-
İyi geceler burda yeniyim ama az az alıyorum bu enerji işini ciddiye alıyorum şirket bence agresif büyümek istiyor belki enerji ile kalmaz ilerde holding oluşumu da olabilir sermaye konusu geçen gün enerji şirketini aldığı fiyatı ve şu anki sermaye karşılaştırınca aklıma geldi burda paylaştım hatta ben bedelli yaparlarsa çok iyi olur dedim bi arkadaş kasada birikmiş para var kanunen bedelli yapamaz dedi ama şimdi hem bedelli hem bedelsiz aynı anda yapılabiliyor
asus di-ye nane bi tabletten yazıldı
-
KUTPO çok canımızı sıkıyor fakat buna katlanmak zorundayız. Piyasa şartları da bozulmaya başladı. Borsa satış baskısın da. KUTPO da buna eşlik ediyor. Bunun nereye kadar süreceğine tahta sahibi karar verecek. Çok aşağılara sarkıtarak malını kaptıracağını zannetmiyorum. Derdi milletin 7-8 TL üstü maliyetlileri dökmek. Sonrasında sazı eline alacak..
-
4,x rakamlara düşer diye ben bugün sattım. Hatta dün satmadigima da pişman oldum. Zarar var ama endex toplarken diğerlerinden çıkartırım inşallah
SM-C7000 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
-
Aşağıya geldikçe ort yı düşürürüm bu enerji işi boş iş değil uzun vadede iyi şeyler olacak kanımca
-
-
KUTPO kötü günlerin sağlam hissedir.
-
KUTPO kötü günlerin sağlam hissesidir.
-
KUTPO kötü günlerin sağlam hissesidir.