hazretleri bu rallide battı mi yoksa durumu ne acaba yazıyor mu halen
Kademeler boş...ilk 10 kademede 100 kontrat yok..
Arkadaşlar herkese kolay gelsin
spot hisselerle vedalaştım
vadeli tarafta
pay vadeli ile
endeks şhortları parasal olarak eşitledim
bir tarafı stop ederim.
fakat şuan kararsız durumdayım
Hisse vadeli tarafta stopları belirledim
endeks tarafta ise stop şimdilik yok
satış olmaz ise kapanışa doğru şhortları kaparım
Herkes zengin oldu dayı.
Bu zengin olanlar gidip dolar araba felan alsa gene ben fakirlesecegim TL değer kaybedecek yıkılsın masa dayı
La faizi kokleseydiniz 30 40 neyse tasarruf yapan ayağını yorganina göre uzatan Ağustos böcekleri tasfiye olurdu bizim gibi birikim yapanlarin parası pul oldu la Ağustos bocekleri ihya oldu olm tarihin akışı değişti soyulduk TL birikim yapanlar