Tahta yapıcı iyi kandiller [emoji120]
CPH1931 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Printable View
Tahta yapıcı iyi kandiller [emoji120]
-1 civarı bekliyordum, endeks bozunca -3 ü yapıştırdı. 1-2 puanın lafı yok tahtacıyla aramızda, benim grafiğe göre halen problem yok. Dik bir bar bekliyordum bu hafta ama zor olacak sanki. İşmende problem yok da endeks bugün tatsız oldu. İlk denemede eski zirveyi kırmasını beklemiyordum ama eksiye dönüş de beklemiyordum. Bir sonraki denemede yaparız break outu endekste; işmenin de oralarda hareket edeceğini düşünüyorum.
Bofa endekste kısa poz kapatıyor...7800 kontrat sadece bugün kapatmış...Arada satışı abartabilir bu ara..Öyle olunca da her hisseye etkisi oluyor...Ama kısa pozları azaltınca yukarı hareket daha kolay olacak...O kısa pozda oldukça demokles in kılıcı endeks üzerinde sallanıyor....
Endekste 2 li tepe gösterip kısa pozcu toplar bunlar...Ondan sonra gene short squeeze.....
Okuyorsundur,vadeli topiğinde de uyarıyorum ama adamlar koca rallide bırak para kazanmayı, short short diye şortlarına kadar bıraktılar aylardır....
İsmen akmaz kokmaz...Borsada bu ortam devam ettikçe para basar... Hisse fiyatları arttıkça komisyonlarda artıyor. İşlem yapan sayısı artıyor..Güzel iş vallahi.....
Süper işi var işmenin, hikaye arıyor ya millet; insanların umudundan büyük hikaye mi var? Hayal kuran herkes borsada. Ulaşılamayacak hedefler yüzünden sayı daha da artmak zorunda her geçen gün. Finansal piyasalar doğru argümanlarla desteklenirse muazzam bir fırsat eşitliği sağlıyor aslında küçük yatırımcıya; bunun farkına varamadı çoğunluk henüz.
Kap haberlerinde hergun varant işlemleri ile ilgili bilgilendirme var.Piyasa yapıcı olarak bayağı güçlü bu konuda.Buda ayrı bir gelir kalemi degilmi?