Dostum trabzonsporada yazi yazda maci kazanmasin en buyuk gazi o veriyor trabzonspor en buyuk gazci ozaman ytdddd hahahahaha
Printable View
Dostum trabzonsporada yazi yazda maci kazanmasin en buyuk gazi o veriyor trabzonspor en buyuk gazci ozaman ytdddd hahahahaha
31.08 17 de açıklanan kap raporuna göre 170 milyon tl azalma var.
ilginç ama çok ilginç!!.sosa-kucka-burak-hubocan-volkan şen alındığı halde
kim karşıladı bu düşüşü?
https://i.hizliresim.com/0GMBLL.png
Trabzonspor'da yarın yapılacak olağan mali genel kurul öncesinde kulübün net borcunun 776 milyon 85 bin 782 lira olduğu bildirildi
Trabzonspor Kulübü Denetleme Kurulu Başkanı Mahmut Ören, yaptığı yazılı açıklamada, tüzüğün 12. maddesi gereğince 1 Ocak ile 30 Eylül tarihleri arasında başvuran 584 kişinin üyeliğinin kabul edildiğini belirtti.
30 Eylül 2017 tarihinden itibaren derneğe üye sayısının 26 bin 446 olduğunu ifade eden Ören, çalışan sayısının ise sporcular hariç 271 kişiye ulaştığını vurguladı.
Dava dosyalarının toplamda 150 olduğunu ifade eden Ören, 31 Ekim 2017 itibarıyla vadeli borçların 418 milyon 815 bin 980 lira, uzun vadeli borçların 529 milyon 605 bin 35 lira, borç toplamının ise 948 milyon 421 bin 15 lira olduğunu bildirdi.
Ören, kulübün kısa vadeli alacaklarının 172 milyon 335 bin 233 liraya, net borcunun ise 776 milyon 85 bin 782 liraya yükseldiğini kaydetti.
Trabzonspor Kulübü Denetleme Kurulu Başkanı Mahmut Ören net borç yükseldi diyor
sn dollars azaldı diyor..
var bu işte bir yalışlık ama kimde
Trabzonspor Kulübü Denetleme Kurulu Başkanı Mahmut Ören yanlış bilgilendiriyorsa yarın toplantıya katılacak olan varsa çıksın uyarsın .yok eğer sn dollars yanlış bilgi veriyorsa bu daha fena....
http://www.borsagundem.com/haber/ist...-borcu/1261651
Yanlis kimde bulunca bize haber ver kardesim kafam cok karisti tesekkurler simdiden ytdddddddd
https://i.hizliresim.com/0GMBLL.png
900 milyondan 770 milyona düşen borc diyor.
alacak 170 milyon dan dolayı oluşmuş.
bende bu 170 milyon nerden cıktı diyorum .
yoksa 48 milyonluk bir artış olduğunu herkes görüyor.
Sanırım dollars arkadaşımız kulübün kısa vadeli alacaklarını 172 milyon borç azalması olarak algılamış...
İşin gerçeği Trabzonspor'un borcu artmış
Toplam borç 948 milyon...
Net 776 milyon..
SM-E500H cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
yarın görelim bakalım durum nasıl.
Borc yigidin kamcisidir bu borc herzaman vardi ytddddddd dolar artinca artiyor butun spor kluplerinin derdi ayni sanki bu yil oldu borc dolar 3.8 beyler siz dolar bazinda trabzonun piyasa degerine bakin
Ayni sey gs icinde gecerli digerleri icinde gecerli ama onlar yine 1 milyar tl lerde geziyorlar gs 600 milyonlarda ts 250 milyon larda geziyor yani gs ve ts ucuz olan fb ve bjk dende ucuz yani kelepir 111 bin endekte
Pardon ytddddddddddd yani yatirim tavsiyesi degildir ken di aklını z kendi beyniniz i calistiralim savas cikabilir
Deprem olabilir hersey olabilir borsa cakilabilir ondan borsa risk tir gaz i kes diye yazanlara bakmayin ts de su an yazan uc bes kisiysek buna bakin nezaman yazan yuzlere ikiyuzlere cikar 10 olacak 30 olacak yazanlar baslar onlara inanmayin herseyin bir degeri var ts nin degeride 50 milyon euro degil ben yazmiyom gazman diyorlar siz dusunun ytdddddddd
Hagi trabzonsporla gs fb bir tutma aklınla alay ederler senin taraftar sayı farkı var sen anlamasın eğer hisseye böyle şeyler demeyr devam edersen bir hukukçu olarak suç duyursu yapacağım
İnsanları bir hisseyi almaya yönlendiriyorsun trabzonsporu bırak tc kanunları izin vermiyor bunlar dernek olarak geçer şirket değil 1 yıllık süreç ister sen neyin kafasındasın maçı yensede yenilsede trabzonspor değerini hesaplarken ederi + kar de 800 milyon zarar 250 eder ile - ye düşer fener en ucuzu adam gibi hesapta. Neyin kafası bu
benim bu grafikten gördüklerim şunlardır:
1- rsi ,momentum,hacim ve macd gibi teknik veriler diplerindedir...bunlardan rsi ve momentumun başlarını yukarı verdikleri görülüyor buda hissenin çıkmak istediğinin ilk işaretidir...yine bunlardan macd da diplerinde fiyat ile olan açısını iyicene daraltmıştır..neredeyse kesişmek üzeredir..bu kesişme olduğu anda bu veri kendince bir al sinyali üretecektir...
