Son 2 günlük paylaşımlar ders niteliğinde olmuş...
Printable View
Son 2 günlük paylaşımlar ders niteliğinde olmuş...
O sok otur diyen arkadas
Kizma terbiuesizlik yapma
Hic tanimidaginiz bir Adam size alin dedi
Diye hisse alip zarar ediyorsaniz haketmissiniz zaten
Suc oldugunu bile bile hemde
Bu forumda benim gozumde bitmistir
Alinti yapip cvp yazmayin
Kufur bile etseniz cvp yaZmam
Dogru soyleni dokuz koyden kovarlar
para zarar kar bunlar fani işler..tabiki herkes kazanmak ister..ama burası borsa herkes bunun bilincinde..forumda tek takip ettiğimde sacro hoca..emin ve net..ne soylediğini biliyor..yoksa masallah herkes teknik analizci..bir kaç iyi niyetli arkadas daha var goodbye yada laguna sayabilirim..bunlar aklıma gelenler..yazzım karakterinden niyetlerinin çok iyi olduğunu çözebiliyorum..gelelim öbür türlü paylaşımlara
üstteki sarı çizgiye dikkat
kenardaki sarı kulot pembeyi geçerse uçar
ben bilmem dedem bilir..ben çizgilerimi çizdim..yok toboyu gördüm..bir kaç da devrik cumle..gizem al sana teknikçi..
sonrada analizlerden bir ikisi tutunca a bak ben bunu 2 ay once paylaşmıştım...aynen dediğim gibi çizgileri takip eden kazandı gibi saçmalıklar..bazı arkadaşlarda bunlara prim veriyor..
sacro hoca gibi net olabiliyor musunuz..yok..sacro hocam goodbye laguna gibi iyi niyetli insanların önerileri paylaşımları ufuk açıcı..ego tatmin edici değil..egosu olan facebookta twitterda takılsın..hocam devam sonuna kadar..
Vallahi içim çok rahat, ufak tefek düşüşler hiç önemli değil, BORSA' nın B sini bilmeden yatırım yapanlar burada ahkam kesmesin. Sacro hoca gayet bilgilendirmelerini yaptı, bende de bir sürü YUNSA var hiç umursamıyorum bile ENDEKS oyunları her zaman olur, panik yapıp satmak zaten küçük yatırımcının hep yaptığı hata.
Y T D falan filan artık her neyse tavsiye filan değil...
yazma zaten herhangi bir cevap terbiyesiz herif, zarar edenler olabilir ve sen dalga geçer gibi konuşuyorsun. tarzın bozuk, sıkıntılı birisin belli. bu arada merak edenlere ben zarar etmedim ve aksine borsaya girdiğimden beri olan tüm zararımı çıkardım, hem de sadece yunsa alıp satarak. sacro ya sonsuz teşekkürler.