Dün piyasalar kapalı olunca bugün sanki pazartesi günü gibi geliyor.
Bu arada herkese geçmiş olsun İstanbul dün sallanınca tekrardan deprem gündeme geldi.
Dün piyasalar kapalı olunca bugün sanki pazartesi günü gibi geliyor.
Bu arada herkese geçmiş olsun İstanbul dün sallanınca tekrardan deprem gündeme geldi.
Canı kaymak isteyen cebinde manda taşır.
https://youtu.be/ImefrnFn8fk?si=sVLtzLVNdowanaym
Tek başına TEK abimiz vardı, uzun zamandır uğramıyor, ne güzel şiirler yazardı, umut dolu heyecanlı ve 1 o kadar hüzünlü...
İnsan bazan okulda yediği dayağı, harala gürele kavgayı özler ya, yıllar geçsede o okuduğun okul binası yerinde mi diye 1 bakarsın, geçmişe bir özlem her zaman vardır.
Hani derler ya,
Ahhh o eski bayramlar. Nerdeeee
Bir anı ve birde şiirini paylaşayım belki kulağını çınlatırız, selam vermek için uğrar, kimbilir. :)
Birinde bir büyüğümüzle yemek yiyoruz. "Utanma, ye TEK!" dedi. "Yok abi, dedim, niye utanayım, yiyorum ya işte." "Utanmıyor musun?" dedi. "Yok abi." dedim. "Sen utanmaz mısın?" dedi.
NEDENİNİZ VAR
İnsanın kendine geç kalması diye bir olgu yoktur hayatta
Madem gördünüz perdenizden sızan sabah aydınlığını
Pencerenizi açıp yeni güne katılmak için çok nedeniniz var
Ölümünüzden çok yaşar umut içinizde daima kıpır kıpırdır
Madem gördünüz üstünüzde gecenin yakamozlanışını
Başınızı kaldırıp yıldızlara bakmak için çok nedeniniz var
Yakışıklı bahar günleri yerini kışa bırakır hayat böyle
Madem gördünüz başınızın üstünde toplaşan bulutları
Göğsünüzü açıp yağmurlarla yağmak için çok nedeniniz var
Tüm dünya borsa tradecileri, analistleri hayretler içinde ons nasıl olur da çöker diye şaşkınlıklarını gizleyemiyor.
Hadi ya olur mu mimkin değil diyenler ons 3300 desteği tutsun diye duaya başladılar bile, korkmayın lem fazla zopalamıycam, 3bin altına daldırıp çıkarcam :he:
Neden sepete yılanoğlusunu ekledin diye soran olursa, son tahlilde herkesin beklentisi döviz yükselsin istek ve arzusu neticesiyle
Bizim millette 1 tuhaf, neden parasının değeri düşsün ister, anlamıyorum