Besler almis siz halâ neyin pesindesiniz mal bitti zorlama motoru yakacaksin.
Printable View
Besler almis siz halâ neyin pesindesiniz mal bitti zorlama motoru yakacaksin.
Ne güzel sabah 20 üstü aç sonra ver ele nasıl bir pisliksin sen be kağıt açıkçı dolu tahta bunlar olduğu sürece bir bk olmaz bundan her çıkışı satışa çeviriyorlar
Likidite yok tahtada oyuzden emeklilik fonu ve biz harici bulasan yok.mal toplu patronda onun da umurunda degil fiyat. Acikcilarin oyuncagi olmus tahta yazik. Mayisa kadar yazmiyorum kapattim sabirin sonu selamet..
Yine aşağı senin ben yapacağın işi cuma saati sövme yim boşver
Ah trabzonspor ah seni satıp bu cenabeti alan elimi skym mm böyle şansın ta amk çıkarın şu kağıdı kottan yeter be
Ne çöp hisse çıktın..
Senin hisse gibi aşkın ızdırabını s......m anlayan anladı
Ne Karaktersiz kağıtmışsın sen..
Sabirla butun baskilara bezdirmelere ali cengizlere acikcilara ragmen beklemeye devam. Zira matematik evrensel. 2018 son ceyrek vergi dairesine sunulan kâr rakami yaklasik 36.milyon TL. Bilanco net kâr rakami yaklasik 25 mil.TL. gelmisti. 2019 son ceyrek vergi dairesine sunulan rakam yaklasik 105 milyon TL. Bir aksilik veya beklenmedik bir durum olmamasi durumunda 2019 yili net kârimiz 200 milyonu gecer insallah.
36'ya 25'ken, 105'e 200 biraz değişik bi hesap olmuş [emoji16]
SM-G920F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
25 milyon 2018 4.ceyrek gelen. 200 milyon beklentim 2019 yilsonu.
Odas zarar açıklıyor %10 bunlar 105 milyon kâr %11 den geri geliyor biraz daha zorlasa eksiye geçecek ti ah ah trabzonun arkasından bakıp bakıp sövüyorum
Tam bir alsat kağıdı olmuş amk açıkçı lar malı götürsün bizde bakalım trene bakar gibi
Penguen 14 milyon zarar %10 yapıyor bu nasıl bir iş ya amk
Bu merril her kim adina islem yapiyor ise bir derdi var. Her yukselisi ya mal cikmaya kullaniyorlar kotu seneryo yada baska birileri bu calkalama ile mal topluyor iyi seneryo. Icerden bilanco haberi sizmis olabilir yada sadece beklenti kotu bilancoya oynuyor olabilir. Cep to cep degil ise yabanci orani da %1 den fazla dustu kisa zamanda. Bilanco her ne kadar kotu gelse dahi yilsonu kâri buyuk oranda etkileyecek kadar olmayacak.bilanco kotu algisyla dususu gecici aciklarini kapatip yukari yapacaklardir.cunku asil beklentiler baska. Herkes dikkatlice planini belirlesin kesinlikle ytd. Olmayip kendi kafamda kurdugum dusuncelerdir. Hakkimizda hayirlisi.
Kâr ne gelecek bilinmese dahi vergi dairesine sunulan gelir tablosunda brut satis rakami cok iyi gorunuyor bana.
Yine mali cakmak icin yukari cektiler anlasilan ytd.
Bilancoyla da %5 cakar asagi irdan almaya baslar belli etti gecmis olsun.
https://resmim.net/f/Xxzm9a.jpg
haftalık takas
Şu gizli robin hood kim yà karanlikta yaptı yine show unu nerdeyse artı kapatacak ti
Buné baskı böyle be valla herkes yapamaz bunu bakalım karanlıkta bizim robin hood gelecekmi
Bi donem isyatirimin mali bitsin diye bekliyorduk simdi de alimi birakmasin diye dua ediyoruz. Isyatirim fon sanirim. Saticilar daha ilginc merril bikmadi satmaya citi ve patron satista. Bilanco iyi gelecekse patron niye satsin veya sattirsin tabi bu da dusundurucu. Cep to cep mi var acaba. Tamamen muallak hersey. Onumuzdeki 1 hafta hersey belli olacak. Hakkimizda hayirlisi insallah. Bu sirketin gercek sahibi biziz. Bu tokatcilar degil.
Bekleyelim yine karanlık odayı belki 20 yapar olmazda umut iste
Anlaşıldı bugün de bi cacık olmayacak galiba
İş yatırım iyi topluyor hayırlısı bakalım mecbur beklicez yapacak bişey yok
110.570 m. 2019 konsolide kâr. Yillik bazda iyi ama son ceyrekte buyuk skinti olusmus. 3 tl. Ye tavuk satarsan olacagi bu. Neyse burdan bisey beklemiyoduk zaten. Son dokulenler dokulur artik yeni gelecek haberler oncesi. Hedef Haziran hakkimizda hayirlisi.
Brf nin yilin ilk yarisi yatirimi artirma plani var. keskinoglunun son uzatilan konkordato suresi doluyor Mayista. Romanya istiraki satista suan.
Şu bilanço başka kağida gelseydi çizerdi ama konu banvt olunca ne alan ne satan borsa uçtu bu bakıyor en ufak bi geri çekilmede ilk önce bu düşüyor borsadan sogutur bu kağıt adamı
Hadi be eksi kapat gözünü seveyim bügün bir masa iki sandalye şirketler tavan yaptı sen kimsin tavuk boku
Bilanco tamamen rezalet maliyetine tavuk satmis son ceyrek 26 m. zarar. Suan onun baskisi var. Kimse bukadar kotu beklemiyordu patron ve onun taseronlari haric. Zaten bunu aciga satislarin ve patronun satislarinin hararetinden bekleyip 2 haftadir soyluyoruz. Sukurler olsun aciga satis yasak ve satislari karsilayanlar bes ve yatirim fonlari. Yoksa baris pinarinda patronun acimadan getirdigi noktalari gorurduk. Ama artik dengeler degisecek. Yatirim fonlari bu isin pesini birakmaz.sadece sabir edicez birazdaha alistik zaten.
Böyle lanet kağıt olurmu ya böyle bir günde karanlıkta bile bastılar bütün kağıtlar uçmuş bu aşağı zararda olmasam satıp banka kağıdı alacaktım sabah ama olmuyor işte olmuyor elimdekilerini satsam kağıdı eksi bile kapattirirdim bukadar sığ tahta istediginde de satamiyorsun offf offf neden beladan bulastim bu ya
Dün çok yükseldi bugün kâr satışları yapıyo
Bu patronun derdi mal toplamak falan degil. Zaten mal toplu. Tek derdi bu altin yumurtlayan sirketin 350 milyon kârıni bizle paylasmasinin zoruna gitmesi. Bu hareketlerden para kazaniyor zaten. Haber gelene kadar sinirlerimizi bozacak amac bu. Baris pinarinda ne kadar adi bir adam oldugunu gorduk. Acimadan 12-13 lere basmisti. Kendi Sirket degerini bilerek dusuren patrona ancak bir sey soylenirde simdi ceza almiyim. Simdi aciga satis yasak oldugu icin yemiyor tabi o sert hareketi yapmaya.
Şimdi küfür yazcam ceza yicem boşver şirket iflas etti kesin borsa çıkar çıkmaz borsa düşer en önde bune be ********
Karaktersiz kağıt...