Gönderiyi öne alalım belki okumayan görmeyen vardır..
Ben bir defada 20 lira alıp oyunu bitirmek istemiyorum.. Günlük 5 lira ile devamlılk peşindeyim
Printable View
Hiç kimse tüm işlemlerinde yüzde 100 başarılı olamaz .. Her gün kazanamazsın mutlaka kazandıgın ve kaybettiğin gün vardır..
Ama söyle sabit kontrat 10 işlem 7 başarılı 3 başarısız net 4 işlem kar benim için ideal.. Yada aylık yüzde 10 başarıdır.. En az aylık yüzde 5 net kar olması lazım... bakış açım böyle.. Bunu da yazayım büyük para ile bunu yapmak zordur... Çünkü her kademede 100 kontrat alıcı bulmak yada satıcı bulmak bezen imkansız oluyor..Bazen 100 tane alsan yada satsan 5 -6 kademe birden oynuyor bazende 300 tane alsan kademe yerinden oynamıyor... Ama her kademeye 1-10 arası alıcı satıcı bulmak kolay
Endindiğim tecrubeler neticesinde ana param belli 1000 lira param 1002 olunca 2 lirayı cekiyorum.. 1000 lira ile devam..
Yakında ise yeni sistemin param 1002 olunca 1 liraya spotta hisseye yatıracagım alıp unutacagım sekilde geri kalan 1 lirayı alıp yiyecegim 1000 işlem yapmaya devam edeceğim..
Tecrübeden bahsetmişken Zülfü Hoca benim söyleyeceğim de şudur;
Kendini tek yöne şartlamak büyük sıkıntıdır , çünkü bir türlü oyuna giremezsin ve aradan girdiğin her oyunda çarpılırsın...
Birde bu işte senkron çok önemlidir, üst üste bir kaç kayıpta mutlak bir süre beklemek gerekir...
Çünkü; yanlış atılan ilk adımlar sonrasında kaybetmenin stresi ve bir sonraki seferde kazanmanın ( hatta kaybettiklerinle beraber daha fazla kazanma ) zorunluluğu daha fazla hata doğurur... mutlak bir tur mola vermek gerekir...
Ve ne olursa olsun stop...
Kaldıraçlı piyasada biranda sıfırlanırsın...
Daha önce de dediğim gibi bir sistem ve plan dahilinde aslında rahatça idare edilebilecek bir mecradır Viop...
Bu vesileyse herkese başarılar...
İstersen piyasa yapıcısı sen ol Asla ve Asla full poza girme
Yorumları alalımEk 23744
MI 6 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.