2-hisse geçmişten bu güne her çıkışını bolingerin alt sınırından başlatmıştır....yakın zamanda yine bolingerin alt sınırı olan 2,00 civarlarında yukarı çıkmaya başlamıştır...eğer tekrar ederse bolingerin üst sınırına kadar (3,16) çıkmak isteyecektir...
3-trabzon her daim 20 lik emasına değer vermiştir...bu seviyeyi her daim destek olarak kullanmıştır...yanlız yüseliş trendinde iken ve A dan B ye doğru çıkarken flama yapa yapa çıkmış ,olası düzeltmelerinde ise 20 lik emayı test edip buradan destek alarak tekrardan çıkış yapmıştır...yükseliş trendindeyken bu emayı hiç aşağı kırmamıştır
ama yükseliş trendi bittikten sonra 20 lik emasını aşağı kırmaya başlamıştır...her aşağı kırdığında da soluğu bolingerin alt sınırında almıştır...tabi bolingerin alt sınırını da gördükten sonra bu sefer de yukarı yönelmeye başlamıştır...bu yukarı yönelişin ilk hedefi daima ilk etapta 20 lik ema (2,45) olmuş sonrasında burayı destek edinip yukarı yönelmiştir...
tüm bunları alt alta koyup topladığımızda teknik ben çıkış yapmak istiyorum diyor...tabi bu yorumlarım temel gözardı edilerek yapılmıştır..o yüzden de kimseye al ,sat veya tut tavsiyesi içermemektedir....
Git fener al ozaman ayrica yazdiklarimi tam oku herkez kendi kararini versin burda yazilanlarla hisse alip satmasin diyorum sen hukukcuysan bizde tc varmtandasiyiz bence hic durma hemen ne yapiyosan yap ikinci tehtitin beni korkak sandin heralde ytdddddd bu son cumlenin anlami yatirim tavsyesi degildir bilmiyenler icin benim trabzon spor hissem var senin varmi
Almayada devam etcem senin yuzunden kizdirdin beni butun portfoyu ts yapcam suc senin zarar edersem suc duyurusunda buluncam beni tahrik ettim bende tum parami trabzona gomdum diye ytdddddddddd hahahaha ben aliyom diye kimse atlamasin herkez kendi kararini versin Herkezin akli var burda yazanlarin cogu spek adami olabilir ondan buralari okuyarak hisse almayin satmayin daha ne yazim
Korkaklık değil gidiyorsun insanlar senden etkilenip hisse alır zarar ederse napıcaksıj karşılayacakmısın sen al bendede var hatta muhtemelen benim hisemde senden çok ama gelipte öyle olacak böyle olacak yazmıyorum
burda bir arkadaş katarlıların trabzon ile ilgilendiklerini söylüyordu...şimdi haberlere baktım..bu gün saat :9,30 civarlarında son dakika haberlerine buna benzer bir haber düşmüş....son dakika sitesi de skorer den almış haberi..
https://www.sondakika.com/haber/habe...irdi-10378175/
Katarlı Milyarderler, Süper Lig Takımlarını Satın Almak İçin Harekete Geçti 2 saat önce
Süper Lig yayın haklarının sahibi Katarlılar, önce Antalyaspor, Aytemiz Alanyaspor ve Başakşehir'i, daha sonra ise 4 büyükleri satın almayı planlıyor.
