Alical sanada umutsuzluk düşmüş d gurubu hissede olmayan malı satışa koyamazsın olmayan parayla alış yazamazsın o yüzden bilmediğin şeyle kafa yorma yarın ola hayr ola aşa gelirse alırız sıkıntı yok
Printable View
Alical sanada umutsuzluk düşmüş d gurubu hissede olmayan malı satışa koyamazsın olmayan parayla alış yazamazsın o yüzden bilmediğin şeyle kafa yorma yarın ola hayr ola aşa gelirse alırız sıkıntı yok
Arkadaş aynı şeyleri söylemekten bıkmadın ya la!
Burada haklı çıkmak sana 5 kuruş para mı kazandıracak?
Hastalık bu seninkisi!
Şu gönderdiklerine şaşıracak sana teşekkür edecek bir Allah'ın kulu var mı acaba burada?
Sat kurtul diyecem yine ama senin derdin başka!
0,34 açılış
Bence olumlu....
$$$$$$$$$$$$
Aksama doğru yesillenir
hayret nasıl ki taban yapmadı................
Trader38 oturup ağlıyordur şimdi
SM-N920C cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
arkadaşlar kimseye bahane vermiyelim bizi bu hale getirenlerin allah belasını versin ky in parasıyla geçinen kalektersizler ticaret kim siz kim hırsızın önde gideni allah a havale ediyorum hanibi laf vardır yiyemiyecen y..... önüne yatma soyguncular
aralığın sonuna kadar sıkıntı yok en iyi yerden gir en iyi yerden çık
SM-G930F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Şirketler zarar edebilir. Biz yatirimcilarda zarar edebiliriz. Sonuçta kar zararın kardeşi. Bunlar normal amma kötü olan şirketin faaliyetlerini devam edemiyor olması ve şirketin sessizliği. O yüzden cesaret edipde ortalamada düşüremiyorum.
HTC One M9 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
valla abi benim beklentim falan yok uzaya mağaza acacak dese aldığımı kar edince satarım
son üç ayda akgiray iyi mal toplamış yalnız 60 lar yakın bilanço kar mış zararmış takma
Para kazanmak güzel bir duygu tabi ki.
Ama böyle paylaşımlar çok zararlı.
Al sat yapan biri uzun vade için bekleyemez ve dikkatli olun o kazandığınız rakamları sizden geri alabilirler.
SM-N910C cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
alım yerine yaklaşıyo basın tabana alalım biraz daha vedat düşünsün piyasadan nasıl toplıyacam diye
0,32 den aşağı salmıyacak gibi. Burdan dönüş yapabilirse süper olacak.
Bimekste şov var akşama satış haberi geldi kapanan magazalarin içindeki malzemelerin satisi için hurdaliklarla görüşme yapılacakmış hadi iyisiniz
Bazı y.vs.kların BMEKS hissesi olmadığı, sadece t.s.k geçmek için buraya takıldığı da böylece tescillenmiş oldu!
Sen niye üstüne alındın ki şimdi?
Desene bu Kayserili mağaza çalışanı sana beş kuruş mağş vermiycem bedava çalış birde patron yalamalığı yap üstelik size herşey mübah
Dün yok şöyle olacak yok böyle olacak diyordun hala da konuşuyorsun nasıl bir yüz varsa ger ger kullan. Hani tavandan açıyordu hani tavanda daha ne kadar var diye konuşacsktık. Ziraat yatırım bile nötr olarak vermiş 3. Ceyrek bilancoyu bence pisikolojin bozulmuş senin. Relax ol ve bekle borsada para kazanmak istiyorsan. Patron istiyorsa bir tarafını yırtsın. Buralardan mal toplamak çok zor. YTD
$$$$$$$$$$$$
https://uploads.tapatalk-cdn.com/201...32de3ee816.jpg
Dünkü kapanış bu.
Bence 32'de bekleyen 400.000 al emri gerçekçi değil.
ya herro ya merro 17.58 te görüşürüz brkodan kacım gelicem
Bence satan olursa toplamak için bu fiyatta tutuyorlar. Satan olursa toplayıp kademe kademe yükselecektir. Tabii bu konjetörde böyle olacağını düşünüyorum. 60 a kadar çıkacağını düşünüyorum hele bir de haber falan düşerse 1in üzerine her an atabilir. Ben bu fiyatların bu hisse için çok primli olduğunu söyleyebilirim. YTD
$$$$$$$$$$$$
34 olmuş bence 42 olmalıydı
$$$$$$$$$$$$