Erdoğan'ın saat 15:00'te Bilim Kurulu üyeleriyle Külliye'de açıklama yapması bekleniyor
Printable View
Erdoğan'ın saat 15:00'te Bilim Kurulu üyeleriyle Külliye'de açıklama yapması bekleniyor
Kılıçdaroğlu : Bugün farklı bir konuşmayla karşınızdayım. Karanlığa mahkum edilen bir ülke istemiyorum. Yazdığım konuşmayı bir kenara bırakıyorum, çok öfkeliyim.
Kılıçdaroğlu : Erdoğan ! Evsiz, yurtsuz, elektriksiz, aç bıraktığın bebeklerin ağladığını duyuyor musun, ben o bebeklerin ağlamalarından gece uyuyamıyorum.
Kılıçdaroğlu: Yol arkadaşlarıma sesleniyorum, size de bir çift lafım var. Bu engereklerle çatışma ne kadar sert olursa zafer de o kadar yakın olacak. Ya bana katılın ya da şimdi, şu anda yolumdan çekilin
Kılıçdaroğlu ::"Vatanı satanlar ile kavga edeceğim.Yargıyı siyasetin eline verenlerle kavga edeceğiz.Çetelere boyun eğenler ile kavga edeceğim. Söz veriyorum pes etmeyeceğim,durmayacağım.Kötülüğe ses çıkarmayanlar için bu hale gedik.Ama ben asla vazgeçemeyeceğim."
Prof Dr Mehmet Ceyhan : Anlaşılan maske kullanımı ve diğer tedbirler kalkacak , lakin bunu bir kutlamayla açıklamayı anlamıyorum .
Erdoğan(Bilim kurulu üyelerini kabulünde ) : Ülkemizi bu sancılı ve sarsıntılı dönemden çıkararak milletinize karşı sorumluluğumuzu yerine getirmenin huzuru içerisindeyiz
Erdoğan : Erdoğan: Türkiye koronavirüs döneminde sağlık alt yapısı ile süreci en rahat şekilde atlatan ülkelerden biri olmuştur. Sağlık çalışanlarımız elinden gelen her şeyi yapmıştır.
Erdoğan : Bilim kurulu olağanüstü bir durum olmadıkça tekrardan toplanmayacak
Erdoğan : Kapalı mekanlarda maske zorunluluğu kaldırılmıştır , bir süre daha toplu taşıma ve sağlık kurumlarında maske uygulaması devam edecektir
Milli Eğitim Bakanı Mahmut Özer: Yarından itibaren öğretmen ve öğrenciler maske takmayacak