Süper Lig'in yayın haklarını elinde bulunduran Katarlılar, Türkiye pazarında kalıcı olmak istiyor. İlk etepta turizmin merkezi olan Akdeniz'i, futbol cenneti yapmayı planlayan Katarlılar, Antalyaspor ve Aytemiz Alanya'yı bünyesine katmayı hedefliyor. Bu iki kulübe ek olarak 2 yıldır şampiyonluğa oynayan Başakşehir'le de el sıkışılacak. Operasyon o kadar ileri seviyede ki, konuşulan rakamlar milyar Eurolar... Katarlılar'ın esas hedefi ise 4 büyükler.
"DÜNYA STARLARINI GETİRECEĞİZ"
Ancak bunun kolay olmadığını bilen yabancı yatırımcılar, ilk etapta portföylerindeki Anadolu kulüplerine yapacakları yüksek yatırımlarla, bu takımları şampiyonluk yarışına sokacak ve bir anlamda 4 büyüklerin de direnci kırılacak. Neymar'ı 220 milyon Euro, Mbapbe'yi ise 180 milyon Euro'ya PSG'ye transfer eden Katarlılar, Süper Lig'in büyüklerini de şu parolayla ikna edecekler: "İster Messi, ister Ronaldo, fark etmez. Sizle anlaşalım, dünya starlarını getirelim." Katarlılar'ın 4 büyükleri bünyelerine katmak istemesinin nedeni ise taraftar potansiyelleri, dünyadaki tanınırlıkları ve Müslüman bir ülkenin takımı olmaları.
borsanın önemli kurallarından birisi de haber duyumları olduğunda al ,gerçekleştiğinde sat idi...bilmiyorum bu sefer de öyle bir şey olur mu bilinmez...katarlılar gerçekten de işin içine girerse bu kötü gidişat tam tersine döner...o vakit de hisse yükselir..bir de arapların genel olarak trabzona sempatilerinin olduğunu basından duyuyoruz...trabzon bol yeşili olan ,doğası çok güzel bir yer...araplar son yıllarda trabzona çok ilgi gösteriyorlar...bu ilgi trabzonun sporuna da yönelmiş olabilir...
tabi bu paylaşımlarımız al anlamına gelmiyor...ben bu günlük trabzona hem teknik hem de gelen haberler bazında baktım...ben tüm ky dostlara başarılar diliyorum...
doğru hatırladın beni dostum...:) hatta 1,20 lerden itibaren takip edip yorumlar yaptığım ve fiyat ta zirvelerine (3,76 olarak hatırlıyorum ) kadar da yorum yaptığım bir hisseydi...neredeyse üç kat bir çıkış yapmış idi bu süreçte sık sık düşen endeksin tersine de hareketler yapmış idi...o süreçten ben yanlış tradeler yüzünden ancak %100 kazanabilmiştim...son satış rakamım 3,40 civarları olarak hatırlıyorum...benden sonra %10 daha çıkmış idi..
sonradan ersun yanalın başarısız olduğunu görünce çıkış yapmış idim....oysa ilk günlerde ona çok ümit bağlamıştım...ama yine de şükürler olsun ki iyi kazanmıştım...:)
o günler hala gözlerimde tütüyor dostlar...endeksin tersine çıkması çok güzeldi...hissenin sürekli flama yapa yapa çıkması da çok güzeldi..hisseyi o vakit çok iyi tanımıştık...o vakitler de güzel grafikler paylaşıyorduk....neredeyse tam da tahmin ettiğimiz gibi hareket ediyordu....ama ona rağmen yükselişlerin tamamından faydalanamamıştık...ersun yanal başarılı olsaydı hisse daha çok çıkacaktı ...ama olmadı...tam bir hayal kırıklığı olmuştu ersun yanal...
ilginçtir henüz o vakitlerde ersun yanalın ismi de geçmemiş iken aylar öncesinde en uygun teknik direktörün lucescu veya ersun yanal olacağını söylemiştik...aradan haftalar geçtikten sonra külüp ersun yanalda karar kılmıştı...aslında lucescu daha iyi olacakmış ama olan oldu...
umarım bu hisseyi elinde bulunduranlar tekrardan güzel bir yükseliş yakalarlar...şu anda teknik de bunu işaret ediyor...olumlu haberler eşliğinde trabzon çıkmak isteyebilir...durumu buna çok müsaittir....bolinger bandı çok geniş...buda agresifliğe ortam sağlayabilir diye düşünüyorum...
