-
Bizim tuvalet kağıdı bildiğimiz gibi. Eserinle gurur duy yönetim...
Adamlar buna ticaret diyor, ben hırsızlık. Emsalleri 4 hanelerde, bu ilk 4 hanelerin 1/4 ünde. Ederiniz bu kadar demek ki!
AL/SAT/TUT TAVSİYESİ DEĞİLDİR. YATIRIM DANIŞMANINIZA BAŞVURMADAN BURADAKİ FİKİRLER İLE İŞLEM YAPMAYINIZ...
-
Elimdekini bu fiyattan satmaktansa silerim .....
-
buradaki yazarların çoğu bildiğim gördüğüm kadarıyla bu işi temelinden tekniğine bir şekilde bilen insanlar ben son 3 aylık hareketleri mantık çerçevesinde bir yere koyamıyorum çoğumuzun öfkeli yazıları bundan kaynaklanıyor konu para kazanmaktan geçti en azından ben öyleyim çoğu zaman sattığım her malı daha aşağıdan alabileceğimi bildiğim için hiç sıkıntı yaşamadım maliyet yok denecek kadar az bu olay beni memnun etmiyor aksine daha fazla öfkeleniyorum mesele artık para değil yıllarca verdiğimiz emeği bir şekilde sömürdüler diğer emsal şirketlere karşı sürekli yenilgi yaşadık 30-60 bandında hareket ettiğimiz yıllarda da aynı şeyleri yazıyordu insanlar çözümü zaten çoğumuz biliyoruz fakat maalesef borsanın en lanet yönetimi ve speği tarafından yönetilen şirketin sayfası burası iyi şeyler yazmak isterdik fakat olmuyor genel kurul yaklaşıyor hareket olur mu olabilir ama genel kuruldan çıkacak karar yatırımcıyı sevindirecek bir karar olacağını sanmam inşallah ben yanılırım fakat bunların yatırımcıya olan bu düşmanlığı bize öyle kolay kolay para kazandırmayacak gibi umarım bunca yıl gösterdiğimiz sabrın mükafatını alırız herkese iyi seanslar
-
yeni bir terim öğrendim enflasyonist ürpertici bir terim fakat herkesin bildiği üzere gıdadan turizme inşaattan sanayiye hayatın her alanında ciddi pahalılık var bu pahalılıkla bu şirketin hisse fiyatını kıyaslamaya kalkarsak nasıl bir rezaletin içinde olduğumuzu tahmin etmek çok da zor olmaz hani bir söz var müslümana gavur eziyeti diye maalesef tam anlamıyla bunu yaşıyoruz
-
tahtada ne tekniğin ne temelin bir anlamı kalmadı kendileri gibi kağıdında haysiyetini bitirdiler piyasada yabancı da olmayınca küçük yatırımcıyı soymak için elinden gelen her türlü hileyi yapıyorlar
-
Bu sessizlik klasik alcar umursamazlığını geçti artık devasa şirketlerin bilançosu gelirken cücük kadar şirketin bilancosu neden hep sona kalır sorsanız yatırımcıyı korumak için alınan karar derler ama bence tek amaçları spekülatörün arzularını yerine getirmek. Sendika haberi, satılan fabrikanın geliri ile alakalı bilgilendirme bilanço, bağımsız denetleme kurumu kapı gibi haberler bunlardan bir tanesini gören var mı 1,5 milyon lotluk şirket 50 fk emsallerini anlatmaya gerek yok fabrikanın satışından elde edilen gelir ve şirketin faaliyetlerinden elde edilen geliri hesaplarsak fk nereye düşer az çok biliyoruz kur bazında baksak durum ayrı bir rezalet arazi ve taşınmazlarını hesaplasak şuan ki rakamın komik olduğunu da biliyoruz peki hangisi işe yarıyor bu soysuzlar kafaya koymuş yatırımcıya düşmanlığı
-
Bu hisse adama kafayı bozdurtur gercekten,bi savas çığlıkları eksikti,tabana yapışır artikkkk,hic moralim umudum kalmadı bu hisseden
-
yazılarda silinirmiş hiç yazmasan silmek zorunda kalmazdın yazık neyse konumuza dönelim tabanın bozacağı belliydi zaten her olayda olduğu gibi tahtaya sahip çıkan yok bunu bir kez daha gördük bir kaç gündür kap gelmemesine sitem ediyordum fakat bugünden sonra gelecek kaplar umarım hızlı toparlanmamıza yardımcı olur inşallah sabrın sonu selamet olur
yatırım tavsiyesi değildir