Biliyorum yine üzerime oynayıp topiği kapattırmaya zorluyorlar çünkü 27 senedir bitmediler bu mecrada aciz,bilgisiz,zavallı tipler.
Printable View
Biliyorum yine üzerime oynayıp topiği kapattırmaya zorluyorlar çünkü 27 senedir bitmediler bu mecrada aciz,bilgisiz,zavallı tipler.
#CDS ler 641 seviyesinde işlem görmekte...
iddia ediyorum 7 ziyaretçiden 1-2 si bu topaçlardan gözleri burada.:)
geçen yazdım neden üye olup nick alıp takip etmiyorsunuz kimler geldi kimler geçti görelim.
Bu başlığı şu anda 8 kişi okumaktadır. (1 üye ve 7 ziyaretçi)
Sayın sindoma diğer tarafıda okuyorum. Maalesef sizin verdiğiniz bilgiler bizlere yol gösterdiği için bu kişiler bundan rahatsızlık duyuyor. Bazıları gerçekten insanların gelişimini istemiyor. İstedikleri gibi at koşturabilmek için. Siz ise tekerlerine çomak sokuyorsunuz. Benim gördüğüm bu. Bilgilendirmeler için teşekkürler.
Saygılar
Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
pıst 100 de günlükte 2005 üzerine atamadığı sürece 1950 hedefli formasyon oluşty.
CDS uçtu, dövizi tutmak için çaba hat safhada. Bir yandan borsayı tutmaya çalışıyor.
Endeksin şu an burada durması mucize. Bu kadar kırılgan bir ekonomide bence müthiş tutuyorlar. Ama teker çok yalpalıyor.
Dün Ereğli , bugün Kardemir de zirve yapıp aşağı aldı.
Elde biraz Enka ile izlemedeyim. Onu da savaş sonuna kadar ufak ufak alıp kenara atacam kademelerden.