Migrosu kaldırsın :oleyo:
Yıl sonunda ismeni tavan yapmıştı.
Printable View
Migrosu kaldırsın :oleyo:
Yıl sonunda ismeni tavan yapmıştı.
İsviçre'deki 400 bin evin altında var! Beton, kurşun, çelik ve topraktan yapılıyor - Yaşam Haberleri (milliyet.com.tr)
İşviçrede 400 bin evin altında 1962 yılında yürürlüğe giren yasayla birlikte, 9 milyon kişinin tamamını barındırmaya yetecek kadar 'fallout shelter' yani serpinti sığınağı bulunuyor
Böyle bir şey kalmıştı aklımda fakat bu düzeyde olması enterasan
Demek Nükleer savaşta tekrar İsviçrelilerden türeyecek dünya
Kurban Holding olsun Abi..
Gidiyim şekerlemeye devam ediyim, alarım zarıl zarıl öttünce bende herif köprüden aşağı atlayacak sandım heyecanlandıydım
Aefes an kagitlarimdan biridi
Bu eregliyi gocerten uğursuz fedor mu ne efes topicinde geziniyor
Full çıktım efesten dikkat edin :)
315,80 'den bayram şekeri olarak kuşa 1 jeton attım.
şu mhp ye dikkat etmek lazım ....aracı kurumdaki eleman , bayram sonrası hükümet dağılabilir söylentisi var diyor.....
F-16 tedarikinde sona yaklaşılırken sıra Eurofighter'da
haber pompalıyorlar hırpolar.....
Ereğli gevşese almayı düşünüyorumda akşam doğru ,hava holding, banka hariç bir liste yapsasınz ,bozkurt, formasyon avcısı tokat yıldızı abilerim malsız girmeyelim tatile.
Sinan Ateş davasının seyri değişebilir! Olayların ortasındaki MHP'li Olcay Kılavuz: Konuşmamam ve başsağlığı dilememem için talimat verildi
Avrupa Futbol Şöleni Başlıyor
Milli takımımıza başarılar dileyip
Birde tahminde Bulunayım
Gürcüleri Yeneriz (en zor maçımız)
Çekleri de yeneriz
Portekizle berabere kalıp bir üst tura belkide lider çıkarız diye düşünüyorum ..en azından gönül böyle istiyor:)
Ardaya’da nazar değmesin kısa sürede zaten allah vergisine yeteneğinin üstüne koymuş Realde
Polonya maçında görüldüki Özel oyuncu Farkı Farkediliyor
Cümleten İyi Bayramlar
Gönderi
Yeni gönderileri gör
Sohbet
İris Cibre 🐦
@iriscibre
Citi carry pozisyon kapatmış
https://x.com/kerimkarakaya34/status...EbR5-Y4fw&s=19
dün akşam soran vardı.
Ağustos vadeye göre oyun planı kurma vakti geliyor..
Son saat, günlük hisse yüksekten düşüşler
https://i.hizliresim.com/oufu3qi.png
DAX ve CAC satışlar hızlandı bu totoş 17.20 den sonra türbülans yapabilir
Bozkurt reisim hünkârım barajın kapağıyla az oynaşsam kızarmısın
ender işlem günlerinden biri oldu bugün, pala hem longçuya hem shortçuya harçlık verdi.
bımas ta kazanmanın 2 nedeni var sürü psikolojisi ile alıcı fazla aynı hikaye tcell içinde geçerli yan tahtalarda sopa yiyenler oralarda.Diğer bir neden ulaşımdan sonra endeks ağırlığı yüksek 2. tahta bımas bunu şuanda thy hikayesinde sıkıntı mı var bilmiyorum yabancının satış yaptığı 1.250 milyar satışın 450 milyonu kuş buradan girişler oldu ama müzik bittiğinde sandalye arama:)
yan tahtalarla borsa yı tutuyor:)
11515....................Şorttttttttttt......hadi bakalım....
net holding tahtasında alnus tavana kadar çizdi..
sorun şu ki, tavan 33.20 olduğu halde 33.26 işlem gördü
eregl ve sasa tutuyordum dün kchol 2.09 maliyetle 225 gönderdiydim kapanışa doğru aşağıdaki gap ler kapatılınca teknik olarak 216.8 alım yaptım .Tuprs da dün vedalaştıydım 166.6 biraz da ondan sepete koydum
bayrama sasa,eregl,tup,kchol giriyorum.