Başlığa ait bilgiler
Bu başlığı şu anda 48 kişi okumaktadır. (9 üye ve 39 ziyaretçi)
mert45, alpaykaptan+, Ayasofya 2005+, bb79, Calibra, eagle2000, ilke63, raistlin39, sindoma53
Bugün nisbeten tenha :)
12279
Printable View
Başlığa ait bilgiler
Bu başlığı şu anda 48 kişi okumaktadır. (9 üye ve 39 ziyaretçi)
mert45, alpaykaptan+, Ayasofya 2005+, bb79, Calibra, eagle2000, ilke63, raistlin39, sindoma53
Bugün nisbeten tenha :)
12279
biraz biraz hisse bakıyorum...
0,44 cente gelirse düşünürüm...
şimdide söyliyeyim sonra demedi olmasın...
zamanında güzel para kazandırdı...
tepeyi baz alırsak %50 düşüş demek...
tl kısmını bilmem tl benim için sadece markette yemede içmede kullandıgım bişey...
https://i.hizliresim.com/4qn5hty.png
Memur-Sen: Maaş Artışları Enflasyon Karşısında Eriyor
Memur-Sen, ağustos ayı enflasyon rakamlarının kamu görevlileri ve emeklilerin maaşlarını erittiğini belirterek, "7. Dönem Toplu Sözleşmede yapılan hata, 8. Dönemde yapılmasın" çağrısı yaptı.
Bu kadar gündemin içinde bu .....
Nasıl utanmazliktir.
Kel enflasyon artışına kılıf arama derdine düşmüş geçici diyor eylül ayı enflasyonunu görünce bi yerleri tavana vuracak
15 gündür benzin zammını tutuyor. Defter kitap kırtasiye fiyatları uçmuş bimin a101 inadi çakma kıryasiye mallarına bakarak açıklayacakları enflasyon bile bu ay sağlam çıkacak
Eylülde öıkacak narencşye ürünlerine iyi baksın herkes şok olacak.
Bu ay kavun ayı fiyatlar hergün yukarı gidiyor.
Geçen ay aldığım köfte 600 den 720 ye çıkmış.
Kuzı pirzola antrikota bakmmıyorum bile
89 a aldığım yumuşatıcılar 2 ayda 129 avurmuş
Bu herifler nereden temizlik malzemesi fiyatı alıyorlar
Ayçicek yağının fiyatına bi bakın
Kelin suyu ısındı
gırmızı et fiyatları dünyada da artıya dayıcım.
https://www.thegrocer.co.uk/analysis...707962.article
Ver faizi dışardan dolar gelsin biriktir doları , yap içerde konfor için siyasi belirsizlik ,
bu şekilde ne ekonomi ne finansal sistem düzelir .
borsa dipten %15-20 çıkar kazandığını sanan dangalaklar gelir bize akıl verir , bilmez ona mal taşıttıklarını kazandığını söyleye bilmen için ya bu piyasayı trade edip tepeye yakın bölgelerden çıkıcan aşağıdan bir daha toplayacan , yada teraziye başka enstrüman koyacan ppf koy mevduatı koy geçen sene 2024 temmuz 2025 temmuz ne kazanmışın bakalım
öz hakiki riyıl has gerçek seansı başlatıyorum bozkurt dayu..
hazırmısın :oleyo:
:drunk:
https://i.hizliresim.com/jz41ehi.png
ykbnk çok oynadığım tahta açın elinizdeki banka tahtalarına bakın temmuzda geride kalmıştır neden çünkü , tvlerde faiz indirim sürecine girildi naraları atarken bankalarda satış yapan badem spor geride kalan diğer endeks tahtalarına geçti burada ince ince belirttik, bu işi fonlama ile yapıyorlar gelicekler aşağıdan yine bankaları koyacaklar zirvesini geçemedi ykbnk :)sonuç olarak dün gelen haber , bugun gelen veri hepsini biliyorlar bu net benim için bu kadar tesadüfler olmaz paranın döndüğü yerde
Tuiknverilerine bakıyorum ekmekde artış %8 demiş oysa ekmek birçok yerde 12 den 12.50 den 15 e çıktı. Simit 15 den 20 ye çıktı. Yani en az %30 ye çıkmış
Ayçiçek yağı listede gözükmüyor. Son 1 ayda ayçiçek yağında artış en az %25
Peynirde %2 kusur diyorlar
En az %5
et listede yok en az %5
Yumurta düşüyor dediler son 1 ayda 1 tl koydu üzerine listede yok
2x Temmuz 25 gibi XUSIN pozitif ayrışmaya başladı. Düşüşte de en az hasar o tarafta.
