Borsa dünyasında en zararlı ve en anlamsız laflardan biridir bu. KYler bu lafı çok sever. KYlerin sevdiği ve uyguladığı her şeyden uzak durmak icap eder.
Printable View
Grup veya çoğunluk olarak KYlerin beklentleri ve stratejileri ne ise onların tersini uygulayacaksınız. Akıllı borsacılar böyle yapar. Çünkü borsadaki katılımcıların arasında en çömezi, en cahili, gerçeklerden en çok soyutlanmış olanı, en tecrübesizi, en bilinçsizi KYlerdir. Bu kadar açık ve net.
Bence yanlış düşünuyorsun TH , sende gördüğüm bir kağıtta hareketsiz çok uzun süre bekliyorsun 4 ay'dır ykb'desin bütün riski taşıyorsun , al-sat da yapmıyorsun anladigim kadariyla sen bu kadar beklerken en az 3-4 defa geri geldi kağıt ben bunlarin 2'sini yakaladım ki sen benden 10 kat daha borsacisin sende yakalardın istesen , mesela buralarda mali verip asağıdan yerine koysan şu an zaten ykb'deki satış hedefini yakalamıştın (kar cebe yakışır) dediğime en güzel örnek mesela bu , ben demiyorum ki enflasyonist ortamda mal boşalt tl'de bekle ama faizler hala çok yuksek faiz indirimi olucak evet ama kaç olucak soliyim mi faiz 47.5 dan 45'e gelicek , sonucta inmiş faiz rakamımız 45!!!(hala çok yükseekk) , yani bişeyin uçucak kaçacak hali yok şu ortamda bence yavaştan bi satış yap hala kar'dayken geri gelirse yerine koyarsın gelmedi mi geri yolu açık olsun dersin elbet fırsat verir yani borsa'da fırsatlar bitmez hele faizler hala bu seviyedeyken , seni sevdiğimden yaziyorum yanlış anlama
Biri forumun ismini değiştirsin , TH ile ölüm sessizliği 🤪
Bugün GARAN bilanço gelecek. 4. çeyrek net karı 27 milyar TL civarı olacak. 2024 Yılı net karı ise 100 milyar TL. Muhteşem rakam.
KCHOL bütün piyasayı bozuyor. Yabancı satışı var. Ama satışların tükenmesi artık an meselesi.
Momentumun yukarı yönde tesisi için 100 endeksin 10250 üzerinde arka arkaya 2 gün kapanış yapması lazım. Günlük işjem hacmi de asgari 120 milyar TL olarak gerçekleşecek.
KCHOL 200 ün üzerine atabilirse 11250 deki nominal tarihi zirveyi problemsiz aşarız.