Tebrik ederim :bravo:
Printable View
İttifak işlemlerinden dolayı Barış Seyhan'a ceza
PİYASA - 06 Aralık 2017, 18:48
SPK, ITTFH pay piyasasındaki usulsüz işlemleri sebebiyle Barış Seyhan'ı 145 bin 548 lira idari para cezasına çarptırdı
Sermaye Piyasası Kurulu (SPK), İttifak Holding (ITTFH) pay piyasasında gerçekleştirilen işlemler ile ilgili olarak gerçekleştirdiği inceleme sonucunda bir kişiye idari para cezası uygulanmasına karar verdi.
SPK bülteninde konu ile ilgili yer alan bilgilere göre, ITTFH pay piyasasının arz ve talebi ile fiyatı hakkında yanıltıcı izlenim uyandırmak sebebiyle Barış Seyhan, 145.548 lira idari para cezasına çarptırıldı.
2 hafta önce ne demistik...:)...Hasim ile kasik degistirenlerden uzak durmak laziiim...:)
beni bu hafta çok uğraştırmıştın sonunda deydı herşeyde bir hayır vardır.
başta guneysu'ya teşekkürler .
sana da tebrikler:bravo:
1 dişin vardı şimdi oldu 7 diş kıymetini bil foruma katkıda bulun. :ok:
http://www.hisse.net/topluluk/showth...42#post1335642
Dereceye giren arkadaslari tebrik ederim :bravo:
Benim yatirim pusulam sasirmis :kahkah:
7 yil önce birde bana dek geldi öyle birisi, hatta dogum tarihi ili bile ayniymis ve araniyormus. Yurda giriste memur bey pasaportu alir almaz kayboldu ortaliktan, 1 saat sonra döndügünde Anne Baba adindan yirttin hadi gecmis olsun dedi...:)
2 hafta sonra yine ayni hava alanindan cikis yaparken yine pasaportu verdigimde memur yine ayaklandi, gidecegi an daha hala yakalayamadinizmi o sahisi deyince dondu kaldi, nerden biliyon hemserim demesinmi? Nerden bilecegim 2 hafta öncede 1 saat beklettiniz beni , simdide öyle yaparsaniz ucagimi kaciririm ve bilet parami ödersiniz dedim...:)