Ajanmışım, ittifak kurmuşum, millete mal aldırmaya çalışıyormuşum.
Ayaklı yalan makinası resmen.
Printable View
Ajanmışım, ittifak kurmuşum, millete mal aldırmaya çalışıyormuşum.
Ayaklı yalan makinası resmen.
Sayın cefaks bi alan-satan koyar mısınız. Ortalık laf kalabalığı doldu konu değişsin :)
Gördüğüm odur ki trnsk karakter değiştirio ya da öyle gözüküo. Sivri testere dişi tepesi yerine yumuşamali tepe yapacak gibi. Kapanışta belli olur. Eğer öyle olursa bence bu iyiye isaret
Arkadaş sen hep böyle zamanlarda çıkıyor senin hissen varmı yoksa öyle boş boş konusuyon
Allahım, Allahım. Analize bakın dostlar.
Trnsk karakter değiştiriyor ya da öyle görünüyor
Sivri testere dişi tepesi yerine yumuşamalı tepe yapacak GİBİ
Eğer öyle olursa bence bu iyiye isaret
Aklı başında biri bu yorumlara bakarak ne alır ne satar. Benden söylemesi.
O kadar zamandır grafik okur, formasyon incelerim "testere dişi tepesi yerine yumuşamalı tepe yapacak gibi"
kadar komik bir analiz ne gördüm ne de duydum.
Bakın dostlar,
40 dan 53 e gelen hareketin fibonacci düzeltmeleri sırasıyla,
50, 48 ve 46. Buradan tepki bekliyorum. Fibonacci üst kademe ise 61 o da çağrı fiyatına denk geliyor.
Arzu eden çizip bakabilir.
Ve ben mesajı yazarken 48 :)
https://tr.tradingview.com/x/aC0No98i/
Şöyle göstereyim.
Biz de yalan da yok hilaf da yok. Var olanı görür ve gördüğümüzü söyleriz. Öyle içi boş haybeden laf duyamazsınız benden.
Kap'a haber düştü diye bu cuma bülten de çıkacağız garantisi yok. Ki muhtemelen çıkmayacağız. Önümüzdeki hafta referandum öncesi (bi ihtimal sonrası ama düşük) haber gelecektir. Olumlu olumsuz ben bilmem.
Ama o zamana kadar işte teknik taktik oyalayacak bir şekilde. Görünen bu şekilde. Varsa başka görüşü olan destekleriyle yazsın bilgilenelim.
Zaten kimse bana göre alıp satmasın die uğraşıyoz. Senin gibi musteri toplama derdinde değiliz. Göremezsiniz anlatamazsin tabi sen ezber kafa analizcisin. Keşifleri ne alican. Bak msu cugun gelmiş birbirinizi eyleyın artık. Msu sen hala kağıtta olup olmadığımi anlamadın dimi. Arkadaş biz kimlere deha sergilemeye çalışıöz yaa. Kardeş ben acundan beri kaattayim. Sadece sizin gibi boş boş beklemem. Girer çıkar alır maliyet düşürür satar az kar yapar tekrar girer.. derken bu ipnetorlarin soktuğu kazığı azaltır im
Tüm bu analizlerin ayrıca bir haber vs. gelmesi halinde anlamı kalmaz. Para tekniği bozar biliyorsunuz.
Sen çok bilseydin o kuleyi yemezdin. Otur yerine sıfır!
Öyle cahilsin ki vatandaş. SPK bülteni bekilo kardes önce spk ya başvurduk die kap a dusurmeleri lazım bu 1. Ki onun için şu 7.3 milyon mu ne var ya o u yatırıp başvurmaları lazım. Senin manava hal pazarına benzemiyor bura. 2.si spk nin başvuru kabul edildi die blutende yayınlama si lazım. Kapış?
Biz ne dedik kabzımal efendi.
"Kap'a haber düştü diye bu cuma bülten de çıkacağız garantisi yok."
Sen Acun sonrası buraya gelip bilgiclik taşlama Bak bura senin yerin değil. Bura kule yi yiyenlerin yeri. Sen yedim derdi desin
Yedirme derdindesin
Evet ben sana yedirme derdindeyim.
Laflarını!
airforce bu vatandaş herkesi kendi gibi gördüğü için cahil diyor. Laf kalabalığı yaparak buralardan ne toplarsam kar diye bakıyor. Kendi dedi satmış geri gelmiş. 62 gördü ya gözler faltaşı gibi açıldı tabi.
Satar gelirim tabi günah mi. Yasak mı. Bu şirket spk ya başvuracak da kap a düşürüp bunu fırsat olarak kullanmiyacak sa mor fetus cuma heyecanla bülteni tıklayıp o başta ki başvurular kısmına bacak sonra ben bildim bak cumaya yetişmedi diyecek. Hacı ne bu cuması. SPK başvuru kabulü en az 2 hafta ki bunlar başvurun kap a dlatir merak etmeyin. Ha şunu doom bence kesin o milyonlar hazır başvuru da olacak amma
Teneke surat'a lafını verince nasıl da kıvırıyor. Aşağıdan al hadi birazda yandan oh oh kıvır salla. Unutma ne kadar sallarsan salla bu KY akıllandı sana mal kaptırmaz.
Velakin kimsenin bilmediği ve tüm dehama rağmen benim bile zorlandığım konu şu. . Ozaman kadar kaç desteğe dışı yiyeceğiz. Ya da kuleyi dikerken la bu testere dışına döndü dediğimiz anda mi haber düşecek. Bu durumda en iyisi sizin gibi boş boş bekleyip testere dişlerini kaçırmak. Ama aksiyon lazım heyecan lazım be hacılar
Mor fetus sen sayiklamaya devam et teneke Trompetin çubuğu yeterli mi senin için .. yanlış anlama yoksa saksafon gitar falan mı getiririm sesin çok çıksın die mikrofon mu istersin die soruom. Bu şimdi şikayet basacak. Hisse net lütfen onun yazdıklarıma da bakın biz basmiosak aha olmadigimizdan şikayet sevmedigimizden
Cumadan cumayadan sonra. Hacı hocaya döndük. Bir de iftirayı bırakırsan çirkin ördek yavruluğundan kurtulursun.
Küfürden hakaretden ağzın lağım çukuruna dönmüş bizi de kendine benzetmeden defol git burdan. Geldiğin gün hisse düşüyor uğursuz.
Beyler sakin lütfen.
Az önce yedirirken sen çok efendiydin dimi
Sen adamsan sana attığım mesaj duruo cesaret edip bi harf yaz
Sen pislik yapmadan ben sana bir şey yazmam. Dön geriye bak yazdıklarına. Utanmadan bir de efendilik taslama. Çirkeflikte üstüne yok.
Ozaman sana telimi vercam hesaplaşmaya. Şu adi lafını açıklatcam sana
Efendi değilim. Oyle iddiam da yok.Sen yaz bana bi harf yaz kolenn olcam
Benim kapalı kapılar ardında seninle konuşacak lafım yok. Erkeklik taslama bana bir de. Cesaretmiş.
Lütfen gidermisin sahamizdan bende ağzımı bozacak arkadaş biz can derdindeyiz sen laf peşinde
Nerden senin Şahan oluomus bi anlat bakalım. Ağzını bozacaksin öyle mi. Şikayet e basmam korkma gel özelden Boz bekliom