DOLLARS arkadaşı iyi hatırlıyorum ki oda hala buralarda yazıyor..kendisi sporlardan pek kopamıyor galiba...kendisi çok başarılıdır spor hisselerinde...bana göre çok da bilgilidir ..öngörüleri ve hisleri çok kuvvetlidir...spor hisselerinde iken zaman zaman kendisi ile fikir alış verişlerimiz olurdu...
o günden bu güne bir çok hisseye girdik çıktık...ALLAH ıma şükürler olsun ki şu anda sermayemin zirvelerindeyim....geçmişte iki sermayemi kayıp etmiştim geçen süre zarfında tüm zararlarımı kapattım...ALLAH tüm ky dostlarıma sabır versin ve onların tüm zararlarını kapatsın....
ky dostlar ile hep dayanışma içinde olduk...birbirimizden çok şey öğrendik...onlar da beni seviyor bende onları seviyorum...:)
umarım tüm ky lar bu hisseden kazanırlar...tabi umarım katarlılar gerçekten de şu anda içinden çıkılmaz hale gelen 4 büyüklere bir el atarlar...sanırım bu gün trabzonun genel kurulu var...başkan önemli şeyler açıklayacağını söylemiş...bu gün buna benzer haberler gelirse ( ki şimdiden bazı haber siteleri bunu yazdıklarına göre gelme ihtimali yüksektir ) o vakit trabzon biraz da agresif hareketler ile çıkmak isteyebilir...
hayırlı kazançlar sn keko
bol kazanclar.
61saat tv de canlı genel kurul
youtube '61 saat tv" yazın tüm konuşmalar orda
başkanın resmi olana tiklayin
kurul bitti
Aidatı izleyebildim ben böyle büyük bi sektörde büyük bi kurumun aidatta bile tartışması çok kötü 100-200₺ ile çözülecek durum yok ki ortada 700 milyon ₺ anca oyuncu ihraç etmeli o değil muharrem gözükmedi :)
Kardesim birseye dikkat etmemissin yorumlarimi cogu zaman hisseyi kotuleyenlere karsi yaziyorum gecengun biri yazdi karabuk ic sahada basarili diye simdi bunu okuyup fotboldan anlamiyan bir ky arkadas hissesini satarsa zarar ederse ne olcak bende yazdim hemen son 5 ic saga macinda yenilmis ts normal sartlarda bu maci alir ama futbol bu tabi gecen hafta fener macinida seyrettim adamlar gol atmada cok agirlar ts leblebi gibi gol atiyor adamlarda gol atamiyor bu mac dogal sonucu ts alir ama top yuvarlaktir bunuda yaziyoruz ytddddddddd
2018 de denk bütçe olacak
698 milyon gider
698 milyon gelir
net borç 770 milyon
muharrem usta
Ya kızdığım bi nokta var başkan çıkıyor çatır çatır anlaşma yaptık diyor şu borçtan kurtulduk diyor petrol diyor arazi diyor. Bunların yeri iş bittiği anda KAPTIR kimse genelkurulu açıp izlemek zorunda değil sen kap a bir haber gönder... Alışkanlık meselesi mi değil yoksa hisseleri tam toplayamadınızmı anlayamadık ama zaten 2.35 den malı toplamak çok zor 7 den alan neden satsın burda aklı yokmu şu genel kurulda kap a bildiri mevzusunu açsaydı keşke birisi birde dikkat ettiğim muharrem usta bizde gelip geçiciyiz diyorsiz gelip geçici olduğunuz bir şirketi yönetseniz doğrudüzgün yönetebilirmisiniz Kluplerin özelleştirilmesi vakti geldi geçiyor...
Keko hoşgeldin şimdi masa oluştu baralper de gelirse hissede dejavu olacak
Başkan kongrede kartalla ilgili Opet e bizim olmayan yeri 8 milyon dolara alıp 28 milyon dolara satmış Opet e borç filan kalmamış 4/5 milyon dolar da ts ye kalmış yani aslında 20 milyon dolar kalmış çünkü opetten 14 milyon dolar daha önce almışız
AİDAT ÜCRETİ OY ÇOKULUĞU İLE ZAMLANDI
Genel Kurul'da okunan önerge kabul edilerek Trabzonspor'a üye olmak isteyen taraftarların girişte 1200 TL ödeyecek, 60 TL olan aidat ücretnin ise 150 TL'ye çıkacak.
Fenerbahçe ve Beşiktaşaın yenilmesi bizim yenmemiz durumunda oluşacak puan durumu
âFenerbahçe 32
•Trabzonspor 31
•Beşiktaş 30
Fenerbahçe ve Beşiktaşâ€™ın berabere bizim yenmemiz durumunda oluşacak puan durumu
•Fenerbahçe 33
•Trabzonspor 31
•Beşiktaş 31
heyacanlı bir gün