flata geçtim. sanki shortçu topluyor gibi geldi. az bekleyelim bakalım.
Printable View
flata geçtim. sanki shortçu topluyor gibi geldi. az bekleyelim bakalım.
SASA'nın şuan ki piyasa değeri PETKİM'in 2 KATI ve Sise Cam'ın 3 milyar kadar üstünde... Hatta neredeyse TTKOM değerinde...
AMA ADAM NE DİYOR SASA'NIN DÜŞMESİNE? ;
"KY NİN DANGALAKLIĞI, BEN SİLKELENMEDİM"...
Ha sanmayın ki Petkim ve Sise fiyatları ölü. Pahalı değiller amma kağıtlar tarihi zirvelerde geziyorlar...
xu30 hafta içi o kadar yukarı zorlamasına rağmen 1,650 seviyesi üzerinde pek kalamadı. yarın haftalık kapanış büyük ihtimalle shortçular lehine olacak.
ytd
GameStop çılgınlığı güç kaybederken, piyasalarda uzun süredir dikkat çeken halka arz patlaması yeniden yükseliyor
Ödeme alt yapısı olarak Ripple Bitcoin'den çok daha avantajlı ve kullanılabilir. Ödeme konusunda Bitcoinden daha avantajlı - hızlı Ripple gibi onlarca coin alternatifi var. İşin teknik boyutunu detaylıca araştırınca BTC konusunda yapılan zoraki dayatmayı ve altının boş olduğunu anlıyorsunuz. Özet geç diyenler için;
Kripto para ve blokzincir teknolojisi geleceğimiz olacak. Ancak bu gelecekte BTC'nin yer ya çok az olur ya da hiç olmaz.
sasa...iktidarın yeni zenginlerinden...sırf şu çakal tayfa yüzünden iktidarın değişmesini canı gönülden istiyorum....o zaman göreceğim ben bu yeni zenginleri...şimdi devir bal tutan parmağını yalar devri...ama 2023 e kim öle kim kala.
bir de uzmanlar var...10 fk lı ilaç sektöründe her yıl ciro-favök büyümesi %30-40, karlılık gayet iyi...buna pahalı der...ama sasa ya bir türlü pahalı dyemez..yatırımları varmış, beklentileri varmış..iyi de şu fk 50 nin altına hiç inmiyor ki, pd/dd hep 10...normalde yatırımlar devreye girip, cirolar arttıkça rasyoların normalleşmesi beklenir.
adamlar o kadar aç ki, 50 altında fk ya bile göz yummuyorlar....hatta 20 tl den hisse geri alabiliriz demişti sasa...sanki hava yolu, çok satış yedi, çok ucuz kaldı da geri alım açıklıyor..hepsi hikaye..zaten piyasasdaki malın %90 ı eş dost, ve yancı, mamayı alan aracı kurumlarda.
Evet arkadaşlar SASA dirençleri veriyorum...
31.00 direnç,
Onun üzerinde 31.01 var, onun üzerinde 31.02 var, onun üzerinde, 31.03 var, ondan sonra 31.04-05-06-07, ama bunlar direnç değil normal kademe...
Bu tarz yorum atanlara hasta oluyorum...:)
Şaka şaka 31.00 da direnç falan değil...