Artık mariana çukuru'nun dibine ulaşmış gibi :kmk:
Boşverin TÜİK'in peyniri kırtasiye malzemesini CHP'yi gidin bir abdest alın şükür namazı kılın daha ne istiyorsunuz az şükür az şükür
Aşiretler toplandı: 'Dinde yeri yok' diyerek ödemeyi reddetti
Ülkedeki ekonomik kriz, gelenekleri de etkiledi. Geçim sıkıntısı yaşayan vatandaşların sayısı artarken bazı bölgelerde yıllardır süren ve yüklü bir maddiyat gerektiren adetlerden de adım adım vazgeçiliyor. Bu kapsamda Kadim Aşiretler Federasyonu aldığı kararla gençlerin aile kurmasını kolaylaştırmak için aldığı kararı açıkladı.
Heee dinde yeri yok o zaman bu zamana kadar verilen başlık paralarını iade etsinler heee olurmu aşirolar
"
İstekli bir gönüllü arayan Meiwes, bir web sitesine reklam vermişti; gerçeklik ve hayal arasındaki farkın sorumluluğunu reddettiğini belirten, The Cannibal Cafe'ydi bu. Meiwes iletisine şöyle başlar: "Kesilip yenmek üzere 18-30 yaş arası iyi yapılı biri aranıyor."[2] İlanı yanıtlayan Bernd Jürgen Brandes oldu. Reklamı yanıtlayan birçok kişi sözünden döndü ama Meiwes onların iradesine karşıt bir zorlamada bulunmadı...
"
https://tr.wikipedia.org/wiki/Armin_Meiwes
Bu arada... Fazla "konu dışı" yaptık ama...:
Dünyada göçmenliğe ve göçmenlere karşı,
özellikle tecavüz başta olmak üzere işledikleri suçlar nedeniyle büyük bir tepki var...
Özellikle Elon MUSK bu konu hakkında neredeyse yüzlerce gönderi yaptı X üzerinden...
https://x.com/search?q=%E2%80%9C%40e...ed_query&f=top
EK: Tabii bu göçmenlerin büyük çoğunluğu Müslüman ülke kökenli olduğundan, alenen yükselen bir İslamofobi mevcut.
oha...
stekli bir gönüllü arayan Meiwes, bir web sitesine reklam vermişti; gerçeklik ve hayal arasındaki farkın sorumluluğunu reddettiğini belirten, The Cannibal Cafe'ydi bu. Meiwes iletisine şöyle başlar: "Kesilip yenmek üzere 18-30 yaş arası iyi yapılı biri aranıyor."[2] İlanı yanıtlayan Bernd Jürgen Brandes oldu. Reklamı yanıtlayan birçok kişi sözünden döndü ama Meiwes onların iradesine karşıt bir zorlamada bulunmadı.[3][4]
Yapılan iki video kaydından bilindiği üzere 9 Mart 2001 tarihinde Rotenburg'un küçük bir köyünde bulunan Meiwes'ın evinde bir araya geldiler. Armin Brandes'in penisini kesti ve Brandes ölmeden önce bunu beraber yemeyi denediler. Brandes, Meiwes'a penisini ısırıp koparması için ısrar etmişti ama bu işe yaramadı ve sonuçta, Meiwes Brandes'ın penisini vücudundan ayırmak için bir bıçak kullandı.[5] Anlaşılan Brandes, kendi penisini çiğ halde yemeye çalıştıysa da bunda epey zorlandı ve "çiğnediğini" bırakmak zorunda kaldı. Sonra Meiwes tuz, biber, şarap ve sarımsak ile tavada penisi kızarttı ama Brandes'in yağıyla tekrar kızarttığı penis fazla pişirildiği için yenemedi. Küçük parçalara doğradığı bu eti çanağa koyarak köpeğine verdi.
................
köpüşün heykeli.. göbekli tepeden veya kazık tepeden çıkarsa şaşırmam :oleyo:
:drunk:
bi penistir gidiyo .... :kahkah:
Şimdi hanım kuaförden geldi 2 ay önce 600 e boyattığı saçı 800 e boyatmış tuik nekadar artış yazmış acaba
kısavade hoş geldin
JPMorgan Eylül ayında Türkiye’de 200 baz puanlık faiz indirimi bekliyor; daha önce 300 baz puan öngörmüştü.
Hoş bulduk :hi:
Bu arada...
Z kuşağı kripto piyasası ile büyüdü, Alfa kuşağı ise dünya piyasalarının tümüne erişebilecek gibi görünüyor.
Daha da, eskiler hariç kimse bizim badem piyasasına para yatırmaz sanırım...
Ne dersin @Bear_Bull üstad?
https://i.ibb.co/gLbQMyyv/ops.jpg
EK: Görsel Midas uygulamasından.
Bakalım 17.30 dan sonra +18 çekimi olur mu.
indikatörler bayağı diplerde bu yüzden indir bindirle gidiyor