Google bakmayı biliyordur herhalde.:oleyo:
Printable View
Neden 7.25 olsun ki.Bence -15 filan yapalim.Daha önceki pozitif faizler ile girdiğimiz gunahlara kefaret olsun.O zaman oyum mevcut iktidara yoksa sana buna mi kaldi bu iş NAS var NAS.Redmi Note 9 Pro cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Önce Ağustos ayında ithalat ve ihracat farkı daha da açılacak gözüküyor sonrada gelecek olan diğer aylarda.(Temmuz ayı 1.02 civarı kapanmıştı)
Bu akşam 0.99 lara kadar indi parite.
0.66 ya kadar yolu var zaman içinde Avrupa da her şey üst üste ters gitmeye başlar ise.
Doların aynı zamanda bir değer hedefide British Pound 1/1 eşitlik için.
Daha önce de yazdığım gibi şimdi 2000 yılına geri döndük...Hem yurtdışı ona çok benziyor hem dxy hemde bizim iç piyasa....Baskılanan şey max 1 yıl içinde patlar diye düşünüyorum....Patladığı zamanda 2001 i tekrar yaşamış olacağız....
Ben de uçak korkusu var Adana istanbul hep arabayla yolculuk.... arabada ufak ama yakıyor... buna benzer fişler bendede birikti..
Geçen 12 ay içinde 7 küsür 14 küsür ve 21 küsür litre /tl ödeyerek geldim...seviyorum ülkemi herkese nasip olmaz böyle faturalar ....adını(nikini) da o yüzden pisyedili01 mi koydun abi diye dalga geçiyorlar amcaoğulları 7,14,21 7 nin katlarıymış da. matrak adamlar .Bizim benzin yaş onların tuz kuru tabi,geçin dalganızı:).
y.t.d.
600-700 Km.de aşırı hız yapmam, yoksa 400-500 km.de de biter, bu benzini yakarım.:agla:
İroni yaparken altına not düşelim daha anlaşılır olur. Yoksa ülkede ironi yapmadan ironik yaşayan bir kitle var.